FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Super oferta pentru a prinde Telesport!!!

FanSteaua4Life08.12.2005 20:33

Te abonezi la DigiTv, cumperi decodorul plus antena care costa in jur de 2 500 000, daca ai antena ta nu mai trebuie sa o cumperi...daca te abonezi pana la 31 decembrie 2005 primu an de conectare il ai gratuit...

Deci platesti 2 500 000 si ai telesportul impreuna cu restul programelor romanesti si unele straine + HBO pentru un an fara sa mai platesti nimik restul anului...Mai multe informatii pe www.DigiTv.ro ...

PS:Eu mi l-am cumparat...

FanSteaua4Life08.12.2005 23:03

Era pt cei care sunt sonectati la retele de cablu care nu au telesportul optional... :wink: ...eu insa prind telesportul acasa...insa e pt taicamiu, il trimit in afara... :wink:

Bogdan4Steaua08.12.2005 23:11

Era vorba ca si cei din reteaua de cablu RCS vor beneficia de Telesport. Din ce am inteles e o chestiune de zile. Abia astept.

horse3709.12.2005 04:30

pt cei interesati!!! nu cumparati antena de la digi TV. este prea mica (0.80cm) iar in conditii meteo nasoale nu veti receptiona nimic. cea de 1.10 este cea mai indicata

in scurt timp si pe cablu nu se va mai putea viziona la mai multe televizoare de pe un singur abonament. fiecare abonat va avea in casa set top box la fiecare TV (daca va dorii sa urmareasca independent mai multe programe) si asta pt ca semnalul are sa fie codificat. cu asta s-a terminat haiducia furtului de semnal din retea.

receptia directa a semnalului din satelit este net superioara celei de pe cablu.

pt cei interesati in achizitionarea sistemului digi ma pot contacta pe pm. lucrez in domeniu si va pot oferii toate componentele + instalarea!

armanovici09.12.2005 15:09

Crezi tu ca haiducia va inceta?:D

Romanul e inventiv!!..foarte inventiv!!

nemilosul12.12.2005 15:45

m-am abonat si io de 2 luni la tele sport

e infect rau de tot programul numai gimnastica si tenis da

in rest 2 meciuri in reluare

+ iti baga un aparat de kkt care iti schimba prg dupa 10 sec dupa ce ai apasat pe telecomanda

nici daca imi lasa aparatul pe gratis nu il mai tin

armanovici12.12.2005 16:37

Si mie mi se pare program plicticos Telesportul...dar cum nu imi trebuie decodor(este inclus in grila) nu ma plang..Oricum nu as fi platit decodor pentru el...In afara de meciurile Stelei nu ai ce viziona(insa daca era ultima solutie pentru a le viziona trebuia sa scot banul :D )

meshteroo12.12.2005 16:54

Pe Telesport nici eu nu ma uit prea des...doar la meciurile Stelei si miercuri si joi seara la Wrestling...atat...si tenis...cand joaca Pavel sau Hanescu...in rest...nash PA! :lol: