FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Membri onorifici AISS

Andrei Morar24.03.2010 10:05

Salutare,

In calitate de viitor membru AISS (am trimis deja actele de inscriere si astept confirmarea primirii lor pentru a putea achita cotizatia) vroiam sa intreb conducerea AISS care e situatia legata de membrii onorifici.

Am vazut lista membrilor onorifici de pe site insa trebuie sa recunosc ca e cam subtire pentru cati oameni marcanti din Romania sunt stelisti si pentru anvergura pe care AISS banuiesc ca si-o doreste. De aceea ma intrebam cum sta AISS-ul cu recrutarea de noi membri onorifici si care sunt urmatoarele persoane vizate. S-a discutat cu Hagi si Lacatus? Ienei?

Intreb toate acestea pentru ca, din punctul meu de vedere, membrii onorifici sunt foarte importanti pentru a conferi credibilitate, prestigiu si expunere pozitiva in media AISS-ului.

Marius24.03.2010 10:07

s-a discutat, se discuta, se va mai discuta. nu putem sa facem toate fostele glorii dintr-o data membrii onorifici, o luam treptat si promitem surprize si din acest punct de vedere in viitorul apropiat ;)

Andrei Morar24.03.2010 10:22
s-a discutat, se discuta, se va mai discuta. nu putem sa facem toate fostele glorii dintr-o data membrii onorifici, o luam treptat si promitem surprize si din acest punct de vedere in viitorul apropiat ;)

Nici nu ma asteptam ca toate gloriile steliste sa fie facute membri onorifici peste noapte dar e foarte important sa fie facute.

Oricum, abia astept surprizele in acest sens.