-------------Silviu Lung----------------
-Petrescu Belodedici Radoi Barbulescu-
-I.Dumitrescu Boloni Hagi Iordanescu-
---------[color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]--Marcel Raducanu-------[/color]
-------------Silviu Lung----------------
-I.Dumitrescu Boloni Hagi Iordanescu-
---------[color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]--Marcel Raducanu-------[/color]
Dar de fotbalistii echipei din anii '50 - '60 ai uitat ?
Voinescu- Jenei (pe stanga), Belodedici, Radoi (centrali) Dan Petrescu, Boloni (inchizator), Ilie Dumitrescu (dreapta), Iordanescu (stanga) Hagi (central, la creatie), [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Adrian Ilie (atacanti)
Nightmare team: Tibi Lung - Baciu, Csik, Miu, Joe Panait - Szekely, Cireasa (vi-l mai amintiti?), Bucur Bogdan, Lascarache- Jean Vladoiu, (Alex. o repriza si tac-su a doua)Piturca
Antr. Mihai Stoichita
Anii '50-'60 :
Voinescu,poreclit Tzop,(Toma) - Zavoda II,poreclit cap patrat,Apolzan,cel care faulta extrem de rar si care s-a stins de tanar,Dragomirescu - Jenei,Bone - Cacoveanu,Constantin,Alexandrescu,Zavoda I,Tataru.
Antrenori : Stefan Dobay si Ilie Savu.Au mai jucat in aceasta perioada de inceput a clubului,marele Iosif Petschovschi,Onisie,Koszka si altii.
O grandioasa echipa,care a castigat numeroase campionate,cupe si care a reprezentat cu cinste fotbalul romanesc peste hotare.
Totusi,cea mai tare echipa a fost aceasta :
Duckadam, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, T. Stoica, Boloni, Balint, Majearu, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Piturca.
Rezerve : Stangaciu, Weissenbacher, Balan, Pistol, M. Radu.
Antrenori : Emerich Jenei si Puiu Iordanescu .
Castigatorii Cupei Campionilor Europeni,editia 1985/1986.Cinste lor !
Nightmare team: Tibi Lung - Baciu, Csik, Miu, Joe Panait - Szekely, Cireasa (vi-l mai amintiti?), Bucur Bogdan, Lascarache- Jean Vladoiu, (Alex. o repriza si tac-su a doua)PiturcaAntr. Mihai Stoichita
Ai uitat de Rotaru, Mitrita, Silvian Cristescu, Iordache, Novakovici - "descoperirile" lu Piturca, care, apropo, e de departe cel mai prost antrenor pe care l-am avut.
ce-aveti ma cu Miu ?
Ducadam-Barbulescu,Bumbescu,Belodedici,Iovan-Marcel Raducanu,Tudorel Stoica,Boloni,Iordanescu-[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],Hagi
Anntrenor:Nea Imi & Titi Dumitriu
Dar de fotbalistii echipei din anii '50 - '60 ai uitat ?
Nu am uitat dar sunt un sentimental...mai usor mi-au ramas intipariti daca i-am vazut live(unii in iarba unii doar pe sticla)
------------- Ion Voinescu----------------
-I.Dumitrescu Boloni T.Stoica Iordanescu
zoltan ritli
Dan Petrescu Belodedici m.Radoi m. nesu
m. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] g. Hagi d. Munteanu l. rosu
s Ilie a Ilie
Virgil asta nu e cumva primul 11 care o sa triumfe la Eindhoven in mai la finala cupei UEFA??? :wink:
Bingo! :wink:
in afara d Steaua din anii 86-87 mai e buna si cea prezenta..cum zicea virgil...
Da,asta va fi 11-le cu pricina,cu conditia ca the big shepherd sa nu vanda in intersezon.
Sunt zvonuri ca Bostina,Paraschiv si Hamutovschi au fost urmariti de impresari ai unor echipe din zona exsovietica si urmeaza sa se primeasca oferte.
Iordache
Dan Petrescu, Belodedici, Radoi, Dorinel Munteanu
Hagi, Boloni, Tudorel Stoica, Marcel Raducanu
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Adrian Ilie.
Echipa fara el, a castigat o cupa. Cu el insa, a castigat mult in spectaculozitate, dar "doar" o Supercupa a Europei + 2 semifinale ale CCE.