FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Europa 2010

Virgil22.05.2010 16:03

Steaua si Vaslui, ocupantele locurilor 4 si 3, vor intra mai tarziu decat Cluj si Urziceni in Liga Campionilor, in preliminariile Europa League, indiferent de ce face Vasluiul in Cupa României.

Vor juca direct in play-off pentru grupele Europa League.

Tragerea la sorți pe 6 august la Nyon

Meciurile pe 17-18 august (turul) și 24-25 august (returul)

Vor fi 74 de echipe in urne la tragerea la sorți. Primele 37 ca și coeficient vor fi cap de serie. Steaua este garantat cap de serie, in timp ce Vasluiul are șanse minime să fie cap de serie. Doar aproximativ 20 de echipe se știu până la această oră, celelalte vin din calificări, inclusiv cele eliminate in turul 3 al Ligii Campionilor. Din acest motiv, urnele sunt greu de anticipat.

Posibili adversari cap de serie: Dundee United, Tavria Simferopol, Trabzonspor, Grasshoppers, Borussia, Napoli, Mallorca

Posibili adversari pentru echipe care nu sunt cap de serie: Porto, ȚSKA Moscova, PSV Eindhoven, Lille, Bayer, PSG, Brugge, Palermo, Getafe, Manchester City, AEK Atena, Aston Villa

Sursa: prosport.ro

mircea_1022.05.2010 16:26

daca suntem capi de serie sper sa cadem cu Napoli, Trabzon sau Mallorca iar daca nu suntem, cu oricare din echipele alea...

TURKU22.05.2010 17:14
:beer2: Hai cu Trabzon sa bem si noi in deplasare EFES
pcsbb22.05.2010 17:29

Cu Trabzonspor, Napoli, Mallorca sau Borussia - la ce echipa avem si cum jucam, nu avem sanse la grupe, chiar si cu Piti. Ramane intrebarea, ne dorim sa ajunga in grupe si sa-i mai bage ciobanului niste bani in buzunare, si sa ne prelungim agonia cine stie cat timp de-acum incolo, sau sa iasa din primul tur?

Daniel-Ionut23.05.2010 05:56

Nu trecem de primul tur chiar daca suntem capi de serie sau nu :sleep:

MoWeed23.05.2010 08:45

Sper sa picam cu Mallorca, sa-i scoata lui Jiji fotbalul din cap

Jolly8623.05.2010 10:33

Merg pe aceiasi idee ca tovarasii de mai sus...sper sa picam cu o echipa buna !!!

Astristul23.05.2010 15:06

Cum ar fi sa jucam doar cu echipe BUNE si sa trecem de fiecare? :P

RobYnho23.05.2010 15:11
Cum ar fi sa jucam doar cu echipe BUNE si sa trecem de fiecare? :P

S.F

Kellerman23.05.2010 17:44

Bring Mallorca on! :naughty:

Daniel-Ionut23.05.2010 18:00

Nu Mallorca ma, ca am cam facut mereu surprize cu echipe spaniole... Napoli, ca italienii ne'au batut mereu :)

Oricum, sunt de parere ca si Tavria ne elimina in momentul de fata... o mai fi ala cu care s'a "batut" Nesu la aia? :D

Ronnie23.05.2010 18:55

Eu sper sa picam cu o echipa de amatori de prin Andora, Malta sau alte tari neinventate inca. Stiu ca ne-a Gigi poate sa piarda si cu echipele astea. Am incredere in el!

Le reseau pansant23.05.2010 19:11
Eu sper sa picam cu o echipa de amatori de prin Andora, Malta sau alte tari neinventate inca. Stiu ca ne-a Gigi poate sa piarda si cu echipele astea. Am incredere in el!

hai bai frate da-o in plua mea de treaba, inteleg ca guie tre sa moara da sa nu ajungem la scenarii din astea. Nu suntem Dinamo in europa sa ne scoata pescari amatori. Eu as vrea sa avem un parcurs acceptabil in europa

MoWeed24.05.2010 06:47

@Le reseau pansant

Tinand cont de meciurile din sezonul trecut cu Sheriff Tiraspol si de trendul descendent pe care il avem de vreo 3 ani in Europa, nu m-ar mira sa ne elimine si pe noi vreo echipa de pescari.

The Game24.05.2010 08:14

Da' Napoli nu va place cum suna??Oamenii parca au scos locul 6 in Italia si la orice ora le-ar da clasa astora de la Fc Steaua....

red&blue_boy24.05.2010 12:55

Ne batem prea mult capul cu cine picam.Eu cred ca nu prea avem mari sanse sa ne calificam,cel putin la ora actuala,cam cu oricine am pica...

Le reseau pansant24.05.2010 18:20
@Le reseau pansant

Tinand cont de meciurile din sezonul trecut cu Sheriff Tiraspol si de trendul descendent pe care il avem de vreo 3 ani in Europa, nu m-ar mira sa ne elimine si pe noi vreo echipa de pescari.

mai una este sa te scoata ca tu joci ping-pong pe teren, si alta e cand vrei tu sa te scoata. Nu trebuie sa uitam ca acum vreo 3-4 ani am vazut Liga Campionilor tocmai ca am picat cu desculti din astia dati jos din curcudus, cum erau comunistii aia de la bate borisov sau in primul 2006 cand am cazut cu cea mai accesibila echipa pt grupele CL.

MoWeed24.05.2010 22:22

Ai dreptate, si adversarii facili ne-au ajutat sa ne calificam(ce-i drept, am ajuns in postura de a avea adversari facili datorita unor performante).

Si ai dreptate cand spui ca o eliminare impotriva unui adversar mai slab ar fi o pata pe blazonul Stelei. Daca stau sa ma gandesc, in afara de Rosemborg si St Gallen, nu prea avem accidente in palmares

Maye24.05.2010 22:24

Nu avem , noroc ca am picat in grupa si nu eliminatoriu cu Serifii.

Astristul26.05.2010 08:50

Pai da, dar daca e sa luam rezultatele din dubla aia cu Sheriff, ne-am califica! :)

Cum ar fi sa dam noi peste Knattspyrnufélag? :))

Maye26.05.2010 10:36
Pai da, dar daca e sa luam rezultatele din dubla aia cu Sheriff, ne-am califica! :)

Eu sunt convins ca aia ne scoteau in dubla mansa.

red&blue_boy26.05.2010 11:19

Cred ca anul trecut orice echipa din grupa noastra de Europa League ne scotea si in dubla mansa eliminatorie...

Maye26.05.2010 11:30

Eu cred ca orice echipa din orice grupa :))

MihaitzaM1426.05.2010 20:59
Eu imi doresc sa pierdem cu orice echipa cu care picam .... pt ca nu mai vreau sa ia Gigi iar niste bani in plus si sa ne prelungeasca aceasta ura pentru el...