FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Situatia fotbalului romanesc si progresul Stelei..

armanovici10.12.2005 06:59

Este normal si logic sa nu ne bucure un parcurs bun al rivalelor din campionat,sa nu sarim in sus cand vedem ca sunt constante,isi tin jucatorii si mai mult,se intaresc in fiecare pauza competitionala..Dar la urma urmei care este avantajul nostru si dezavantajele vizavi de aceste lucruri??...

Mocirla diviziei A,mai nou la propriu si mai putin la figurat,nu ajuta Steaua mai deloc..

Un campionat puternic,in care echipele care se bat la titlu an de an(si aici ma refer la cel putin 3) este benefic pentru noi?..Avand cel putin 6 meciuri puternice pe an,de nivel european,cu presiune fantastica,cu miza nu cresc si jucatorii in valoare,nu capata incredere si experienta pe cand vor juca in Europa?Eu zic ca se instaureaza o stare de normalitate in fotbalul nostru la nivel de seniori(la junior este jalnic),stare de normalitate in care se cumpara mai mult decat se vinde si se cauta a se pastra valorile in tara...Si asta este benefic si pentru noi..

nick200510.12.2005 07:07

Daca avem mai multe echipe in Europa care aduc puncte, ne este bine indirect si noua. Asa ca nu ma supar pentru rezultatele celorlalte formatii in Europa, bineinteles atata timp cat si noi ne pastram la inaltime!

In situatia data este cel putin ciudat cum am mai ratat o calificare cu nationala. Asta nu ii pune pe ganduri pe cei de la FRF? Oare nu avem jucatori de valoare sau organizarea si convocarea la nationala sunt gresite?

Una peste alta aleg "progres vizibil doar la nivelul Diviziei A, in partea superioara a clasamentului".

Virgil10.12.2005 07:24

Fotbalul romanesc la nivelul cluburilor este intr-un progres evident.Cu doua echipe in primavara europeana,fata de una anul trecut si de niciuna acum doi ani,este un progres evident si continu.

In ce priveste echipa nationala,evident este regresul continu.Pentru ca Federatia s-a incapatanat sa lase fraiele echipei nationale unu-i Puiu Iordanescu depasit de evenimente.Acum cand a venit Impuscatu(Piti)lucrurile se pare ca au inceput sa se amelioreze,insa ambitia lui prosteasca de a refuza sa convoace anumiti jucatori il poate duce de rapa.

armanovici10.12.2005 12:03

Eu zic ca este benefic pentru Steaua ca pe langa Rapid si Dinamo mai avem si un CFR si Poli care vor avea echipe puternice si vom vedea daca vor fi meciuri tari impotriva lor,meciuri care vor cali jucatorii nostri in pespectiva confruntarilor europene..Mai ales ca se prefigureaza o cu totul alta echipa Steaua Bucuresti din vara anului 2006...am un feeling ca vor parasi multi jucatori echipa in vara...sper sa ma insel!

Virgil10.12.2005 19:41

Eu zic ca mai benefic pentru Steaua ar fi sa nu aiba contracandidat.

Referitor la prefigurare,ar fi catastrofal pentru Steaua sa-i plece multi jucatori.Pentru ca o echipa aproape noua,nu poate avea rezultate bune imediat.

ADRIAN PACURAR11.12.2005 04:51

Parca campionatul este mai disputat.Intrebarea care se pune este urmtoarea .Au slabit prea mult echipele traditionale , ma refer valorea jcuatorilor romani in activitate este slabuta sau da avem un campionat puternic , bune meciuri in cupele europene cu adversari de valoare medie uneori.Imi pun aceasta intrebare pentru ca nationala mi se pare slaba .E un paradox , inainte aveam nationala nimic la echipe de club acuma se schimba lucrurile.

meshteroo11.12.2005 05:05

Mai Adriane...sa shtii ca ai dreptate!

Echipele de club sunt puternice si nationala...ne face de rusine!!! :oops:

armanovici11.12.2005 07:32

@Virgil...Nu poti progresa in nici un sport daca nu ai sparing-partners cu care sa te antrenezi!...si aia sa fie cat de cat de valoare..

Virgil11.12.2005 07:53

Ai dreptate,dar exista riscul sa devenim noi sparing-partners.

armanovici11.12.2005 07:56

Pai nu e vina noastra a suporterilor,ci a conducerii si e vina celor care baga mai multi bani in alte cluburi...Hai sa injuram BKP-ul...mama lor de petrolisti :D

Virgil11.12.2005 07:59

Fa-o ! Eu prefer sa-i injur pe ai nostri pentru incapacitate.Daca o fi sa fie.

armanovici11.12.2005 08:01

Semne sunt...multe si unele nu chiar marunte...dar aici discutam in general faptul ca pacientul "fotbalul romanesc" da unele semne de revigorare...sa nu fie spasmele dinaintea crahului...

Virgil11.12.2005 08:18

Ei,nici chiar crah,dar mai mult decat atat nu cred ca vom realiza daca nu vom aduce jucatori straini de valoare in campionatul nostru.Asa cum au facut cu ani in urma turcii si grecii.Nu pot sa uit ca-i bateam la orice ora.Atat la nationala,cat si la echipe de club.Si acum,mai pune-te cu ei ...

dbd11.12.2005 13:46

avem echipe bune ...dar natinala e varza...

cristianotopeanu11.12.2005 14:16
Ai dreptate,dar exista riscul sa devenim noi sparing-partners.

Nu e nici un risc; deja suntem....

Virgil11.12.2005 14:40

Ai dreptate.Si nu pentru fitecine.Ci chiar pentru liderul cozii,FC Vaslui.

Ayrton11.12.2005 16:57

Eu cred ca suntem abia la inceput. Sa nu uitam ca doar Steaua a avut performante anul trecut. Este foarte important sa continue aceste performante in urmatorii ani si abia atunci putem vorbi de un progres real al fotbalului romanesc care sa cuprinda si echipa nationala. Grecia sau Turcia au avut performante la nivel de echipa nationala dupa ani buni de succese la nivel de cluburi. Daca vom continua sa avem performante, la nivel de cluburi, se va vedea, in viitorul mai mult sau mai putin apropiat, si la echipa nationala. Este imposibil sa existe, atat de repede, un progres la echipa nationala.