In urma raspunsurilor primite pe forum, privat si e-mail, am tras concluzia ca am primit doua raspunsuri corecte.
Cei care au raspuns corect, sunt:
1. ciprian69
2. Misha
Cred ca este clar faptul ca nu va fi nici o tragere la sorti ![]()
Castigatorii sunt rugati sa imi scrie pe adresa de mail comunicata (o folosesc doar la concurs, deci nu e nevoie sa trimiteti spam-uri - oricum adresele sunt blocate imediat) si sa imi dea adresa unde doresc sa le fie trimise cele doua meciuri.
Fac precizarea ca multi dintre voi au dat 8-9 raspunsuri corecte, din 10. Totusi, majoritatea a tratat cu superficialitate raspunsurile, motiv pentru care raspunsurile la intrebarile 3 si 6 nu au fost corecte, doar cativa reusind sa raspunda corect la intrebarea 3 si doar trei, in mod corect, la intrebarea 6. Intrebarea 6 a fost, deci, cheia concursului.
Si acum, iata raspunsurile corecte la concursul al doilea.
1. Cine a fost suspendat pentru finala C.C.E. din 1989, dupa semifinala cu Galatasaray ?
Ilie Dumitrescu.
2. Cine a fost golgheterul Stelei in campania CCE '88-'89 ?
Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] (7 GOLURI)
3. Cati antrenori principali a avut Steaua, intre august 1984 - decembrie 1989?
AU FOST 3 ANTRENORI PRINCIPALI: Florin HALAGIAN, Emerich Jenei si Anghel Iordanescu.
4. Care a fost golaverajul Stelei in sezonul '94-'95, in Champions' League ?
GOLAVERAJ : 7 " 6 .
5. Care a fost golaverajul Stelei in sezonul '95-'96, in Champions' League ?
GLAVERAJ : 2 " 5
6. Numiti cuplul de antrenori ai Stelei care a dus Steaua in semifinala C.C.E. 1988.
Anghel Iordanescu - RADU TROI SI BUJOR HALMAGEANU
7. Care a fost cel mai mare scor realizat de Steaua in campionatul Romaniei ?
11 " 0 CONTRA CORVINULUI HUNEDOARA (1988).
8. Cand a castigat Steaua (sub aceasta denumire) prima Cupa a Romaniei ?
1962 (5-1 CONTRA RAPIDULUI)
9. Care a fost cel mai mare scor realizat de Steaua in cupele europene?
6 " 0 (CONTRA YOUNG BOYS BERNA - 1979)
10. In ce faza a C.C.E. '86-'87 (in ce tur : 1, 2, 3, etc) a fost eliminata Steaua ?
IN TURUL 2 (NU A PARTICIPAT DIN PRIMUL TUR, DEOARECE CASTIGASE CCE, IN SEZONUL PRECEDENT AL CCE)