FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

BOMBA: Lampard, jucatorul anului 2005!!!

«123»
dbd02.01.2006 17:39

si Ballack joaca bine...dar acu ce sa faci...

Dan_BKL02.01.2006 18:36

Nu-mi pare rau ca nu a iesit Ballack jucatorul anului dar per ansamblu nu poti compara realizarile lui Bayern in Europa cu cele ale lui Chelsea sau Barca.

dbd03.01.2006 08:55

adica de ce ? :?

crezi ca bayern e mai buna decat barca ?

armanovici03.01.2006 10:14
NU VA SUPARATI DAR PENTRU MINE BAYERN MUNCHEN ESTE DEASUPRA TUTUROR

SINGURA ECHIPA CARE AS VREA SA CASTIGE INTR-UN MECI CU BAYERN ESTE BINENTELES Steaua Bucuresti!!!!!!

Nu ne suparam dar nu mai striga!!

Si pentru mine Chelsea este a doua echipa dupa Steaua dar nu ma apuc sa urlu in gura mare pe forum..

multumim anticipat!

Dan_BKL03.01.2006 11:05

nu puteai sa zici de la inceput ca Chelsea e echipa ta dupa Steaua

acum inteleg de ce il sustii pe lampard

mi se pare normal si yo faceam la fel daca eram fan Chelsea.

Acum o sa vedem sezonul asta in Liga Campionilor daca bayern ajunge mai departe decat Chelsea si barca.

Oricum cele doua meciuri Chelsea-Barca si Bayern-Milan trebuia sa fie cele doua semifinale.In mod normal finala ar trebui sa o joace invingatoarele din cele 2 meciuri.

dbd03.01.2006 11:13
Nu ne suparam dar nu mai striga!!

acu daca s-a enervat de ce sa nu "tipe" ? :roll:

armanovici03.01.2006 11:44

Nu il sustin pe Lampard numa din cauza asta...Uite iti zic eu ca Gerrard este la fel de bun ca si Lampard,desi urasc pe Liverpool la fel de mult ca si pe Dinamo...Ma repet,cifrele nu mint...nu incercati sa imi spuneti ceea ce este evident...apropos..ieri Lampard iar a inscris si este pe locul 2 in clasamentul golgheterilor in Anglia 13 reusite!!..cine nu si-ar dori asemenea mijlocas in spatele unor varfuri de calibru??

misha03.01.2006 17:01

@armanovici

cunosti jucatorul :lol: :lol: :lol:

frank8wj.jpg

armanovici03.01.2006 17:32

frank8wj.jpg

Nu...cine este?? 8O

misha03.01.2006 17:33

e Lampard :lol: :lol: ..ma dezamagesti..chiar nu l-ai cunoscut :lol:

armanovici03.01.2006 17:35

Nici vorba....ce supriiza pentru mine...Eu iti pun alta intrebare...Cine are onoarea sa fie reprezentat in avatarul meu?

misha03.01.2006 17:38

e prea mic ..nu-mi pot da seama..insa banuiesc ca e Lampard (daca ii puneam si ochelari..chiar ca nu-l mai cunosteai - desi nu l-ai cunoascut nici asa :? )

armanovici03.01.2006 17:59

Dai click dreapta pe avatar,save image as,o deschizi cu un program de vizualizat imagini si dai zoom...bingo..Frank Lampard..ce sa faci...nu pot sa recunosc pe toata lumea :P ..trebuia sa ii pui ochelari ca il recunosteam!

dbd04.01.2006 11:38

si eu care credeam ca esti tu... :lol: :lol: :lol:

armanovici04.01.2006 18:09

Eu sunt,cand eram mai tanar...de unde ai dedus tu ca e vorba de altcineva???

dbd05.01.2006 05:55

aaaa....scuze....dar acu ai mai slabit ? :lol: :lol: :wink: :)

Bogdan4Steaua05.01.2006 11:44

Se pare ca Ballack nu a fost desemnat jucatorul anului in Germania. A iesit Miroslav Klose.

armanovici07.01.2006 12:59
aaaa....scuze....dar acu ai mai slabit ? :lol:  :lol:  :wink:  :)

Sunt la greutatea optima pentru atingerea marii performante de a nu fi considerat "obez"!!

dbd07.01.2006 18:25

:lol: :lol: :lol:

bv...dar mi se pare mie sau lampard e cam gras in poza de la avatarul tau ??? sau e poza "apasata" ??? :?

Triphat09.01.2006 16:07
nu puteai sa zici de la inceput ca Chelsea e echipa ta dupa Steaua

acum inteleg de ce il sustii pe lampard

mi se pare normal si yo faceam la fel daca eram fan Chelsea.

Uite eu locuiesc de ani buni in Londra si detest Chelsea..dar Lampard este cel mai bun jucator de pe planeta. ;)Ronaldinho nu e departe de el. Dar Balack ? Nici nu cred ca are loc in top 10.

Lampard a marcat multe goluri sezonul asta. A dat o gramada de pase.. nu e mai technic si mai spectaculos decat Ronaldinho, dar munceste de 2 ori mai mult ca ca el la fiecare meci. Nu-l vad pe Ronaldinho sa intre tare la adversar, nu prea are daruire.

Jucatori total diferiti...dar pt mine e mai bun Lampard..

1.Lampard

2.Ronaldinho

3.Gerrard

4.Terry

armanovici09.01.2006 17:48

@triphat

Uite o persoana obiectiva...De exemplu mi se pare Steven Gerrard aproape la fel de bun ca si Lampard,diferenta insesizabila,chiar daca cifrele ma contrazic..La 27 de ani Steven Gerrard va fi cel mai bun de pe planeta..un jucator fantastic,aproape am plans 8O ca nu a venit azi vara la Chelsea. :lol: :lol: ..Cu toate ca ii urasc pe Liverpool(au si culorile lui Dinamo pe deasupra) nu pot sa nu admit ca au cel mai bun capitan pe care l-au avut vreodata...

@draculasblood avatarul este scanat :lol: ...da..i se reproseaza uneori lui Lampard ca e supraponderal...chiar conteaza???

Triphat09.01.2006 19:20

Gerrard e aproape la fel de bun ca Lampard. Nu e mare diferenta dintre ei. Jucatori cu o gramada de similaritati.

Nu cred ca Gerrard ar juca vreodata la o alta echipa decat Liverpool in Anglia... e un simbol acolo...dar nu se stie. Acu cativa ani ziceam acelasi lucru si despre Owen..si uite acuma. ;)

LUQ09.01.2006 20:50
Gerrard e aproape la fel de bun ca Lampard. Nu e mare diferenta dintre ei. Jucatori cu o gramada de similaritati.

Nu cred ca Gerrard ar juca vreodata la o alta echipa decat Liverpool in Anglia... e un simbol acolo...dar nu se stie. Acu cativa ani ziceam acelasi lucru si despre Owen..si uite acuma. ;)

Ce ziceti de Samuel Eto,ok nu e la fel de spectaculos ca Ronaldinho dar e la fel de eficient.Cred ca peste 2-3ani el va castiga balonul de aur

Triphat10.01.2006 15:59

Ar fi si Eto'o o optiune, dar atat timp cat Lampard, Gerrard sau Ronaldinho continua sa joace asa, nu cred ca o sa aiba mari sanse sa castige balonul de aur. Mai trebuie sa mearga bine si cu nationala ca sa aiba o sansa..

dbd11.01.2006 12:13

Doamne Ajuta sa castige si de la noi cineva balonu' !!!

ca mi s-a luat sa vorbim numai de stranieri !!!

«123»