FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Afara din arbitraj cu Al.Tudor !

Virgil07.12.2005 13:45

Conducerea clubului Farul Constanta a depus un memoriu la Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA), acuzand prestatia arbitrului Alexandru Tudor la meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 1-2, in ultima etapa a turului Diviziei A. In memoriu se cere excluderea din arbitraj a lui Alexandru Tudor si anularea celui de-al doilea cartonas galben primit de fotbalistul Laurentiu Florea. De asemenea, clubul de pe litoral sustine ca isi rezerva dreptul de a-l reclama pe Tudor la UEFA, careia ii va trimite o caseta cu meciul de la Constanta.

adevarulonline.ro

Subscriu cererii formulate de clubul Farul privind excluderea din arbitraj a lui Tudor.

Parerea mea sincera e ca Tudor nu e arbitru ci figurant.

Un alt "arbitru" care nu ar mai trebui lasat sa fluiere,cel putin la divizia A,este arbitrul de casa al echipei Dinamo,banditul de Cristi Balazs.

Poate si altii.

Bogdan4Steaua07.12.2005 14:26

Am auzit si eu ca a facut praf acel meci. Nu stiu ce sa zic. Nu mi-a placut cum ne-a arbitrat pe noi in meciul cu Rapid. Acel om are o problema de atitudine. Poate daca ar merge de cateva ori la psihiatru si-ar imbunatati prestatia.

I.N.Money07.12.2005 14:30

In cel mai rau caz o sa-l trimita sa arbitreze prin C cu au facut si cu Ionica Serea si in toamna o sa-l vedem iarasi in campionat. :roll: