FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa UEFA si de ce nu am intrat in Liga Campionilor

FANATIK RED-BLUE21.11.2005 14:18

Defapt toata lumea stie de ce nu am intrat in Liga Campionilor. Daca nu stiti va spun eu: GHINION, MARE GHINION. Unii zic ca a fost din cauza lui Radoi dar voi nu vedeti ca revenirea lui in echipa a facut posibil castigul cu Sportul. Inainte de acest meci Steaua pierduse 2 meciuri la rand iar acum, fara suporteri si cu Radoi, Steaua a castigat cu 4-1. Voi ce ziceti? Despre Cupa UEFA nu mai am cuvinte. Steaua e cea mai TARE!

ceausescu21.11.2005 15:16
Defapt toata lumea stie de ce nu am intrat in Liga Campionilor. Daca nu stiti va spun eu: GHINION, MARE GHINION. Unii zic ca a fost din cauza lui Radoi dar voi nu vedeti ca revenirea lui in echipa a facut posibil castigul cu Sportul. Inainte de acest meci Steaua pierduse 2 meciuri la rand iar acum, fara suporteri si cu Radoi, Steaua a castigat cu 4-1. Voi ce ziceti? Despre Cupa UEFA nu mai am cuvinte. Steaua e cea mai TARE!

exista un simbure de adevar in ce spui - prezenta lui Radoi este benefica - dar nici Sportul Studentesc nu este un punct de reper pentru a ne da seama deocamdata de revenirea echipei la forma de altadata .

cine-i "Sportul Studentesc" ..? :lol:

Light21.11.2005 16:40

frate mai bine numai deschideai acest topic,ca abea incepusem si noi sa mai uitam :(

BAFTA

FORZA Steaua

FANATIK RED-BLUE22.11.2005 08:33
frate mai bine numai deschideai acest topic,ca abea incepusem si noi sa mai uitam :(

BAFTA

FORZA Steaua

Sa stii ca ai dreptate dar eu am vrut doar sa va spun ca Radoi nu are nici o vina (ma rog... Poate una mica, pentru acel autogol).
redandblue22.11.2005 08:36

BAFTA

FORZA Steaua

Sa stii ca ai dreptate dar eu am vrut doar sa va spun ca Radoi nu are nici o vina (ma rog... Poate una mica, pentru acel autogol).
Stelistule Radoi nu e de vine deloc...se-ntampla si la case mai mari...
FANATIK RED-BLUE22.11.2005 09:37

BAFTA

FORZA Steaua

Stelistule Radoi nu e de vine deloc...se-ntampla si la case mai mari...
Da asta incercam si eu sa le spun.
andrei8422.11.2005 09:43

nu stiu cum se intampla la noi dar cand e vorba de echipe tari ne descurcam iar cand a fost vorba de descultii aia de rosenborg atuncea am pierdut...

personal nu cred ca exista notiunea de ghinion in sport. cand se trezeste atacantul cu mingea langa el si o da aiurea a avut ghinion?

FANATIK RED-BLUE22.11.2005 09:51
Mai stelistul_1000....Te rog eu..Nu mai deschide topicuri doar de dragul de a le deschide..mai asteapta si tu 3-5 ani...si atunci..nu de alta, dar cam 99% din ele sunt puerile...
Vrei sa zici ca topicul meu e aiurea? Atunci asteapta si tu 3-5 ani ca sa mai comentezi ceva! Ce are topicul meu?
Teoctist22.11.2005 09:59

In meciul de la Trondheim,Radoi a avut foarte mult ghinion,dar ce al lui e al lui.Datorita celor doua goluri primite pe greselile lui Steaua a scapat printre degete calificarea.

Tot atat de adevarat este ca o mare contributie la victoria asupra Sportului a avut-o el.

Sportul e totusi o echipa de referinta in fotbalul romanesc.Bate cand nici prin cap nu-ti trece,pierde cand ii e lumea mai draga.

Daca Sportul pe care am invins-o nu vi se pare a fi cine stie ce,Gloria care ne-a invins,cine e ?

Fara nici-o legatura cu ce am scris mai sus,spun ca Steaua a facut un meci foarte bun si putea castiga,orice echipa ar fi avut in fata.

zarboss22.11.2005 10:37

incetati fratilor cu topicuri de genul asta .. astea sunt subiecte incheiate .. care au fost intens discutate cand au fost vremea lor .. si cred ca si acum mai sunt topicuri.. in care se mai poate discuta pe tema asta cu ratarea calificarii in grupele CL.. si daca a fost sau nu vina lui Radoi in acel meci decisiv...

in plus aceste topicuri nu fac decat sa genereze noi polemici pe niste teme ale trecutului... asa ca propun sa se inchida acest topic.... si alea cateva .. care au mai fost postate saptamana asta .. alea gen ... aici puteti discuta despre gazon si teren... sa fim seriosi.....in plus exista vreo 2 topicuri despre stadion si investitiile anuntate de Gigi.....

reddog24.11.2005 12:54

Ati vazut cine a cazut in UEFA? Poate cadeti iar cu ei.

PS: Acum, sincer, si daca ajungeati in Liga, ce credeti ca ati fi reusit? Nu vedeti cum joaca Lyon sau Real? Poate nici cu grecii nu v-ati fi descurcat si ajngeati...nicaieri, nici macar in UEFA. Bine, erau la mijloc bani, dar ceva imi spune ca v-ati fi facut de ras. Cum de altfel ar fi fost cazul oricarei echipe romanesti. Nu avem inca putere suficienta sa facem figura frumoasa in Liga, chiar daca ne calificam in cele din urma.

Motanu D24.11.2005 13:00
Ati vazut cine a cazut in UEFA? Poate cadeti iar cu ei.

PS: Acum, sincer, si daca ajungeati in Liga, ce credeti ca ati fi reusit? Nu vedeti cum joaca Lyon sau Real? Poate nici cu grecii nu v-ati fi descurcat si ajngeati...nicaieri, nici macar in UEFA. Bine, erau la mijloc bani, dar ceva imi spune ca v-ati fi facut de ras. Cum de altfel ar fi fost cazul oricarei echipe romanesti. Nu avem inca putere suficienta sa facem figura frumoasa in Liga, chiar daca ne calificam in cele din urma.

Nu ca am juca noi cine stie ce fotbal, dar Realul chiar nu joaca nimic. Cred ca orice echipa romaneasca dintre primele 5 ar avea o sansa cu ei cu conditia sa nu se teama (asa cum o face Dinamo - si nu numai - la fiecare deplasare in Europa)

Prea departe nu aveam sanse sa ajungem in Liga. Dar experienta conta. Iar cele 4 milioane de la UEFA rezolvau problema bugetului pe un an...

reddog24.11.2005 13:04

Sincer, nu cred ca am putea invinge asa o echipa. Nu cred ca suntem sau putem aspira sa fim deasupra celui mai bogat club din Europa. Nu cumva sa te gandesti la umilinta suferita de ei in fata Barcei, aia chiar joaca foarte bine...Nu ne putem compara cu aceste echipe spaniole.

Motanu D24.11.2005 13:09

Am zis doar ca AM AVEA O SANSA cu ei. Cu Barca ar trebui sa ne rugam sa nu ne dea vreo 10...

reddog24.11.2005 13:16

Ceea ce am vazut noi la meciul Real _Barcelona, a fost un meci super, dar au si ratat si Realul. Nu inseamna ca sunt mai slabi decat ei, au avut si ei parte de un meci in care nu le-a iesit nimic. Mi-am amintit de acel meci de acum 3 ani cu Real Sociedad, tot 3-0.

Dar nu avem sanse cu nici una...Parerea mea.

FANATIK RED-BLUE24.11.2005 14:19

Ar fi fost un lucru etraordinar daca am fi intrat in Liga Campionilor si sa castigam, sa castigam si sa picam cu Barca. Orice echipa (nu foarte buna) si-ar dori asta, nu?

Motanu D24.11.2005 14:21

Si la meciul ala de la Sevillia, Barca era favorita. Urmarea o stim cu totii...

reddog24.11.2005 14:39
Ar fi fost un lucru etraordinar daca am fi intrat in Liga Campionilor si sa castigam, sa castigam si sa picam cu Barca. Orice echipa (nu foarte buna) si-ar dori asta, nu?

Si-ar dori, cum nu? Si se poate sa si obtina o surpriza, dar parca chiar cu Real si Lyon...Ati vazut si voi cum joaca aia.