Buna ziua,
Azi dupa ce am vazut situatia cu mutarea Stelei la Buzau, chiar am vazut cat de grava e situatia clubului, suntem intr-o situatie mai grava ca majoritatea cluburilor din Liga 1.
Imi vine sa plang, eu de felul meu nu am fost asa inrait impotriva lui Gigi Becali, dar ce s-a intamplat in ultimul timp mi-a intarit convingerea ca Gigi nu poate sa mai tina Steaua si clubul a ajuns intr-o situatie grava, Gigi Becali fiind singurul vinovat .
De bagat bani a bagat cand a avut, a investit cel mai mult dintre toate cluburile din Liga 1, dar fara cap si i-au mai bagat pe gat o gramada de jucatori fara valoare toti cei din anturajul sau. Problema principala este comportamentul lui Gigi Becali, un comportament de om total dezechilibrat psihic si faptul ca a inceput sa simta ca ii fuge pamantul de sub picioare in ultimul timp .
Trebuie gasita o cale de salvare a Stelei, noi stelistii suntem in jur 5-6 milioane in tara, nu se poate sa ne distruga simbolul .
NU POATE CALCA IN PICIOARE TRADITIA SI ISTORIA Stelei .
Nu stiu, eu ma gandeam ca noi fanii Stelei am putea face ceva, sunt curios cati dintre noi toti stelistii din Romania ar cotiza o anume suma bani intre 50 de RON si 200 de RON anual pentru a strange o suma de bani necesara ca o asociatie a fanilor sa preia clubul si sa-l administreze cum trebuie, sa se faca alegeri prentu presedinte, sa se faca un consiliu de administratie al clubului, cu situatie financiara transparenta la vedere, inclusiv salariile toturor jucatorilor, stafului tehnic, conducatorilor si restul angajatilor din club . Sa se faca publice inclusiv sumele de transfer . La sfarsitul fiecarui sezon sa se faca publica pe site-ul clubului situatia cheltuielilor si al incasarilor, tot bilantul pe sezonul recent incheiat .
Toate cele bune !!!