Ultimul obiectiv declarat al perioadei de transferuri este aducerea unui portar care să-i creeze concurență lui Tatarusanu. Ultimul nume care s-a inscris pe lista stelistilor este Razvan Stanca. La finalul lunii august, acesta a parasit Ghencea pentru a-l urma pe Victor Piturcă in Banie.
Grigore (Astra), Vatcă (in discutii avansate cu Lankaran) sau Villadsen (Ceahlaul) au fost, rand pe rand, in atentia roș-albastrilor. Cum discutiile cu respectivii n-au ajuns la niciun numitor comun, stelistii au ochit un alt fotbalist. Razvan Stanca a intrat in vizorul gruparii din Ghencea imediat ce Adrian Mititelu l-a demis pe Piturca
Scandalul din Banie n-a ramas fară urmari pentru portarul "juvetilor", patronul luand decizia de a-l trimite la echipa a doua. "Normal că eu aș vrea să vin la Steaua! Încă nu mi-am reziliat contractul cu Craiova, pentru că nu mai aveam voie să joc la o altă echipă in afară de Steaua. Nu mă puteam antrena prin parcuri si din acest motiv am cerut să mă duc macar la echipa a doua. Dar imi pot rezilia oricand contractul cu Craiova si să vin la Steaua gratis", le-a dezvaluit Stanca unor apropiati.
Nu mai poate juca decat la Steaua
Cum au pus stelistii ochii pe Stanca? "După plecarea lui Piturca stiam că Mititelu nu-l mai dorea pe Stanca, ei avandu-l pe Silviu Lung jr", au declarat surse din cadrul clubului bucurestean. Un alt motiv pentru care Steaua il vrea reprezintă costurile acestei mutari. "Pentru că a evoluat deja la două echipe in tur, Stanca nu mai poate juca la o a treia echipa Singura posibilitate avantajoasă este intoarcerea la Steaua", afirmă aceleasi surse. Și, dacă in mandatul lui Piturca portarul de 30 de ani incasa 120.000 de euro, acum situatia e un pic schimbată: "Mai mult de 6.000 de euro pe lună nu va primi, pentru că nu avem de unde. El va fi adus pană in vara ca rezervă pentru Tatarusanu. E un portar cu experiență, de care avem nevoie", au marturisit sursele roș-albastre.
"Știu că Stanca va pleca, in conditiile actuale e mai bine pentru el să nu mai ramană la Știinta" - Victor Piturca fost antrenor Steaua
ProSport