Conform unei informatii aparute in prosport:
Ultimul jucător apărut pe lista de transferuri a bănățenilor este fostul atacant stelist Adrian Neaga, actualmente jucător in Coreea de Sud la Chunnam Dragons. Acesta ar fi dorit chiar de Hagi.
Clubul asiatic a primit o ofertă din partea timișorenilor de un milion și jumătate de euro pentru atacantul român, sumă de două ori mai mare decât cea cu care Neaga a fost cumpărat de la Steaua la inceputul acestui an.
Sud-coreenii nu au de gând insă să renunțe la serviciile acestuia, ba dimpotrivă intenționează să-i prelungească contractul jucătorului român, in acest sens urmând chiar să-i dubleze salariul. Din surse apropiate cotidianului ProSport, Rică Neaga a fost sunat săptămâna trecută chiar de către proaspătul antrenor al lui Poli, Gheorghe Hagi, care i-a propus să evolueze pentru clubul timișorean in schimbul unui salariu apropiat de cel al lui Viorel Moldovan, adică in jurul a 200.000 de dolari pe an. Contactat telefonic, Neaga a declarat: Nu m-a căutat nimeni de la Timișoara. Vineri (n.r.-mâine) am intrevedere cu conducerea clubului Chunnam Dragons și dacă nu o să-mi convină renegocierea contractului, o să plec de la această echipă. Oricum am destule oferte. De fostul stelist s-au arătat interesate mai multe cluburi din Germania și Anglia printre care FC Köln, Eintracht Frankfurt, Wigan Athletic sau Southampton.
Cert este insă că și timișorenii, acum cu puterea financiară a Balkan Petroleum, aleargă după un atacant de top in condițiile in care Viorel Moldovan va părăsi aproape sigur echipa la iarnă, iar Gigel Bucur n-a confirmat incă la Timișoara. La ora actuală Hagi are doar doi atacanți apți, Mansour și Silvășan, ambii cu probleme medicale in trecut!
"Dacă pe timișoreni ii interesează Adrian Neaga, aștept să mă caute."
Dumitru Tudor, impresarul lui Neaga