buna ziua
de unde as putea sa fac rost de tricoul acela cu " 62 de ani de glorie" ?
multumesc
buna ziua
de unde as putea sa fac rost de tricoul acela cu " 62 de ani de glorie" ?
multumesc
wtf?
Cred ca te referi la tricoul cu "62 ne vrem clubul inapoi"
salut francisc,
tricourile cu 62-ne vrem clubul inapoi s-au distribuit la marsul din vara. din pacate s-au epuizat toate atunci, cererea fiind foarte mare, si nu stiu daca o sa mai apucam sa facem inca o serie. oricum, vor aparea materiale noi pentru suporteri, si iti vei putea comanda atunci.
ok..multumesc
Mai sunt tricouri ??
da, mai sunt
da, mai sunt
cele cu 62....?
ce pret?
cu "62" nu mai sunt
mai avem cu "63" la pretul de 38 ron si cu AISS la pretul de 30 ron .
intamplator am mai gasit 3 tricouri cu 62, ratacite printre celelalte. 2M si 1S. Asadar, daca le vrea cineva, sariti cu 2 degete sus.
intamplator am mai gasit 3 tricouri cu 62, ratacite printre celelalte. 2M si 1S. Asadar, daca le vrea cineva, sariti cu 2 degete sus.
vreau eu un M
am sarit cu doua degete sus
vreau si eu unul M
@ Andrei, din pacate ai sarit prea tarziu. Pe langa crx m-a mai rugat cineva pe privat, tot pentru M, deci cei 2 sunt prioritari in momentul de fata. Este liber la S, daca vrei ![]()
@ Andrei, din pacate ai sarit prea tarziu. Pe langa crx m-a mai rugat cineva pe privat, tot pentru M, deci cei 2 sunt prioritari in momentul de fata. Este liber la S, daca vrei![]()
S cred ca mi-e mare!
asta e! daca se razgandeste unul dintre ei sau mai gasesti "alt ratacit" da un semn.multumesc!
de unde pot cumpara un trening albastru nike cu Steaua
de unde pot cumpara un trening albastru nike cu Steaua
Complex Obor,aleea principala,intreaba de Mitu a lu' Caran si te rezolva.
Acum intrebarea este... in ce sens il rezolva? ![]()
Acum intrebarea este... in ce sens il rezolva?![]()
in sensul acelor de ceasornic.