FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pro TV-ul si SUPER TRANSMISIILE DIN LIGA...

iancu dragosh24.11.2005 09:33

este calr ca nu au facut prea multe investigatii inainte. Atat Villareal, cat mai ales Betis au fost lipsite de aportul mai multor titulari, in special in compartimentul defensiv. Cu doi tenhincieni foarte priceptuti Serra Ferer si Pelegrino era clar ca echipele spaniole vor juca la egal si se vor apara foarte exact. In plus nde asta, Manchster si Liverpool au mari dificultati in acest an in ceea ce priveste jocul ofensiv, inscriind foarte putine goluri.

ceausescu24.11.2005 10:34
Pe aceasta cale tzin sa multumesc Pro TV-ului care marti si miercuri a dat doua superbe meciuri din Liga..si ambele de 0-0...astia parca sunt cretini cand aleg meciurile..Marti era Barcelon - Werder...si ei dau Manchester - Villareal..cand in Spania fusese 0-0...miercuri Fener - Milan..Real - Lyon...ei dau Liverpool - Betis..Cat de prost trebuie sa fii ? (sau hai, neinspirat...?)

SI IN CANADA + USA , TOT ASTEA S-AU DAT PE SATELIT ... CELELALTE SE DAU PE PAY-PER-VIEW , LA $24 MECIUL.

TU CREZI CA COMPANIILE ASTEA DE TV sunt PROASTE SA-TI DEA PE DEGEABA MECIURILE MAI IMPORTANTE ? COME ON ... :lol:

reddog24.11.2005 13:40
Pe aceasta cale tzin sa multumesc Pro TV-ului care marti si miercuri a dat doua superbe meciuri din Liga..si ambele de 0-0...astia parca sunt cretini cand aleg meciurile..Marti era Barcelon - Werder...si ei dau Manchester - Villareal..cand in Spania fusese 0-0...miercuri Fener - Milan..Real - Lyon...ei dau Liverpool - Betis..Cat de prost trebuie sa fii ? (sau hai, neinspirat...?)

Bai, Manchester nu erau calificati, pe cand Barca era... Si, nu a fost deloc un meci rau, a fost foarte echilibrat.

Plus ca nu toata lumea vrea sa ii vada doar pe Barcelona si Juventus. Eu de exemplu as mai vrea sa ii vad si pe AC Milan. Din Nou, Real si Lyon erau ambele calificate, doar nu se stia care vor fi pe locul 1 in grupa...

armanovici24.11.2005 14:19

investiti in dreambox...600 euro(tot pachetul..motoras,antena,receiver) plus conectie internet..dar merita...ai acces la aproape orice meci..evident din UCL toate LIVE :twisted:

Un!t3d Roon3y24.11.2005 14:37

Manchester-Villarreal era cel mai tare si mai echilibrat meci.Intr-adevar in loc d Liverpool-Betis putea sa transmita altul....Etapa viitoare crk vor transmite Chelsea-Liverpool si Benfica-Manchester :)

reddog24.11.2005 14:44

Corect. Ma bucur ca voi mai vedea inca u meci al diavolilor rosii, sper sa nu fie ultimul din Liga.

PS: Chelsea-Liverpool 2! :twisted: Desi degeaba, s-au calificat aia.

armanovici24.11.2005 16:32

Chelsea-Liverpool 1...sper sa le dea din nou 3 goluri diferenta sa nu mai aud de ei..parca totusi mai frumos ar fi pe Anfield da le-a ajuns o data pt sez asta!!...pur si simplu nu suport echipele in alb-roshu...

Motanu D24.11.2005 16:35

Chelsea - Liverpool 3-0.

Bogdan4Steaua24.11.2005 19:43
investiti in dreambox...600 euro(tot pachetul..motoras,antena,receiver) plus conectie internet..dar merita...ai acces la aproape orice meci..evident din UCL toate LIVE :twisted:

+cardsharing ;) (5-10 euro pe luna).

I.N.Money24.11.2005 20:25

Inainte de Pro TV ..daca imi aduc eu bine aminte TVR-ul dadea UCL...si dadeau meciurile cele mai importante....bine..atunci nu era asa profitabila industria numita fotbal...

lbj24.11.2005 20:42

Din cate stiu eu Pro TV are drepturile de transmisie a doar 2 grupe din UCL...

Bogdan4Steaua24.11.2005 20:54

Nope. Am vazut pana acum meciuri din grupa A(Juve+Bayern), din grupa C(Barcelona+Udinese), din grupa D(Manchester UTD+Villareal), grupa F(Lyon+Real Madrid) si daca nu ma insel si din grupa G(Liverpool+Chelsea).

armanovici26.11.2005 05:28

pt cardsharing platesti daca nu ai vreo ruda care sa iti ofere gratis :lol:

meshteroo26.11.2005 06:55

Pro TV mai bine arata meciul Real Madrid - Lyon 1-1...a fost mai interesant decat Liverpool - Betis 0-0. :(

Oricum...am vazut meciul...dar in limba engleza...cu antena parabolica. :D

Ayrton07.03.2006 02:17

Conform gsp.ro e batalie mare intre Pro TV, Tvr1 si Antena1 pe transmisiile in urmatorii 3 ani din Liga. Sper sa nu avem ghinionul, ca tocmai acum cand avem sanse mai mari sa ajungem in grupe, sa avem parte de comentariile plictisitoare ale Tvr, sau, mai rau, Antena1. Acum cativa ani a mai fost o situatie de genul asta, cand Tvr a cumparat drepturile pt Formula1. De atunci, audientele tind spre zero, comentariile sunt insipide si promovarea lipseste cu desavarsire...