Privind inspre NORD.
Despre meciul Stelei cu MEDIAS, privit INSPRE Peluza Nord condusa de UNICUL LIDER.
Inainte cu 20 de minute de inceperea meciului , apar 10 -15 baieti care striga frenetic pizdelor , pizdelor si aseaza pe gard , mesajul.
Baietii din Nord prind curaj si incep sa-l conteste IAR pe Jiji si pe jucatori.
Cu 5 minute de inceperea meciului apare si liderul peluzei.
Baietii de sus cetateniicum ii numescprimele randuri incep din nou scandarile impotriva lui Jiji , dar LIDERUL peluzei , se cocoteaza repede pe gard , aratand pumnul si spunand sa se inceteze cu injuriile.
Cateva persoane , continua sa il injure pe Gigi , iar atunci LIDERUL peluzei ia atitudine si merge la ei.; ii ia tare , dupa gesturile pe care le facea , parea o atomsfera tensionata.
Numai ca dupa cateva minute aprinse de discutii nu reuseste sa le schimba parerea , ba chiar baietii intrebandu-l de ce , nu lasa lumea sa-l conteste pe Becali.
Apoi ii lasa in pace , iar la pauza are grija probabil sa ii faca sa plece.
Cateva persoane continua sa protesteze la adresa lui Jiji , desi LIDERUL nu era de acord.
Dupa injuriile aduse PIZDELOR ; va rupem picioarele (desi cei care cantau asta , erau emo-kids intre 16-18 ani ) vorbesc foarte serios , si plecati cu toti...;
dupa marcarea golului se aude iubim Steaua , si lupta Steaua pentru a acoperi trb2 , desigur aceste scandari pleaca din gura LIDERULUI.(scanadrile si cu plecati cu toti , si cele cu iubim Steaua) teortic se bat cap in cap!
Spre finalul meciului , LIDERUl da din nou tonul unei scandari SPRE TRIBUNA 2 , Unde VA sunt generali/sa VA scapa de Becali?'
cred ca , cu aceaste cuvinte , acest LIDER demonstreaza odata pentru todeauna , cine a fost , cine este si ,ce va fi.
Mai mult de atat , nu stiu de unde si pana unde are el dreptul , sa oblige niste oamenii sa nu scandeze ceea ce simt , aratand pumnul
Nu stiu , de catre cine a fost ales LIDER
Nu stiu, de ce indrasneste sa faca BISNITA
Nu stiu, cum se poate numi stelist
Nu stiu , cum poate sa spunaSA VA SCAPE DE Becali el nu dorest sa scape de el inseamna??!!!
Dar am un raspuns , probabil niste favoruri l-au facut sa se urce pe gard si sa faca semne pentru a se inceta cu scandariile asupra lui Jiji.
Si tot acele favoruri probabil il fac , sa atace anumiti suporteri.
Ps- Acest meci a fost privit dintr-un unghi total diferit de Peluza Nord , sau de Tribuna 2.
A fost privit de unde era mai bine , si de unde se putea intelege cine este LIDERUL PELUZEI NORD , si CE CAUTA EL ACOLO.
EL NU CAUTA REDOBANDIREA Stelei , EL CAUTA SUPRAVITUIREA LUI PRIN DIFERITE MOTIVE.
Mai trebuie afisat FREE Gigi iar atunci totul va fi foarte clar.
Ps- cu ce l-au deranjat suporterii de la tribuna2 , pentru a le adresa anumite cuvinte?
Si totusi , unde este Peluza Nord 1995 ?
Unde sunt fondatorii ei? Cum de nu iau atitudine.
STELISTILOR , PELUZA ARE NEVOIE DE VOI !!!