FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O alta bomba lansata de SPT!!!

«12»
I.N.Money12.12.2005 14:20

Nu vine de frica ..nu ca e caine :lol: .Stie ca il astepam cu pietre si cu bate sa ii uram bun venit.. :wink:

strezahuzum12.12.2005 14:31

Tamas la Steaua :lol: :lol: :lol: ??? Hai ca am gasit motiv de ras astazi...

Ce sa faca asta la Steaua ?? Avem 2 oameni cel putin egali cu Tamas ( Ghionea si Goian ) si unul care face cat vreo 2-3 Tamasi : Radoi. Asa ca sa stea acolo la catelusi... sa se miroasa sub coada cu ei. Aici alt rol decat de bufonul echipei / carator de apa / lustruit ghetele lui Radoi nu-i pot gasi...

Alin_H12.12.2005 16:55
Nu pot sa cred ca EU zic asa ceva, dar AM INCREDERE IN MANA LUI MM ! Pana acum nu s-a inselat..Va dati seama ca daca a intrat in vorba transferul lui Tamas la Steaua, l-or fi intrebat si pe Protasov si pe Oli ce parerea au si daca ar fi folositor...Intr-adevar, nu-mi dau seama in locul cui ar putea intra in echipa, desi ar fi o varianta..Tamas in locul lui Radoi la mijloc ca inchizator si Radoi mijlocas dreapta in locul lui Nicolita..sau cine stie, poate fundas stanga in locul lui Nesu..Sunt variante..Si eu va zic ca odata ajuns la Steaua Tamas s-ar cam lasa de petreceri si beutura...In ultimii ani nu prea am avut petrecareti in echipa...

Radoi mijlocas dreapta? De cate ore tii cu Steaua? Cum naiba sa joaca Radoi pe postu' asta? Sau tamas fundas stanga? Ala nici pe postul lui de baza, de fundas central, nu joaca suficient de bine ca sa aiba valoare de Steaua, de unde sa poa' sa joaca pe stanga? E prea prost! Perfecta comparatia cu Vieri, nu mai stiu exact cine a facut-o. Chiar am vazut meciul Inter-Milan si m-am gandit cum ar fi sa vina Petre sau Niculescu in Templu. Vai de mama lor! Cineva a zis ca l-am luat din divizia B pe Nicolita, dar poate a uitat ca a venit de la Poli Tim (hibridul din A, nu adevarat Poli care se zbate in B). Amintiti-va cum a fost primit Figo pe Nou Camp (scuzati comparatia, stiu ca e fortata) si va veti da seama cam ce s-ar intampla daca ar veni javra aia spurcata in Ghencea. Sa ramana sa putrezeaza in groapa!

armanovici12.12.2005 16:57
(hibridul din A, nu adevarat Poli care se zbate in B).

Mai precis in Divizia C!

meshteroo12.12.2005 17:03

Mah...voi gredeti magariile astea inventate de SPT (ca altfel nu le poti zice...magarii)? Vor doar sa-si vanda ziarul...da si eu pot pune pe site-ul meu ca vine Ronaldinho la Steaua... :lol:

I.N.Money12.12.2005 17:24

Meshtere si ce salariu are??? :lol: :lol:

meshteroo12.12.2005 17:27

Ce salariu...salariu nu are...are oi... :lol: :lol: :lol: Va vinde 10000000000 de oi pentru Ronaldinho si o sa vedeti ca vom castiga Cupa UEFA... :lol:

armanovici12.12.2005 17:28

Meshtere nu e idee proasta..ti-ai creste traficul..poate o sa primesti bursa la GSP..

Asadar Meme e in Spania nu in Rusia...nu e chiar asa cum il credeam..iubeste mai mult tequilla ca si vodka! :D :evil:

Bogdan4Steaua12.12.2005 17:41

Stirea asta m-a cam enervat. I s-a urcat vedetismul la cap lui Tamas; nici nu a existat o oferta pentru el din partea Stelei si imediat face pe arogantul. Eu il consider un fundas mediocru in ciuda exagerarilor presei. Am mai spus-o si o repet: Tamas nu are loc la Steaua. Uitati-va ce gafe face. Chiar credeti ca la Galata si Spartak a fost huiduit de suporteri degeaba? La Dinamo a avut o evolutie peste media apararii, dar daca ne uitam ce nume sunt la Dinamo in defensiva, intlegem de ce e asa. Sper sa nu se puna problema venirii lui Tamas la Steaua.

I.N.Money12.12.2005 17:45

Mie personal Baciu mi se pare peste "vedeta" de Tamas...si daca Jiji a declarat ca il vrea pe asta aici inseamna ca nu mai judeca chiar deloc...

Bogdan4Steaua12.12.2005 17:48

A negat pana si Becali. Acesta a declarat ca a construit o lista mai mare cu jucatorii care se afla in vizorul Stelei si Tamas nu figureaza pe aceasta lista. Deci e 100% inventia presei. :wink:

bebeto12.12.2005 20:40
Tind sa cred ca e o aiureala venirea lui Tamas. Ar fi culmea sa plateasca clubul 1.5 mil de euro pe un dinamovist care cu greu va prinde primul 11, in loc sa-i fii marit salariul lui Protasov, sa-l fii adus pe Prepelita sau Tanasa, jucatori de care intr-adevar avem nevoie. Numai ca stiind cat de impevizibila este conducerea...

asta asa e.cu 1,6 mil ai oferea lui Protasov un contract pe 2 ani la fel cu cel al ucrainienilor.ar fi chiar culmea ca banii astia sa fie cheltuiti pe un jucator care-i javra de mic copil si chiar uraste Steaua.oricum nici nu cred ca ar veni el la Steaua...si bine ar face.

IONUTZ-CIPRIAN14.12.2005 03:59

:evil: Ala nu o sa vina la Steaua nu ati vazut ce freza si-a tras.Ala e javra de cand il stiu.Si i-ar conveni sa fie injurat ca la usa cortului de fani.Nu uitati ce zicea de Steaua si cate declarati de mare vedeta a dat.Ii merge lui bine la javre dar la Steaua trebuie sa treca de uni[Goian,Radoi,Ghionea] :twisted:

meshteroo14.12.2005 16:30

Asa e...Ionut...ai dreptate...nu va veni la Steaua...daca vine voi iesi in strada si-l voi injura ca pe mama focului... :twisted:

«12»