Nu contest stelismul lui, ci doar modul in care a fost laudat la comanda prin toate ziarele si pe nemerit. Ca mare lucru n-a facut pentru echipa asta in comparatie cu alti jucatori din acelasi lot sau in comparatie cu gloriile Stelei. Lumea l-a iubit si il iubeste datorita campaniei de promovare, nu pentru ce a facut el pe teren neaparat. Mie imi plac jucatorii care fac, nu cei care nu facsi sunt laudati in presa.
Si tocmai d-aia becaliotii habar n-au de alti jucatori, nu cunosc gloriile si nici istoria Stelei. Ei stiu doar de Becali si Radoi, "eternul capitan" cum a fost numit de unii care nu prea cunosc... Si trist e ca multi sunt de acord cu Becali, si ajung sa jigneasca si ei gloriile sau sa le dea peste nas cum face Becali.
Spune-mi, n-ai auzit niciodata de vreun asa zis stelist care sa-i zica lui Emerich ca-i mos senil? Lui Hagi ca e zero? Lui Boloni ca e un ungur tradator daca se duce la CFR? Lui Tudorel Stoica sa-i spuna ca nu are el drept sa vorbeasca pentru ca Steaua e a lui Becali?
Sau comentarii de genul: E posibil sa te fi drogat.Gigi cumpara dreq toata Craiova la cati bani are.Si crezi ca vine Piturca la echipa aia??Ia-ti gandu si ciocu mic 
Astia sunt aia care se cred stelisti, iar cand vorbesc despre Steaua ei de fapt zic Gigi.
Radoi chiar a tinut la echipa asta, s-a atasat foarte mult de Steaua. Ca altfel nu-si taia el venele dand cu pumnul in geam de nervi. El spre deosebire de altii, n-a jucat numai pentru bani sau pentru ca e datoria lor. Chiar a pus suflet, si poate d-aia s-a si accidentat mult. Dar de la a face ce trebuie sa faca toti, si pana la a te lauda la fiecare atingere sau greseala e mult...
Eu pe Ogararu il consider cel mai stelist dintre toti stelistii de dupa 99 si in prezent.