FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razvan Stanca

Virgil17.06.2010 10:47

thumb_01_stanca_2010.jpg

Nume si prenume: Stanca Răzvan Marian

Inaltime: 187 cm

Greutate: 73 kg

Data nasterii: 18 ianuarie 1980

Locul nasterii: Bucuresti

Numar pe tricou: 1

Debut in prima Liga: 3 august 2001, cu Sportul Studentesc impotriva Petrolului Ploiesti. De atunci Razvan a mai aparat poarta Sportului de 166 de ori, pe a Farului Constanta de 4 ori, pe a Daciei Mioveni de 28 de ori si pe a Pandurilor Targu Jiu, de 45 de ori.

Stanca a venit la pachet cu Pacurar, dar spre deosebire de acesta, a venit imprumutat pentru doar un an, cu drept de cumparare.

Ii uram bun venit si lui Razvan Stanca si ii uram succes la Steaua!

cristian01417.06.2010 11:41
stanca1.jpg
RobYnho17.06.2010 12:42

Alt alcoolic. :))

Hai ca e "concurenta".

Daniel-Ionut17.06.2010 18:19

Nu stiu daca aveam nevoie de acest jucator, atata timp cat Cezar Lungu joaca foarte bine la echipa a 2-a.

Maye17.06.2010 20:25

Dodel , Todorov , Stanca , Toja etc.

Pai ce facem bai baieti?

Clubul alcoolicilor anonimi?

blindica17.06.2010 20:42

Inca una micaaa,si la mai maaaaaaaaaareeeee !

Hai dom'le c-a fost adus un ''portar de nationala.'' :worthy:

MoWeed17.06.2010 21:17

Un transfer al carui rost nu-l gasesc. Zapata e mai bun

blindica17.06.2010 21:20

@Moweed,am vazut zvonurile cum ca ar fi bolnav.Apoi,clasica neincredere pt Vatca si Lungu,daca stam sa ne gandim ca Tatarusanu e dat ca si candidat la postul de titular.Oricum,daca ai zis ca Zapata e mai bun,ori ti se par slabi amandoi,ori gasesti si lucruri pozitive la Stanca.

Omul merita o sansa,oricum.

MoWeed17.06.2010 21:31

@blindica

Ai si tu dreptate pe de o parte. Pe de alta parte, acest transfer nu mi se pare de viitor tinand cont ca Stanca are deja o varsta si Jiji oricum il va impune pe Tatarusanu

ebonyc18.06.2010 09:24

Si mie mi se pare in plus.

BAF-kimi19.06.2010 21:39

Cel mai tampit transfer, cand aveai 4 portari, iti mai trebuia inca unu de 30 de ani. :|

Poate mai au nevoie de un portar, m-as baga, apar destul de bine mai ales daca beau si ceva. :))))

Ro.OBert21.06.2010 12:48

nu prea cred cai mai bun ca zapata asta :-s sincer sa fiu nu prea l-am vazut in meciuri oficiale sau amicale dar dupa fata nu prea pare

Alexandru H.21.06.2010 13:32
nu prea cred cai mai bun ca zapata asta :-s sincer sa fiu nu prea l-am vazut in meciuri oficiale sau amicale dar dupa fata nu prea pare

Deci nu l-ai vazut deloc cum joaca dar e sigur mai prost decat Zapata, ca il tradeaza fata?

:hooray:

David21.06.2010 18:55

Buna asta,buna! Dar Rufy a plecat! De aia a venit Stanca.

RobYnho29.08.2010 10:24

Steaua este foarte aproape de a se desparti de portarul Razvan Stanca, venit in această vară de la Pandurii Tirgu-Jiu, dorit de Victor Piturcă la Universitatea Craiova.

Stanca nu a evoluat decit intr-o singură partidă pentru "roș-albastri", in deplasarea de la Brasov din etapa a 3-a, meci terminat la egalitate de Steaua cu formatia antrenată de Daniel Isaila scor 1-1. Portarul a fost eliminat in minutul 88, după ce a comis penalty-ul din care gazdele au egalat.

În acest moment, in afara lui Stanca, in lotul echipei din Ghencea se mai află doi portari: Ciprian Tatarusanu si Cezar Lungu, goal-keeper-ul formatiei secunde a "roș-albastrilor".

O altă solutie pentru poarta Stelei ar fi readucerea la prima echipă a columbianului Robinson Zapata, la ale carui servicii s-a renuntat după incheierea sezonului precedent.

Ultima solutie la care conducerea din Ghencea s-ar putea gindi ar fi relegimentarea lui Martin Tudor, acum antrenor cu portarii.

Perioada de transferari pentru Liga I se incheie pe 10 septembrie. Doar pină atunci "roș-albastrii" mai pot transfera un portar in cazul in care se vor renunta la Stanca.

gesepe

razvan2822.11.2010 18:35

Acum s-a dus la Craiova , da-l in masa da vreau sa zic ca nu avea nici un rost aducerea sa la Steaua , deci plecarea sa la Prazari este mai mult sau mai putin utila.

Vatca era mult peste el , de Zapata nici nu mai vorbesc , iar o eventuala titularizare a lui Lungu era benefica , el fiind un portar tanar si de mare viitor.Dar nuuu , trebuia sa isi aduca Piturca toate petardele ca sa se simta bine.Acum vad ca si l-a luat inapoi la Craiova , si acolo din cauza lu Piturca il tine pe Lung rezerva , care il are la degetul mic pe Stanca.

Lari27.01.2011 14:41

Ultimul obiectiv declarat al perioadei de transferuri este aducerea unui portar care să-i creeze concurență lui Tatarusanu. Ultimul nume care s-a inscris pe lista stelistilor este Razvan Stanca. La finalul lunii august, acesta a parasit Ghencea pentru a-l urma pe Victor Piturcă in Banie.

Grigore (Astra), Vatcă (in discutii avansate cu Lankaran) sau Villadsen (Ceahlaul) au fost, rand pe rand, in atentia roș-albastrilor. Cum discutiile cu respectivii n-au ajuns la niciun numitor comun, stelistii au ochit un alt fotbalist. Razvan Stanca a intrat in vizorul gruparii din Ghencea imediat ce Adrian Mititelu l-a demis pe Piturca

Scandalul din Banie n-a ramas fară urmari pentru portarul "juvetilor", patronul luand decizia de a-l trimite la echipa a doua. "Normal că eu aș vrea să vin la Steaua! Încă nu mi-am reziliat contractul cu Craiova, pentru că nu mai aveam voie să joc la o altă echipă in afară de Steaua. Nu mă puteam antrena prin parcuri si din acest motiv am cerut să mă duc macar la echipa a doua. Dar imi pot rezilia oricand contractul cu Craiova si să vin la Steaua gratis", le-a dezvaluit Stanca unor apropiati.

Nu mai poate juca decat la Steaua

Cum au pus stelistii ochii pe Stanca? "După plecarea lui Piturca stiam că Mititelu nu-l mai dorea pe Stanca, ei avandu-l pe Silviu Lung jr", au declarat surse din cadrul clubului bucurestean. Un alt motiv pentru care Steaua il vrea reprezintă costurile acestei mutari. "Pentru că a evoluat deja la două echipe in tur, Stanca nu mai poate juca la o a treia echipa Singura posibilitate avantajoasă este intoarcerea la Steaua", afirmă aceleasi surse. Și, dacă in mandatul lui Piturca portarul de 30 de ani incasa 120.000 de euro, acum situatia e un pic schimbată: "Mai mult de 6.000 de euro pe lună nu va primi, pentru că nu avem de unde. El va fi adus pană in vara ca rezervă pentru Tatarusanu. E un portar cu experiență, de care avem nevoie", au marturisit sursele roș-albastre.

"Știu că Stanca va pleca, in conditiile actuale e mai bine pentru el să nu mai ramană la Știinta" - Victor Piturca fost antrenor Steaua

ProSport

Lari24.02.2011 16:29
Concurenta este acerbă la Steaua. Tatarusanu este un portar foarte valoros, care a avut evolutii foarte bune in prima parte a campionatului si pe care sper să le continue si acum. În ceea ce mă priveste pe mine, eu o să-mi astept sansele
edynho27.08.2012 20:03

Cel mai prost jucator care a trecut in ultimii ani , marfa nu coincide cu ambalajul. Cred ca e out dupa meciul asta nenorocit.

ebonyc27.08.2012 20:10
Cel mai prost jucator care a trecut in ultimii ani , marfa nu coincide cu ambalajul. Cred ca e out dupa meciul asta nenorocit.

Cred ca va fi trimis la Steaua II. A, pardon, nu mai e Steaua doi. Atunci va fi trimis de unde a iesit.

gio_stgloria27.08.2012 20:13

Sa vina tatarusanu ca face el cacatu praf. Se intampla sa gresesti ca esti om , plus ca la golul doi mi s-a parut fault la portar.

alin11228.08.2012 19:40

Mai bine tatarusanu decat Stanca... Asta nu e portar, e un circ.

Lari29.08.2012 08:52

"E de domeniul miracolelor, vezi odată la 20-30 de ani asa ceva. Am avut bara eu n-au ajuns la poartă o perioadă buna Apoi golurile pe care le-am primit. Numai dacă iți ia Satana mintile te poti arunca asa cum a facut-o Stanca la corner, la fel ca si la centrarea lui Sinmartean.

Dar cu Satana nu te poti pune, e puternic. Eu am facut multe rugaciuni in timpul meciului", a spus ala.

Lari23.06.2013 23:39

"Asa a fost să fie, mai multe nu vreau să spun, pentru că nu vreau să intru in polemica Sunt un pic dezamagit pentru că nu mi s-a dat nicio explicatie de ce s-a renuntat la mine. Dar eu o să-mi vad de treaba sunt jucator profesionist si merg acolo unde sunt dorit.

Dacă a fost decizia conducerii, nu am facut decat să mă supun, pentru că eram sub contract. Una am vorbit inainte să se termine campionatul si alta s-a intamplat cu cateva zile inainte de pregatire"

Empyro24.06.2013 04:55

Un jucator cu ceva calitati (cel putin cand juca la Sportul), dar care din pacate nu prea si-a aratat experienta la cei 33 de ani ai sai. Sa speram ca Nita o sa confime (am vazut si multe gafe de-ale lui, pe langa daruirea aratata la meciul de cupa cu Steaua) si tanarul ca Cojocaru va avea mai multe sanse de joc. Eu l-as fi pastrat pe Stanca pe post de al 3-lea portar si l-as fi imprumutat pe Valentin, pentru a avea meciuri in picioare.

Succes mai departe , Razvan Stanca !