FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 1-2 (0-1)

«12347»
Bogdan04.04.2010 21:54

@mariusmihet tu vrei dar vezi ca ciobanul ti-a furat posibilitatea. Steaua a devenit o echipa de pluton care nu mai sperie pe nimeni. Si Steaua a devenit un nume: Puteam lua cel putin un punct.

Restul e cancan si forza Steaua spre 24, 25, 30, 49, 85.

PS: Un club CURAT mai presut de TOATE!

blindica04.04.2010 22:29

Periculos varful Moraes.Astept si eu vremea cand o sa vina revina vreun om competent la Steaua care sa intermedieze astfel de transferuri.Inainte sa plece Becali,sa-l concedieze pe Argaseala ,si apoi sa vanda.

Mai au bistritenii un jucator de culoare care face echipa buna cu Moraes...unde ii gasesc oare.

kla200505.04.2010 06:43

asta nu inteleg multi

eu inca nu inteleg nici acum cum pot sa ii doreasca raul...

spre exemplu pentru meciul asta Sumudica anunta ca o sa ne astepte infernul...

meciul trecut l-a pierdut cu CFR-ul cu 1-0 (scor tipic de Bistrita) si au jucat ca mieluseii...(probabil din cauza sarbatorii pascale)

ei, acum are trebui sa fim mai aproape de echipa si sa o sustinem pt ca din cate vad eu cam toate echipele incearca sa puna piedica Stelei si nu altor echipe...

javrele au parte de arbitraje excelente...

franarii din Cluj la fel...noi am ajuns ca negrii din giulesti...singuri impotriva tuturor

Tot citesc la fiecare articol publicat ca sunt o gramada de suporteri care SPERA ca Steaua sa piarda meciurile si sa rateze titlul. Nu pot sa nu ma intreb ce s-ar intampla daca Steaua ar castiga titlul? Cum o sa reactioneze acesti suporteri? Daca nu tin cu Steaua lui Becali,perfect de acord cu ei aici, atunci de ce sperau la o victorie cu javrele? Nu tot Steaua asta infecta era? E mai presus orgoliul? Care orgoliu? Cel de stelist,care nu accepta infrangerea in fata potailor? Pai si atunci de ce ar accepat-o in fata oricarei echipe? Nu inteleg, de ce?

Stiu ca echipa asta nu mai reprezinta ce a fost odata dar eu iubesc culorile,traditia si dorinta de victorie,acea senzatie unica ca indiferent cu cine joci ai o sansa in plus pentru ca te numesti Steaua. Asa vad eu lucrurile,nu au nici o legatura cu ciobanul,nu ma intereseaza conflicte nord-sud sau est-vest,fiecare cu treaba lor,eu vreau sa vad echipa ASTA castigand fiecare meci,vreau sa nu ma mai simt umilit de orice jigodie alb-rosie si chiar vreau sa luam titlul. De ce? Pentru ca nu vreau sa il ia altii si tot ar fi un motiv suficient.....daca voua va convine acest conflict,dupa parerea mea aproape mort,e ok, dar asa nu merge. Ori se strang 20.000 de oameni si striga TOTI acelasi lucru,indiferent care o fi ala, sau sa dea toata lumea pauza la prezenta si sa privim de la TV cum dispare,la propriu aceasta echipa.

Noi suntem cei care nu avem de ales,noi suntem cei "condamnati" sa iubim aceasta echipa,suntem obligati sa fim langa ea,indiferent unde se afla.....

Bogdan05.04.2010 07:11

@kla tipic. Hai Steaua sa ne laudam in fata colegilor/prietenilor.

Hai sa te intreb altceva. Steaua n-a mai luat un campionat de 4 ani (cam mult nu?). Cine e vinovat?

Si daca tot n-a luat 4 ani un campionat, de ce trebuie luat acum? Ce semnificatie are titlul asta, de anul asta, pentru tine?

saptemai05.04.2010 09:27

@mariusmihet

ai plecat de la o premisa gresita, cum ca aripa dura si-ar fi dorit o victorie a lui Fc Steaua cu dinam0. fals. eu as fi vrut sa piarda ambele cu 3-0, dar nici o infrangere umilitoare cu 0-2 n-a fost rea.

asadar, dinam0 2-0 Fc Steaua, un scor util Stelei adevarate.

aveti o problema in creiere care vine de la faptul ca nu aveti definita clar notiunea de "Steaua". credeti ca daca meltenii din gazon poarta tricouri pe care scrie Steaua, ei chiar sunt Steaua? ca daca isi joaca meciurile de acasa in Ghencea sunt Steaua?

NIMIC din ce exista azi in organigrama entitatii juridice inscrise in campionat sub numele "Steaua Bucuresti" n-are nicio legatura cu Steaua pe care o vrem noi.

de aceea folosim sintagma Fc Steaua, pt ca e o adunatura de fiinte care se comporta, joaca, vorbesc si traiesc aidoma ciobanului interlop.

@kla2005

asta e irecuperabil, tot cu "AVEM meci" la Bistrita...

NU. Fc Steaua si suporterii ei au meci la Bistrita, echipa de fotbal Steaua nu mai joaca momentan, ci traieste doar prin mana aia de oameni care lupta pentru principiile si idealurile pe care a fost construita candva AS Armata Bucuresti.

asadar, Fc Steaua, uitandu-ma si la arbitri, va pierde la tata jean acasa.

ocazie cu care mirajul celor 15mil e se va disipa din fata ciobanului, aducandu-ne mai aproape de eliberare.

VPM! Steaua SUNTEM NOI!

cristy111005.04.2010 11:30

va fi un meci foarte greu la Bistrita...gazdele au echipa buna si sunt si in zona nisipurilor miscatoare si trebuie sa joace...daca le mai vine si ceva bacsis de la contracandidatele Stelei cu atat mai mare este motivatia...

eu astept o revenire a echipei noastre in acest meci...

CiprianPH05.04.2010 14:29
va fi un meci foarte greu la Bistrita...gazdele au echipa buna si sunt si in zona nisipurilor miscatoare si trebuie sa joace...daca le mai vine si ceva bacsis de la contracandidatele Stelei cu atat mai mare este motivatia...

eu astept o revenire a echipei noastre in acest meci...

Tu astepti o revenire, eu astept sa va treziti...si tu si alti sclavi care mai posteaza pe aici...

GeoTitanBoys05.04.2010 16:04

astept un 3-0 de la acest meci..sunt sigur k dak v`om pierde cu blatisti campionatului sh v`om face egal cu Iasi aksa,slughitza limbbi ne v`a lasa ...Suntem din ce in ce mai aproape de eliberare fratilor ,numai exista cale de intoarcere.PLECAM NOI SAU PLEACA Becali SATANA...acum ori niciodata sa iy aratam cancerului ca noi suntem simbolul Stelei sh prin banii lui nu putem fi cumparati.PASIUNEA PENTRU FC Steaua Bucuresti NU NE`O POATE LUA NIMENI..VPM CIOBANE

manole4405.04.2010 17:13
Tot citesc la fiecare articol publicat ca sunt o gramada de suporteri care SPERA ca Steaua sa piarda meciurile si sa rateze titlul. Nu pot sa nu ma intreb ce s-ar intampla daca Steaua ar castiga titlul? Cum o sa reactioneze acesti suporteri? Daca nu tin cu Steaua lui Becali,perfect de acord cu ei aici, atunci de ce sperau la o victorie cu javrele? Nu tot Steaua asta infecta era? E mai presus orgoliul? Care orgoliu? Cel de stelist,care nu accepta infrangerea in fata potailor? Pai si atunci de ce ar accepat-o in fata oricarei echipe? Nu inteleg, de ce?

Stiu ca echipa asta nu mai reprezinta ce a fost odata dar eu iubesc culorile,traditia si dorinta de victorie,acea senzatie unica ca indiferent cu cine joci ai o sansa in plus pentru ca te numesti Steaua. Asa vad eu lucrurile,nu au nici o legatura cu ciobanul,nu ma intereseaza conflicte nord-sud sau est-vest,fiecare cu treaba lor,eu vreau sa vad echipa ASTA castigand fiecare meci,vreau sa nu ma mai simt umilit de orice jigodie alb-rosie si chiar vreau sa luam titlul. De ce? Pentru ca nu vreau sa il ia altii si tot ar fi un motiv suficient.....daca voua va convine acest conflict,dupa parerea mea aproape mort,e ok, dar asa nu merge. Ori se strang 20.000 de oameni si striga TOTI acelasi lucru,indiferent care o fi ala, sau sa dea toata lumea pauza la prezenta si sa privim de la TV cum dispare,la propriu aceasta echipa.

Noi suntem cei care nu avem de ales,noi suntem cei "condamnati" sa iubim aceasta echipa,suntem obligati sa fim langa ea,indiferent unde se afla.....ALT cretin ..stelist de rezultat du te si ba si lasa ne :thumbdown:

Noi suntem cei care nu avem de ales,noi suntem cei "condamnati" sa iubim aceasta echipa,suntem obligati sa fim langa ea,indiferent unde se afla.....ALT cretin ..stelist de rezultat du te si ba si lasa ne :thumbdown:

radusteaua2305.04.2010 17:59

de data asta pierdem sigur cat noroc sa mai aibe ciobanu 2-0 pt Gloria Bistrita . PLEACA CIOBANE DU-TE SI LASA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nyykk05.04.2010 19:59

Si orice s-ar intampla,ciobane ne sugi pulaaaaa

S.Mariuss05.04.2010 20:15

Cine Suge Pl??!!

Vlad Bogdan05.04.2010 21:10

Vi s-a tot explicat de n ori, poate si de n*m ori, dar voi, sclavii ciobanului, chiar nu vreti sa deschideti ochii aia odata. Nu, categoric NU, ciobanul nu a facut bine la Steaua! 0mul asta a distrus acest club! A batjocorit fostele glorii, a distrus jucatori, a distrus antrenori (ee aici e cam 50-50 raportul cioban-sclavie), A TRANSFORMAT Steaua INTR-O ECHIPA MEDIOCRA!!! Asta nu sunteti voi in stare sa vedeti. Pac, punga de Nutline, tricoul cu fri Jiji si dai la stadion. Asta sunt 80% din "suporterii Stelei". Nu oameni buni, sclavii astia sunt suporterii FC fecali. Steaua NU mai exista din 2003, sau nu chiar nu mai exista..doar hiberneaza momentan. Imediat vor aparea reply-uri de genul: "nu tia placut cand ne-a Gigi a adu-s Real Madrid pe Ghencea?" sau "ne-a Gigi a construi-t o echipa puternica, a adu-s jucatoriii de valoare" sau "voi nenorocitilor distrugeti Steaua". Noi, oamenii cu iq peste 10 putem sa vedem dincolo de grantitele ciobanului. Voi nu!

Deschideti naibii ochii odata!

manole4406.04.2010 08:20
Vi s-a tot explicat de n ori, poate si de n*m ori, dar voi, sclavii ciobanului, chiar nu vreti sa deschideti ochii aia odata. Nu, categoric NU, ciobanul nu a facut bine la Steaua! 0mul asta a distrus acest club! A batjocorit fostele glorii, a distrus jucatori, a distrus antrenori (ee aici e cam 50-50 raportul cioban-sclavie), A TRANSFORMAT Steaua INTR-O ECHIPA MEDIOCRA!!! Asta nu sunteti voi in stare sa vedeti. Pac, punga de Nutline, tricoul cu fri Jiji si dai la stadion. Asta sunt 80% din "suporterii Stelei". Nu oameni buni, sclavii astia sunt suporterii FC fecali. Steaua NU mai exista din 2003, sau nu chiar nu mai exista..doar hiberneaza momentan. Imediat vor aparea reply-uri de genul: "nu tia placut cand ne-a Gigi a adu-s Real Madrid pe Ghencea?" sau "ne-a Gigi a construi-t o echipa puternica, a adu-s jucatoriii de valoare" sau "voi nenorocitilor distrugeti Steaua". Noi, oamenii cu iq peste 10 putem sa vedem dincolo de grantitele ciobanului. Voi nu!

Deschideti naibii ochii odata!

ai dreptate frate..dar unde i nu i cap vai de picioare :thumbdown:

cata_sud06.04.2010 09:47

mi-e dor de Steaua...

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE06.04.2010 10:55
Cine Suge Pl??!!

Gigi.

kla200506.04.2010 11:01

poate ca nu stim noi...deh, provinciali, nu bucuresteni!

ne iertati domniile voastre ca incercam si noi sa ne spunem parerea.

pytycrys06.04.2010 12:17

Daca nu iti iei bocceluta si pleci, tot degeaba.

Io zic ca mai bine te duci in padurice.

ViNdE pLeAkA mOrY06.04.2010 14:43

gandul imi zboare mereu catre Steaua :X:X:X:X::X:X mi-e dor de Steaua

butcher_6906.04.2010 14:52

Cu Bistrita,o sa castigam dar greu.Vad ca Stoichita nu inbunatateste deloc partea tehnica si nici tactica.Cu ei inaintam nu avem altii,sper sa intre cat mai multi in forma si sincronizare.HAI Steaua!

mountytoma06.04.2010 15:10
Cu Bistrita,o sa castigam dar greu.Vad ca Stoichita nu inbunatateste deloc partea tehnica si nici tactica.Cu ei inaintam nu avem altii,sper sa intre cat mai multi in forma si sincronizare.HAI Steaua!

pentru binele Stelei, sper sa ne bata Bistrita la scor. sa crape ciobanul, sa moara scarpincuristul. sa scapam de suporterii de rezultat!

cata_sud06.04.2010 16:22

cand se pleaca la Bistrita?

butcher_6906.04.2010 16:54

Daca nu joaca Szekely,sper sa-l mute pe Banel pe dreapta.De cand l-a mutat pe stanga nu joaca mai nimic.Invingem la doua goluri. HAIDE Steaua!

S.Mariuss06.04.2010 17:40

Banel numai joaca nimic demult timp...i sa c-am dus timpul din cate vad eu:)Voi ce ziceti baietii,MAI JOACA Banel ceva??

Daca nu joaca Szekely,sper sa-l mute pe Banel pe dreapta.De cand l-a mutat pe stanga nu joaca mai nimic.Invingem la doua goluri. HAIDE Steaua!
Itss.06.04.2010 18:31

Il urasc pe Becali .

Jos cu el ! :-cu

Cine e Stoichita asta mai oameni buni ? [ un nimeni ]

Ce e Bergodi pe langa el ? - e o mare diferenta intre ei . Sa traiasca si sa se intoarca la Steaua cand nu o sa mai fie ciobanu . Da cand o sa fie asta ?

Unde sunt jucatorii aia buni ? - ce fac frati karamian ? [ nimic ] si mai sunt si altii .

Ce face Toja ? - eu ma bucur cand vad ca iese din teren . !

Unde e Steaua de alta data ? Cand o sa se intoarca ? [ unde e , nu stiu . Da se intoarce cand pleaca Gigi ! ]

M*ieee Ciobane !

«12347»