FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Conventii

Virgil25.02.2010 11:33

-Bună dimineața! (Cine dracu' mi te-a scos in cale?)

-Bună dimineața! ( Bună pe **** mă-tii! Nu vezi ce ochi umflați am?)

-Încă o zi ( de tot căcatul!)

- Da. Se anunță o zi frumoasă! ( Pe dracu'! Plouă de rupe! Și azi o să stau iar infundat in hârțoage!)

- O zi bună! ( Băga-te-aș in **** mă-tii de cretin! Dacă tot ți-am urat bună dimineață iți urez și o zi la fel.)

-Mulțumesc, la fel și dumneavostră! ( Mă cac in ea de zi. Și in gura ta de bou!)

- Sărut mâna, domnișoară! Ce bine arătați azi! ( Ce față de curvă ai!)

- ˜neața, domnu'! ( Of, iar a venit pisălogul ăsta!)

- Șefu' este? ( S-a sculat bețivul ăla?)

- Mai intârzie, e reținut! ( Oricum n-are timp de tine, față de mort!)

- Poate mai târziu mă anunțați și pe mine ( După ce te cheamă să i-o sugi, coardă analfabetă!)

- Fac tot ce pot ! ( Să aștepți tu! Ce față are hodorogu' naibii! Și țoalele alea parcă e de la second hand!)

-Bossul intârzie doar puțin, apoi il veți putea intâlni! (Până la urmă vi se face un mare favor că v-a invitat aici, fomiștilor!)

- Sigur, nicio problemă! ( Nici n-a intârziat decât o oră. Ce **** mea, e sculă!)

- Până atunci ( mai dă-vă in **** mea!)

- O cafea se poate? ( Că tu nu te simți!)

- Sigur, imi cer scuze. Trebuia să vă intreb! ( Da' poate vrei și un whiskey! Te crezi la cârciumă?)

- Mulțumesc. Nu e nicio problemă. ( Trebuia, da. Dar nu mi-e nici mie rușine să cer.)

- Haideți că a venit. Să mergem! ( Mișcați mai repede, amărâților, că n-are timp să vă aștepte pe voi!)

- Îmi cer scuze că am intârziat! ( Ă'știa cine sunt? De ce trebuia să mă văd cu ei?)

-Nicio problemă. E de ințeles. ( Punctualitatea e politețea regilor. Nu ești rege!)

- Cred că nu mai e nevoie să vă spun apreciez foarte mult realizările dvs. ( Cine dracu' sunt ciudații ăștia? Cine mi i-a adus? Aveam aici a, da..)

- Ne măguliți. ( Mănânci rahat. Habar nu ai ce invârtim!) Cred că noi ar trebui să spunem cât de mult vă apreciem! ( ****! Cum ajung toți ăștia să aibă atâția bani?)

-Mi-a plăcut foarte mult discuția cu dvs. (Care e unu', care e altu'? )

- Și noi am avut mult de invățat din discuția asta. ( Cafea, nu. Apă, nu. Data viitoare ne dai voie măcar să ne aducem de acasă?)

- Atunci ne-am ințeles? Batem palma! ( Naiba știe pe unde o fi umblat ciudatul ăsta cu mâna!)

- Sigur. Batem palma! ( O strângere de mână e mai tare ca un contract la ăștia, nu? )

- Atunci ne-am ințeles! ( Încă un fraier la remorcă!)

-Perfect! ( Dă Doamne!)

-V-a plăcut specialitatea noastră? ( La cum ați lins farfuriile de ce vă mai intreb? )

-Da. Minunat ! ( Ne era foame. Dracu' mai calcă prin bodega voastră. Opinci prăjite specialitatea casei?)

- Mă bucur! ( Mi se rupe!)

- Complimente bucătarului ! ( Da, multă ****! Da' ți-aș da și ție puțină că râzi ca vaca!)

- Mulțumesc, am să-i transmit! ( Jegosul dracului. Dacă ați ști voi că nu se spală la mâini după ce merge la budă! Curvar nenorocit!) Vă mai servesc cu ceva? ( Mai așteaptă și alți nehaliți. Hai, banu' și valea!)

-Nu, mulțumesc. Nota! ( Începe jaful! Dacă sare de milion nu pupi ciubuc!)

- Sigur! ( Ă'știa nu lasă ciubuc, scârțanii! I-am citit. Să vezi cât ii țin să aștepte nota!)

- Cel din colț e nepoțelul meu! ( Stricata aia de invățătoare l-a pus in margine. Stricata! Tot pe puradeii de buticari ii bagă in față!)

- Să vă trăiască ! ( Ce față de handicapat are! Seamănă cu tine!)

- Acum e el Recită. Să-l auziți! (Are cămășuța necălcată. Puturoasă noră-mea. I-am zis băiatului că nu face casă cu asta!)

-Da, ce drăguț! Cred că seamănă cu mămica. ( Adică o să ajungă tot fetiță la ce față are!)

- Aaa, nu știu. Mai degrabă cu băiatul meu. ( De unde o cunoști tu pe stricata de noră mea?)

- Vai, ce drăguț e! ( Handicapat! Nu e in stare să lege două vorbe! Și se bâțaie ca un cretin! )

- Și al dumneavoastră a fost atât de talentat! (Parcă e handicapat, lua-v-ar dracu' de buticari !)

- Știți bătusem palma cu bossul ( Am pus botul!)

- A, da, da. Desigur! ( Suni cu număr ascuns, băga-mi-aș **** in fața ta!)

- Nu m-ați mai căutat n-am reușit să dau de ( Țeparilor, măcar acum știu cu cine am de a face!)

- Da, incă evaluăm! Stăm bine, foarte bine. De indată ce ( Muieeee! )

- Am ințeles! (Muieee!)

- E plăcută! ( Are țațe mari!)

- Așa am ințeles! ( E proastă de bubuie!)

- Are studii de specialitate! ( I-o suge lu' șefu' ăl mare!)

- Pare foarte pregătită, din ce am observat! (Da, a lucrat mult prin anale. Și se exprimă bine oral!)

-Lipsa de experiență poate fi un avantaj ( Oho, și ce experiență are!)

- Asta vine cu timpul! (Cred că la șaișpe ani rezolvase deja asta!)

- E foarte atent cu mine, dragă! ( E plin de lovele!)

- Ce drăguț! ( E plin de lovele!)

- Și nu e obsedat de sex! ( Nu i se scoală!)

- Ce drăguț! ( Nu i se scoală!)

- Și e atât de tandru! (Mă bate rar!)

- Ce drăguț! ( Te bate rar!)

-Și are un umor nebun! ( E chel!)

- Ce drăguț ! ( E chel!)

Cum ar fi lumea dacă n-am respecta micile convenții? Cine e imbecilul care a zis că e bine să spui ce gândești?

sursa: moshemordechai. wordpress.com

iNsTiGaToR25.02.2010 17:27

Genial !!! :thumbup:

AG25.02.2010 17:29

asta la ce dracu a dat reply ?

iNsTiGaToR26.02.2010 23:39

care ma?

razvan2827.02.2010 20:40

the ace cred ca la el se refera

mama din 2005 e pe forum si are 200 postari tipu ?

sabin130727.02.2010 20:47

@razvan28

Cred ca sunt multi fara cont care intra de mult pe site/forum, sau care au cont si se limiteaza la a citi ce se discuta.

De exemplu eu intru pe aici de prin 2005 dar mi-am facut in 2007 sa dau din mine. :)