FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

10.03.2005 - Steaua-Villarreal

blindica10.03.2010 00:57

Salutari,astazi se implinesc fix 5 ani de la momentul in care suporterii Stelei au dovedit o pasiune si unitate iesita din comun,chiar si pe marile stadioane ale Europei.Este vorba despre cum au petrecut stelistii aflati pe stadion,momentele premergatoare amanarii meciului dintre Steaua si Villarreal CF,contand pentru Cupa UEFA.

In acest sens,va invit sa cititi un review al meu asupra acelui moment.

http://blindoneworld.blogspot.com/2010/03/...will-never.html

Te astept sa-ti dai cu parerea.Este vorba despre o postare in legatura cu celebrul meci intrerupt ,Steaua vs Villarreal.Astazi se implinesc 5 ani de la acea seara laudabila pentru suporterii stelisti ! Nu-ti trebuie cont !

Multumesc !

Lari10.03.2010 01:22

Sunt nascut si crescut la munte, dar aia a fost cea mai cea ninsoare vazuta de mine vreodata!

Pana sa se astearna omatu' pe noi si sa cantam de parca am fi castigat trofeul, imi amintesc modul in care puneau piciorul minge alde Juan Pablo Sorin, Senna ori Figueroa. Impresionant! Si, cu toate astea, am jucat, apoi, de la egal la egal cu ei.

Ce amintiri, ce momente...

blindica10.03.2010 09:39

Eheeeeee,parca il aveau si pe Forlan. Lari,multumesc pentru comment !

Va recomand sa intrati si pe linkul acela,sa cititi articolul si sa vedeti o poza cu Peluza Sud,coregrafia de la acel meci,biletul cu Villarreal si cum se rupea inainte.

Tanaru` Young10.03.2010 20:46

blindica,felicitari pentru initiativa.Intr-adevar,prin acest articol ,ai demonstrat unitatea si pasiunea extrema a fanilor stelisti pentru culori si pentru echipa noastra draga.Ce vremuri ! A ramas din pacate numai melancolie...si ura !

@Lari cred ca ai uitat sa-l precizezi pe Jose Mari (daca nu ma-nsel),oricum,Villareal avea o echipa buna pe-atunci si mi-aduc aminte ca pana la acel meci,jucam la fifa in cariera cu Villareal,dar cand am vazut ca Steaua va juca cu ei,i-am abandonat...(asta asa,ca fapt divers,nu ca ar avea vreo importanta ce-am facut ).

Ne aflam intr-un moment trist,suntem la ananghie,dar va trece si vremea aluia si vom redeveni ce-am fost.

HAI Armata !

RESPECT PENTRU TOTI FANII STELISTI PREZENTI LA ACEL MECI !

blindica10.03.2010 21:36

Tanaru` Young, multumesc,multumesc ! fular-campionii

Lari10.03.2010 21:51
Eheeeeee,parca il aveau si pe Forlan.

Daca imi aduc bine aminte, Forlan nu avea drept de joc in cupele europene atunci, desi era legitimat la "Submarin".

@Lari cred ca ai uitat sa-l precizezi pe Jose Mari (daca nu ma-nsel),

Si Jose Mari a jucat atunci da, insa el nu s-a bagat la centrari la incalzire sau la chestii spectaculoase. Insa avea si asta un sut... S-a incalzit vreo cateva minute cu suturi la poarta din afara careului de 16 metri. Nene, parca erau teleghidate mingile alea...

Am amintit de Sorin, Senna sau Figueroa, pentru ca ei "se spargeau in figuri" cu tot felul de chestii. Senna mai putin, insa a centrat de cateva ori pentru loviturile de cap ale colegilor. Fantastic jucator!

Mai tin minte ca bou' de Figueroa incita publicul si si-a luat la injuraturi si blesteme de nu stiu cum nu s-a rupt picioarele...

f234567k10.03.2010 22:26

Ce ocazie a ratat Dinita la 0-0 pe Ghencea...

Tanaru` Young11.03.2010 07:50

Avea echipa frumoasa Villareal pe atunci dar si noi ne-am luptat cot la cot cu ei si am reusit sa facem o figura frumoasa.

Senna ala era mare jucator,sincer sa fiu il vedeam peste Xavi sau Iniesta la vremea aia (nu stiu de ce...)

Btw: Mavuba era tot la Villareal pe-atunci ?

Lari11.03.2010 22:15

Eu nu stiam, da' m-am uitat pe wiki si cica a jucat la ei intre 2007-2008.

blindica11.03.2010 22:23

Villarreal

Reina 6

..........................

Venta 6

Pena 7

Quique Alvarez 5

(Arzo '88)

Arranburrena 6

.........................

Cazorla 5

(Font '86)

Senna 6

Josico 6

Sorin 7

.........................

Figueroa 6

Jose Mari 6

(Guayre '82)

Antrenor: Manuel Pellegrini

Hamutovski 7

...............................

Ogararu 6

Radoi 7

Ghionea 6

P. Marin 6

.............................

Oprita 7

Paraschiv 6

D. Munteanu 7

N. Dica 5

(Ciocoiu '89)

...........................

Dinita6

(Fl. Dumitru '73) 6

A. Cristea 7

(Bostina '69) 6

Antrenor: Walter Zenga

Sursa : http://www.9am.ro/

Tanaru` Young12.03.2010 08:39
Eu nu stiam, da' m-am uitat pe wiki si cica a jucat la ei intre 2007-2008.

Imi placea "coafura" lui :naughty:

Acum daca nu ma insel joaca la ... Lille cumva ?

@Blindica o singura rectificare am de facut , numele fundasului lateral de la Villareal , daca nu ma-nsel , este Arruabarrena (nu stiu cu cati de "r"),dar nu Arranburrena.Corectati-ma daca gresesc.

Privind numele jucatorilor,ma cuprinde nostalgia vremurilor ce-au trecut...

Ce momente am trait si ce jucatori au calcat pe Ghencea...

blindica12.03.2010 09:40

Acela cred ca este numele,pe care-l zici tu.Eu sincer nu fusesem atent la aspectul asta.Dar ce jucatori aveam in Ghencea...

Lari12.03.2010 11:14

Eu nu cred ca individdualitatile au facut acele performante. Cred ca Piturca, apoi Zenga, au creat un grup fantastic. Omogenitatea si dorinta de a sparge norii au fost atuurile noastre in acel sezon, ca si in urmatoarele doua.

Eu cred ca daca acea echipa avea, ca individualitati, jucatori pe jumatate de valorosi pe cat au fost cei din generatia '84-'89, zapaceam Cupa UEFA.

Arian12.03.2010 14:14
Senna ala era mare jucator,sincer sa fiu il vedeam peste Xavi sau Iniesta la vremea aia (nu stiu de ce...)

Senna n-avea cum sa fie peste Xavi sau Iniesta deoarece evoluau pe posturi diferite. Senna e mijlocas defensiv, iar Xaxi si Iniesta sunt mijlocasi ofensivi(de creatie).