FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli il vrea pe Neaga!!

Stryker24.11.2005 21:18

Conform unei informatii aparute in prosport:

Ultimul jucător apărut pe lista de transferuri a bănățenilor este fostul atacant stelist Adrian Neaga, actualmente jucător in Coreea de Sud la Chunnam Dragons. Acesta ar fi dorit chiar de Hagi.

Clubul asiatic a primit o ofertă din partea timișorenilor de un milion și jumătate de euro pentru atacantul român, sumă de două ori mai mare decât cea cu care Neaga a fost cumpărat de la Steaua la inceputul acestui an.

Sud-coreenii nu au de gând insă să renunțe la serviciile acestuia, ba dimpotrivă intenționează să-i prelungească contractul jucătorului român, in acest sens urmând chiar să-i dubleze salariul. Din surse apropiate cotidianului ProSport, Rică Neaga a fost sunat săptămâna trecută chiar de către proaspătul antrenor al lui Poli, Gheorghe Hagi, care i-a propus să evolueze pentru clubul timișorean in schimbul unui salariu apropiat de cel al lui Viorel Moldovan, adică in jurul a 200.000 de dolari pe an. Contactat telefonic, Neaga a declarat: Nu m-a căutat nimeni de la Timișoara. Vineri (n.r.-mâine) am intrevedere cu conducerea clubului Chunnam Dragons și dacă nu o să-mi convină renegocierea contractului, o să plec de la această echipă. Oricum am destule oferte. De fostul stelist s-au arătat interesate mai multe cluburi din Germania și Anglia printre care FC Köln, Eintracht Frankfurt, Wigan Athletic sau Southampton.

Cert este insă că și timișorenii, acum cu puterea financiară a Balkan Petroleum, aleargă după un atacant de top in condițiile in care Viorel Moldovan va părăsi aproape sigur echipa la iarnă, iar Gigel Bucur n-a confirmat incă la Timișoara. La ora actuală Hagi are doar doi atacanți apți, Mansour și Silvășan, ambii cu probleme medicale in trecut!

"Dacă pe timișoreni ii interesează Adrian Neaga, aștept să mă caute."

Dumitru Tudor, impresarul lui Neaga

Bogdan4Steaua24.11.2005 22:35

Poate ii vine mintea la cap lui MM si il oferteaza.

sirclaus24.11.2005 22:56

Neaga nu are cum sa ajunga la alta echipa decat la Steaua.. dar la cat cer pe el coreenii...Pe GSP a fost un articol intitulat "VREAU INAPOI LA Dinamo".. ce ar trebui sa facem sa aducem inapoi acest jucator si sa nu ajunga din nou la Dinamo,daca nu ati inteles era vorba despre Danciulescu

Bogdan4Steaua24.11.2005 23:03

Danciulescu nu ar mai veni niciodata cu inima la Steaua. Deci nu are rost sa insistam pe aceasta varianta. Nu contesta nimeni valoarea lui Danciulescu insa cred ca pentru el Steaua e un capitol incheiat. Prin aducerea lui, Dinamo si-ar intari atacul si nu e bine. Insa subiectul discutiei este Neaga. Cum am putea sa ii atragem atentia lui MM asupra lui Neaga? Prin ceva bannere? Nu stiu daca am avea sorti de izbanda, insa poate merita incercat.

Ayrton24.11.2005 23:15

Nu cred ca Neaga are sanse sa revina la Steaua. A fost vandut cu 1mil$ si ar trebui sa platesca pe el 1,5mil euro, ceea ce inseamna o pierdere de aproape 1mil$. In plus e ca si cum conducerea si-ar recunoaste greseala de al vinde... Eu ii doresc lui Neaga sa ajunga la o echipa din Europa (am inteles ca mai multe eechipe din Germania si Anglia sunt interesate de el - Wigan, locul 2 in Anglia, ar fi o solutie) si nu cred ca ar veni la Poli.

Virgil25.11.2005 03:37

Cariera internationala a lui Neaga nu se poate termina batand din palme.S-a adaptat foarte bine in Korea si cred ca va ramane acolo.

Poli nu are nici-o sansa cu salariul pe care il ofera,iar la Steaua ar putea reveni doar pe sfarsit de cariera,asa cum a facut si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

redandblue25.11.2005 05:34

In Romania Neaga nu va mai juca decat la Steaua...de unde traznaia asta cu Poli Timisoara...?

sorin_77725.11.2005 07:39

Neaga nu va accepta sa joace la Poli... Neaga vine la Steaua din vara... 100%

Teoctist25.11.2005 09:14

O fi prost sa se mai intoarca...

I.N.Money25.11.2005 10:57

Sorine u nu cumva esti adevaratul manager al Stelei si nu vrei sa ne zici?? :lol: :wink:

montreal25.11.2005 11:14

Cum sa vina inapoi la Steaua!?!

cand a plecat cum a plecat, e spre binele lui sa alega ceva mai bun.

Din partea mea sa dea curs unei oferte

dintr-un campionat puternic din Europa.

E PREA BUN CA SA RAMNA IN COREEA!

montreal25.11.2005 11:53

cu Neaga in echipa n-ar mai fi "gogoasa".

Daca nu era el anul trecut in tur, acum eram vice-campioni.

Wayne Rooney25.11.2005 14:39
Conform unei informatii aparute in prosport:

Ultimul jucător apărut pe lista de transferuri a bănățenilor este fostul atacant stelist Adrian Neaga, actualmente jucător in Coreea de Sud la Chunnam Dragons. Acesta ar fi dorit chiar de Hagi.  

Clubul asiatic a primit o ofertă din partea timișorenilor de un milion și jumătate de euro pentru atacantul român, sumă de două ori mai mare decât cea cu care Neaga a fost cumpărat de la Steaua la inceputul acestui an.  

Sud-coreenii nu au de gând insă să renunțe la serviciile acestuia, ba dimpotrivă intenționează să-i prelungească contractul jucătorului român, in acest sens urmând chiar să-i dubleze salariul. Din surse apropiate cotidianului ProSport, Rică Neaga a fost sunat săptămâna trecută chiar de către proaspătul antrenor al lui Poli, Gheorghe Hagi, care i-a propus să evolueze pentru clubul timișorean in schimbul unui salariu apropiat de cel al lui Viorel Moldovan, adică in jurul a 200.000 de dolari pe an. Contactat telefonic, Neaga a declarat: Nu m-a căutat nimeni de la Timișoara. Vineri (n.r.-mâine) am intrevedere cu conducerea clubului Chunnam Dragons și dacă nu o să-mi convină renegocierea contractului, o să plec de la această echipă. Oricum am destule oferte. De fostul stelist s-au arătat interesate mai multe cluburi din Germania și Anglia printre care FC caöln, Eintracht Frankfurt, Wigan Athletic sau Southampton.

Cert este insă că și timișorenii, acum cu puterea financiară a Balkan Petroleum, aleargă după un atacant de top in condițiile in care Viorel Moldovan va părăsi aproape sigur echipa la iarnă, iar Gigel Bucur n-a confirmat incă la Timișoara. La ora actuală Hagi are doar doi atacanți apți, Mansour și Silvășan, ambii cu probleme medicale in trecut!  

"Dacă pe timișoreni ii interesează Adrian Neaga, aștept să mă caute."

Dumitru Tudor, impresarul lui Neaga

reddog05.12.2005 19:38

Abia acum am vazut si eu faza cu Neaga. Pai Timisoara are o lista cam lunga de transferuri. Eu nu cred nimic pana nu vad unul dintre cei vizati in tricoul alb-violet. Au inceput cu Cocis si nu se stie cu cine termina. Din nou vise...

redandblue06.12.2005 07:45

Mai nou cica il vor pe Del Piero...

Virgil06.12.2005 11:15

Nu pot sa nu amintesc ca Hagi ar vrea cativa jucatori de la Steaua :Radoi,Paraschiv...

Grinch06.12.2005 16:41

Posibil Oprita si Lovin la Poli .

montreal06.12.2005 17:12

Cert: Oprita si Baciu

Poli se intareste, ciobanul isi vede de treaba