Sper ca nu mai exista un astfel de topic, totusi va spun si eu ce probleme de sanatate am.
De ceva vreme, cam o luna am dureri ingrozitoare de stomac, nu dureaza mult cam 5-20 de minute si in special dimineata inainte sa ma scol, de obicei ma trezesc din cauza acestor dureri. Dupa ce imi trec, nu mai am nimic ma simt foarte bine, ocazional mai am aceleasi stari cam dupa 2/3 ore doar ca durerile sunt mai slabe.
Ritmul meu de viata e foarte agitat iar regimul alimentar catastrofal. Dorm destul de putine ore pe noapte cam 6-9 si cam 2-3 zile pe saptamana nu dorm de loc sau foarte putin, ceva de felul ma culc la 4 ma trezesc la 9. Pana acum ceva timp mancam dimineata, de obicei lactate sau produse specifice branza/lapte/oua/mezeluri dar de vreo 2 saptamani am cam ignorat asta, adica mananc destul de putin si prost, eventual un mar, pahar de lapte/suc.
La pranz nu se stie cand si ce mananc, foarte frecvent mananc dupa 2,3 si in special produse preambalate gen sandivsuri, sau mcdonalds ori fast fooduri gen shaorma. Seara cam la fel, mancare din supermarket, la restaurant sau la mecu' din colt la ore foarte tarzii, dupa 8-10 cel mai devreme.
Bauturi carbogazoase nu consum de fel, rareori beau un pahar din astea, iar cola nu stiu daca in 2 ani am baut 2 sticle, in special beau sucuri "naturale" fara acid. Partea proasta este ca uneori abuzez de energizante, 2,3 pe seara si de nes cu lapte pe astea le beau doar in noptile in care nu dorm.
Daca ati avut/aveti astfel de simptome astept sfaturile/comentariile/parerile etc si cam ce ati facut voi pentru a remedia situatia.
multumesc
Mihai