FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Inca o glorie onorata prin tararea-n noroi de catre cioban

1on16.05.2010 22:36

"Stoica e obisnuit cu Ceausescu!"

Gigi Becali l-a desfiintat pe Tudorel Stoica: "S-a apucat el să vorbească despre mine, că n-am nici o calitate oficiala că nu stiu ce. Tudorel s-a invățat cu Ceausescu, el crede că Steaua mai e cu Valentin, să-și dea el cu parerea!". Stoica, fost capitan al echipei in vremurile de glorie, ar fi revenit in Ghencea ca presedinte dacă Piturcă ar fi acceptat postul de antrenor, dar Piti ezită fiindcă nu-i convine situatia de la club.

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/arman-kara...apa-190329.html

Dupa ce ca suporterii n-au voie sa-l conteste, nici omul care a fost capitan 7 ani din cei 14, cat a jucat la Steaua, si are cele mai multe prezente in tricoul ros-albastru (368 / 43 goluri), nu are voie sa-si dea cu parerea despre situatia actuala din club.

MoWeed17.05.2010 06:02

Nu pot sa zic ca ma mira. Omul asta nu are nici cel mai mic respect pentru cei care au facut ceva la Steaua.

Unde sunt acum oile sa-l apere, sa ne spuna sa-l ignoram?

Maye17.05.2010 08:32
Unde sunt acum oile sa-l apere, sa ne spuna sa-l ignoram?

Crezi ca oile stiu cine e Tudorel Stoica si ce a reprezentat el pentru Steaua?

Fan FC Steaua17.05.2010 08:39

Pai normal ca ele nu stiu. Ei il stiu doar pe Radoi, capitanul echipei Fc Steaua care era laudat si cand incerca sa dea in minge si cadea in cur, iar pretul ii crestea cu cate 1 milion de euro la fiecare meci odata cu laudele nasului sau pe care-l iubea foarte, foarte mult. Doar deh, daca nu-l iubea nu mai faceau ei afaceri cu "caramzi" din alea valoroase.

Iar iubirea lor pentru "el capitano de Fc Steaua" crestea cu fiecare meci nejucat de finul lui Gigi Becali, pentru ca le era dor de laudele modelului lor in viata, si a acestei minunate prese platite de catre "kel may jmeker si kel may bogat om din Romania care ne kumpara p noy dak vynde maybacu".

Pentru ei, singurul capitan e Radoi, finul lui Gigi Becali care a costat mult cand a plecat. Pentru ca ei gandesc cum nugandeste si Gigi Becali. Pentru ei Steaua inseamna doar Champions League. Ei nici nu stiu ce e aia cupa a Romaniei.

Ei o tin cu a lor "daca nu era ne-a Gigi la iechipa nu mai vedea Steaua semifinala UEFA"... ca deh, tin si ei cu Steaua din 2003 si habar n-au ce a fost echipa asta. Iar multi tin cu Steaua doar pentru ca "e cool ne-a Gigi si are bani multi si mai e cool ca injura si da bani la biserici si face case, si plateste curentu la tiganii din ferentari".

Cat despre cioban, ii doresc sa-i scada averea cu cate 1 milion de euro pentru fiecare om jignit si batjocurit.

JDERUL17.05.2010 09:17

Tudorel Stoica a fost unul dintre cei mai iubiti si respectati capitani pe care Steaua i-a avut.El si-a capatat respectul fanilor prin munca tenace si daruirea cu care evolua meci de meci.

A-l jigni pe Tudorel este un afront grav adus istoriei STELISTE! Tudorel face parte din galeria fotbalistilor carora nici fanii echipelor adverse nu indrazneau sa-i aduca vreun afront!

Si acum,cine s-a apucat sa-l critice??????????????????????????????????????????????????????????jjjjjjjjj?????????????????????????????????????????????????????????????

BLASFEMIE SEFULE DE CARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jjjjj te-as eticheta ca fiind un mare,mare ,,excrement",dar nu vreau sa jignesc etimologia acestui cuvant care la aflarea vestii s-ar putea sterge singur din DEX!

clausblaus17.05.2010 10:21

Stau si ma intreb daca nu cumva asta era unul din punctele principale cuprinse in acel pact.(stiti voi care!)

Cum poti sa te increzi intr-un om de o asa joasa speta,care in frustrarea lui se crede peste toti si toate?

Tudorel este un om de calitate si nu merita nici macar sa-i fie pronuntat numele de catre cacareaza behaitoare,dapai sa fie luat la plua de respectivul idiot.

Pana unde poate merge marsavia si nesimtirea acestui personaj?

Juggernaut17.05.2010 11:19
Stau si ma intreb daca nu cumva asta era unul din punctele principale cuprinse in acel pact.(stiti voi care!)

Stai linistit ca s-au incalcat majoritatea punctelor din acel pact. Ala era doar asa, un pretext. Nimeni nu a luat pactul ala in serios.

schnel12717.05.2010 11:32

Pacat ca face asta dar nu putem sa fim surprinsi de asta.

Kellerman17.05.2010 15:08
Pai normal ca ele nu stiu. Ei il stiu doar pe Radoi, capitanul echipei Fc Steaua care era laudat si cand incerca sa dea in minge si cadea in cur, iar pretul ii crestea cu cate 1 milion de euro la fiecare meci odata cu laudele nasului sau pe care-l iubea foarte, foarte mult. Doar deh, daca nu-l iubea nu mai faceau ei afaceri cu "caramzi" din alea valoroase.

Iar iubirea lor pentru "el capitano de Fc Steaua" crestea cu fiecare meci nejucat de finul lui Gigi Becali, pentru ca le era dor de laudele modelului lor in viata, si a acestei minunate prese platite de catre "kel may jmeker si kel may bogat om din Romania care ne kumpara p noy dak vynde maybacu".

Pentru ei, singurul capitan e Radoi, finul lui Gigi Becali care a costat mult cand a plecat. Pentru ca ei gandesc cum nugandeste si Gigi Becali. Pentru ei Steaua inseamna doar Champions League. Ei nici nu stiu ce e aia cupa a Romaniei.

Ei o tin cu a lor "daca nu era ne-a Gigi la iechipa nu mai vedea Steaua semifinala UEFA"... ca deh, tin si ei cu Steaua din 2003 si habar n-au ce a fost echipa asta. Iar multi tin cu Steaua doar pentru ca "e cool ne-a Gigi si are bani multi si mai e cool ca injura si da bani la biserici si face case, si plateste curentu la tiganii din ferentari".

Cat despre cioban, ii doresc sa-i scada averea cu cate 1 milion de euro pentru fiecare om jignit si batjocurit.

Da, ok, nu il compari pe Radoi cu Tudorel Stoica, dar nici sa il faci pe Radoi de rahat nu se poate. Sa nu uitam ca el a fost printre ultimii Stelisti de la echipa, STELISTI ADEVARATI (Goian, Ogararu, Petre Marin).

Fan FC Steaua17.05.2010 15:43

Nu contest stelismul lui, ci doar modul in care a fost laudat la comanda prin toate ziarele si pe nemerit. Ca mare lucru n-a facut pentru echipa asta in comparatie cu alti jucatori din acelasi lot sau in comparatie cu gloriile Stelei. Lumea l-a iubit si il iubeste datorita campaniei de promovare, nu pentru ce a facut el pe teren neaparat. Mie imi plac jucatorii care fac, nu cei care nu facsi sunt laudati in presa.

Si tocmai d-aia becaliotii habar n-au de alti jucatori, nu cunosc gloriile si nici istoria Stelei. Ei stiu doar de Becali si Radoi, "eternul capitan" cum a fost numit de unii care nu prea cunosc... Si trist e ca multi sunt de acord cu Becali, si ajung sa jigneasca si ei gloriile sau sa le dea peste nas cum face Becali.

Spune-mi, n-ai auzit niciodata de vreun asa zis stelist care sa-i zica lui Emerich ca-i mos senil? Lui Hagi ca e zero? Lui Boloni ca e un ungur tradator daca se duce la CFR? Lui Tudorel Stoica sa-i spuna ca nu are el drept sa vorbeasca pentru ca Steaua e a lui Becali?

Sau comentarii de genul: E posibil sa te fi drogat.Gigi cumpara dreq toata Craiova la cati bani are.Si crezi ca vine Piturca la echipa aia??Ia-ti gandu si ciocu mic ;)

Astia sunt aia care se cred stelisti, iar cand vorbesc despre Steaua ei de fapt zic Gigi.

Radoi chiar a tinut la echipa asta, s-a atasat foarte mult de Steaua. Ca altfel nu-si taia el venele dand cu pumnul in geam de nervi. El spre deosebire de altii, n-a jucat numai pentru bani sau pentru ca e datoria lor. Chiar a pus suflet, si poate d-aia s-a si accidentat mult. Dar de la a face ce trebuie sa faca toti, si pana la a te lauda la fiecare atingere sau greseala e mult...

Eu pe Ogararu il consider cel mai stelist dintre toti stelistii de dupa 99 si in prezent.

Kellerman17.05.2010 16:06

Tu il confunzi pe Radoi cu presa sau Gigi care il laudau. Da, Radoi a fost un fundas/mijlocas extraordinar, nu o sa avem unul ca el cat de curand, si la fel si la nationala. Pe langa Chivu, nimeni nu il poate scoate pe Radoi din primul 11, si asta spune multe despre valoarea lui. Nu el s-a laudat in presa, el a fost modest tot timpul, lasandu-i pe altii sa il laude. Ce era sa faca, sa iasa in presa si sa zica "BA RATATULE EU SUNT VARZA BLABLABLA ?" ?

I got your point. Stiu ce ai vrut sa zici, ca stelistii "moderni" il considera pe Radoi unicul capitan, cand au fost altii mai importanti ca el. Da, e adevarat, dar pastreaza-ti limitele. Pentru Steaua moderna, Radoi e IL CAPITANO.

red&blue_boy17.05.2010 19:05

Nici nu mai ma mir ca Becali l-a atacat pe Tudorel Stoica.Asta e el,degeaba abureste lumea pe la TV,nu se va schimba nicicand.Si atunci mai zicea ca poate-l pune presedinte...Cat de fals poate sa fie...Sper ca Tudorel Stoica sa fie intelept si sa nu-l bage in seama...

Stai linistit ca s-au incalcat majoritatea punctelor din acel pact. Ala era doar asa, un pretext. Nimeni nu a luat pactul ala in serios.

Exact...Pactul ala a fost mai mult pentru show la TV,sa aiba oile inca un motiv de a-l crede pe Jiji ca cel mai bun etc....

adeva17.05.2010 20:20

De ce trebuie tarat Radoi in tot cacatul asta dintre cioban si restul lumii? Pentru mine Radoi a fost un jucator care chiar a meritat banderola de capitan atunci cand a avut-o. Ca e finul ciobanului? Si Hagi e nasul lui si nu primeste injuraturi ca Radoi. Eu cred ca Radoi ar trebui sa fie un exemplu pentru fiecare jucator stelist, nu vezi la multi determinarea lui. Si nu imi amintesc nici un moment in care sa-i fi luat apararea oii proaste.

RobYnho17.05.2010 20:33
De ce trebuie tarat Radoi in tot cacatul asta dintre cioban si restul lumii?

Pentru ca user'ul de mai sus asociaza orice jucator cu acel cioban infect.

Pentru ca acel user este obsedat de acel cioban infect.

Pentru ca in fiecare postare al acelui user apare numele acelui cioban infect.

V3318.05.2010 15:28
Da, ok, nu il compari pe Radoi cu Tudorel Stoica, dar nici sa il faci pe Radoi de rahat nu se poate. Sa nu uitam ca el a fost printre ultimii Stelisti de la echipa, STELISTI ADEVARATI (Goian, Ogararu, Petre Marin).

I-as mai adauga pe Paraschiv si Rica Neaga