FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga, decisiv pentru Chunnam .Sa ne amintim...

ADRIAN PACURAR11.12.2005 04:46

Neaga, decisiv pentru Chunnam

Proaspăt cîștigător al Ghetei de Bronz pentru cele 11 reușite din campionat, Adrian Neaga continuă să facă furori la Chunnam Dragons. Ieri, in "sferturile" Cupei, echipa sa a invins cu 2-1 pe Daejon, românul inscriind ambele goluri prin care a intors soarta partidei, după ce adversarii conduceau cu 1-0. "La primul gol, fundașul lor central a vrut să mă dribleze, l-am deposedat și l-am păcălit și pe portar. A doua oară, am vrut să pasez in careu pentru un coleg, mingea mi-a venit inapoi de la un fundaș și, de la 16 metri, am tras plasat, cu latul, la colțul lung", și-a descris Neaga reușitele. În semifinalele competiției, programate pe 14 decembrie, Chunnam va intîlni pe Mipo Chosun, echipa din Liga secundă: "Pare mai ușor, dar trebuie să fim atenți. Dacă cîștigăm trofeul, ne calificăm direct in Liga Campionilor Asiei".

www.gsp.ro

meshteroo11.12.2005 05:00

WOW!!! Neaga este in forma...ce bine ar fi sa revina la noi...

Virgil11.12.2005 06:50

Unde nu-i cap,vai de picioare!Nu mai gasim noi atat de usor jucator ca Neaga.

A fost o prostie de proportii.Sa-l dai atunci cand incepuse cu adevarat sa fie bun.Dupa trei ani in care s-a chinuit si el,ne-a chinuit si pe noi.

meshteroo11.12.2005 06:53

Asa e Virgile...noi facem ca si cluburile mici...cumparam jucatori slabi...si vindem jucatori de valoare... :cry:

P.S. Eu cred ca aceasta a fost cea mai mare prostie facuta de MM ca l-a vandut... :cry:

armanovici11.12.2005 07:27

Eu cred ca dezgropam mortii...Neaga este din pacate istorie si Adevarul nu il vom afla niciodata!

Virgil11.12.2005 08:01

Istorie,dar contemporana !Adevarul e usor de dedus.Patronul avea nevoie de bani pentru Maybach si piesa cea mai valoroasa,exceptandu-l pe Mirel,era Neaga.Adaugam faptul ca Neaga nu prea era in gratiile unora si gata adevarul !

armanovici11.12.2005 08:03

o.tempora...Neaga un alt exemplu.....a facut multe pentru Steaua,nu trebuia asa usor sa il denigram cum nu trebuia tot asa de usor sa ii facem statuie!!

I.N.Money11.12.2005 10:34

Eu inca nu-mi dau seama ce o fi patit la arabi acum aproape 2 ani...ca din jucatorul lenes si fitos a devenit un adevarat golden boy pentru echipa sa.... 8O

Ionut_stelistu11.12.2005 13:04

Daca Neaga va pleca de la Chunnam cred ca se va duce la Benfica Lisabona unde are o oferta de 1.50 mil. dolari.

dbd11.12.2005 13:38

asa e in fotbal...daca se platea bine si la noi nu mai pleca...sau daca avea fotbalul nostru mai multa performanta...bv Neaga...

Ionut_stelistu11.12.2005 13:40

s-ar putea sa ajunga si Lobont la Benfica unde ar fi coleg cu Neaga ;)

nemilosul11.12.2005 16:52

nu PLECA???

poate voi nu va amintiti celebra fraza a ciobanului

"L-AM DAT AFARA ca sa ii fac loc lui Cristea"

nu pleca neaga de capul lui in china mai ales dupa ce a patit cu arabii