mie. cred ca-l am prin buzunar la geaca. De ce?
cat dai pe el ?![]()
Spuneti cat vreti pe el. Vreau o bucata.
ti-l dau moca, mai ales daca esti colectionar ![]()
Sunt colectionar si rar gasesc bilete de la alte sporturi decat fotbal (mai am de pe la rugby). La meci din pacate n-am putut ajunge fiind plecat din oras, dar sambata viitoare cu siguranta voi fi prezent.
Mersi de ajutor, cum facem sa ajunga la mine?
atunci cel mai usor e sa ti-l aducem, eu sau bodanelu, la meciul de sambata.
Ok, atunci va dau eu un PM vineri ca sa nu uitati ![]()
perfect
eu mai am si de la meciul cu Brasov si meciul cu progym. cred.. daca vrei..
am si eu destule bilete de la destule sporturi ... am vrut sa colectionez dar am o mica panarama de frate care nu ma lasa sa fac acest lucru
da-mi un buzz pe mess si vorbim ssa ti le dau tie
ceau
Caut bilete.
Am nevoie de biletul de astazi de la hochei (Steaua - Miercurea Ciuc - 07.02.2010), nu am reusit sa ajung fiind la munca. Pot sa dau la schimb un bilet de la meciul de sambata (06.02.2009) sau cum ne intelegem. PM cine detine bilete cu Steaua de la orice sport.
Am nevoie de biletul de astazi de la hochei (Steaua - Miercurea Ciuc - 07.02.2010), nu am reusit sa ajung fiind la munca. Pot sa dau la schimb un bilet de la meciul de sambata (06.02.2009) sau cum ne intelegem. PM cine detine bilete cu Steaua de la orice sport.
Am un bilet de la hochei din 30.01.2010 si unul din 07.02.2010 .
Le dau la schimb cu un apartament de 2 camere (preferabil in sectoarele 1,4,5 sau 6) .
![]()
Imi aduci aminte la urmatorul meci, la urmatoarea sedinta, sau vb pe pm .
PS : confort 1 ![]()
Am incercat si eu sa strang in ultimii ani... da' nu prea a tinut ![]()
Am ceva bilete de la echipa de fotbal... ce mi'au mai ramas prin buzunare ![]()