FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti Adevarati !!

I.N.Money21.11.2005 08:45

De la aparitia clubului nostru Steaua Bucuresti au existat multi oameni exponentiali care au dus Steaua la ce este acum in Europa si in Romania..care sunt oamenii care au intrat in inimile voastre in toti anii astia.?? jucatori sau oameni din conducere..

I.N.Money21.11.2005 17:21

1.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

2.Sfinxul Alexandrescu

3.Marcel Raducanu

bebeto21.11.2005 18:55

pe belo , Duckadam ,Ienei ,i-ai uitat?

oricum sunt multi care merita trecuti pe lista.probabil ca toata echipa din 86-90,Ilie Dumitrescu,si altii care au scris istoria Stelei de-a lungul anilor.istorie,care pt ciobanul nostru nu inseamna nimic.doamne de ce tocmai Steaua!?

reddog21.11.2005 19:38

In sfarsit unul care aminteste de unii jucatori uitati de ceilalti...Bravo!

Motanu D21.11.2005 19:43

Exista si au existat multi stelisti adevarati. Din '47 si pana acum. E greu sa-i stim pe toti; multi nici nu mai traiau cand s-au nascut unii din noi...

Iar cand cei care ar trebui sa le cinsteasca, fie si simbolic, memoria, se fac ca ploua (daca nici cine a transformat penaltiurile la Sevillia nu stii...) nu poti sa nu simti o senzatie de sila la adresa lor...

Oare fiecare echipa chiar are conducerea pe care o merita... pentru ca acolo numai stelisti adevarati nu sunt... nu sunt nici macar niste manageri competenti...

reddog21.11.2005 19:46

Lasa Motane ca avem noi conducere...n-am cuvinte de lauda! :evil:

FanSteaua4Life21.11.2005 19:52
Lasa Motane ca avem noi conducere...n-am cuvinte de lauda! :evil:

Partea proasta e ca voi o meritati... :wink:

reddog21.11.2005 20:06

Daca imi si argumentezi atunci nu mai spun nimic...

iancu dragosh22.11.2005 07:19

Imi pare bien ca lumea nu la uitat pe Ion Alexandrescu. Este greu sa faci o ierarhie, insa parca eu l-as pune pe Sfinxul pe primul loc deoarece a este creatorul Stelei moderne.In rest sunt foarte multi, noi aici suntem tineri si bineinteles ca ii stim in principal pe cei de dupa 80. Sunt foarte multi: "Profesorul" Constantin, Ienei,Zavoda I si II, Voinescu,iordache,Satmareanu, Iordanescu, Sames, Gigi Tataru, Aelenei, Anghelini. Din pacate pe acestia isi stiu doar din povestile spuse de tatal meu. Este pacat ca televiziunea romana nu realizeaza si ea niste documentare cu echipe celebre ale Stelei. Mai ales CCA si Steaua de la sfarsitul anilor 70 as da orice sa la vad intr-un film de 1,5- 2 ore. pacat ca suntem vaduvit de asemenea imagini si reportaje.

FanSteaua4Life22.11.2005 23:19

1. Sunteti echipa Dinamo

2. Sustineti niste jucatori (in afara de cativa)infumurati, nesportivi, cu viata sportiva neadecvata, pt care banul sau un transfer in strainatate este pus inaintea principilor(daca or avea asa ceva)

Mai vrei sau iti ajung... :roll:

bogdan_p24.11.2005 07:18

La nivelul la care este fotbalul romanesc in momentul de fata,ar trebui considerati eroi si fotbalistii care in mocirla aia au invins valencia si ne-au dus in primavara.

reddog24.11.2005 12:13

1. Sunteti echipa Dinamo

2. Sustineti niste jucatori (in afara de cativa)infumurati, nesportivi, cu viata sportiva neadecvata, pt care banul sau un transfer in strainatate este pus inaintea principilor(daca or avea asa ceva)

Mai vrei sau iti ajung... :roll:

Pai as putea sa iti dau si eu acelasi argument referitor la Steaua, dar nu vad de ce as face-o. Sunteti echipa Steaua, si ce, sunteti una dintre cele mai bune, aveti si voi jucatori cu sapte mii de fumuri, la fel de increzuti deci, pentru simplul fapt ca joaca la o echipa cu nume in tara...Iar referitor la transferuri, nu tine neaparat de ei, ci si de conducere. Tu crezi ca unii stelisti nu vor sa plece dincolo pe sume mai mari? Doar ca finantatorul vostru nu a fost de acord.