FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emisiuni Tv..

armanovici11.12.2005 10:22

Diseară, incepînd cu ora 23:45, Recursul etapei trage cortina acestei stagiuni cu o ediție de excepție. Ovidiu Ioanițoaia va avea ca invitați in studioul Antenei 1 mai multe vedete, fiecare fan al unei echipe din Divizia A. Dinamo va fi susținută de Tudor Chirilă, Steaua de Horia Moculescu, Rapid de Victor Socaciu, iar fenomenala Poli Timișoara de prezentatorul emisiunii "Ziua judecății", Dan Negru.

Sursa mazeta zvonurilor.(gsp)

Care emisiune vi se pare mai interesanta??

Cred ca Viziru era mai interesant de urmarit ca si dinozaurul Moculescu

E paralel cu fenomenul Horia Moculescu...Dan Negru e stelist convins :twisted:

meshteroo11.12.2005 10:25

Eu asa am auzit parca Dan Negru s-a nascut la Timisoara...deci tine si cu Poli si cu Steaua...

FanSteaua4Life11.12.2005 13:00

Pai acuma toti microbisti din banat tin cu timishoara...pana acuma tineau cu bucurestiul...acum ca au si ei echipa s-au reintors la vechia iubire...mai bine zis iubire clonata ca numai a echipa timishoarei nu e aia...

armanovici13.12.2005 19:58

Penibil...vedete microbisti..acuma sa fim seriosi,Moculescu e simpatizant NU FAN Steaua...sa il auzi cum declara ca tinea pumnii lui Dinamo si mai sa faca infarct cand rata Zicu e de neimaginat...Nu ca as fi eu cel mai fanatic ultras,dar nu e de conceput ca un stelist sa traiasca cu intensitate un meci al rivalelor!!!

armanovici14.12.2005 16:22

Romania...14.12.2005 ora 20.00..la mine acasa...dau pe OTV...sare ca un broscoi pe ecranul TV-ului chipul minunat al mestesugarului in cuvinte magulitoare,domnul 120(one hundred and twenty) kilos a.k.a Horia Mascarici Ivanovici...Interviu cu domnul conte de Torino,fost baron de Arges,fost lord de Londra, Adriiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaan Mutuuuuu...

Invazie de pleonasme,greseli gramaticale,formulari hazlii,intreabri de nivel prescolar,presarate cu atingeri gingase ale fularului cu Juventus,pus cu migala in jurul gatlejului domnului Ivanovici(desi arata a lantisor, firav e de-a dreptul gatutzul stimatului intervievator)..

Ce rezulta:un manual de colectie(dupa cum scria in coltul din dreapta a ecranului)despre cum poti linge cu eleganta acolo unde ai scuipat cu putin timp in urma..

in concluzie:o delectare pentru amatorii de divertisment,un exemplu despre cum nu se ia un interviu..Lipsa de profesionalism,logistica(plimba Horica un microfon, cam cat piciorul subtire al dansului,de le Gurita lui la nasul reabilitat a lui Adi,incat la un moment dat incepea sa il ia amorteala:)))..

Un sfat:cei care doresc sa invete de la un profesionist cum poti sa treci de la scuipat la lins in timp relativ scurt sa imi ceara inregistrarea...o pastrez ca si alternativa la Stan si Bran

I.N.Money14.12.2005 16:46

L-am vazut si eu...din cate am vazut nu a scapat de placerea de a se scarpina.. :lol:

armanovici14.12.2005 16:55

comportament specific celor care fac parte din clasa porcinelor...

I.N.Money14.12.2005 17:01

Si cand te gandesti ca el e cel mai bun jucator roman care joaca in strainatate...e imaginea noastra :cry: