:lol: :lol: :lol:
ce tare!! daca vrei sa intri pe site vezi ca are dns-urile schimbate. se pare ca domeniul a expirat pe data de 17 si inca nimeni nu s-a gandit sa-l reinnoiasca ![]()
ce tare!! daca vrei sa intri pe site vezi ca are dns-urile schimbate. se pare ca domeniul a expirat pe data de 17 si inca nimeni nu s-a gandit sa-l reinnoiasca ![]()
Da,asta am observat si eu si nu-mi convine deloc...lipsa de interes si,de ce nu, si de respect pt milioanele de suporteri stelisti
Sper sa se rezolve repede aceasta problema. :evil:
nici nu era actualizat!! rusine celor ce se ocupa de site-ul ala!!
Totusi este site-ul oficial si nu inteleg nici eu de ce nu mai se acceseaza!Si oricum nu era asa de bine realizat,uitati-va la marile cluburi din afara sa vedeti ce site-uri oficiale au!,si nu numai cluburile mari chiar si ale mai mici.
se pare ca s-a mutat pe www.steauafc.ro ![]()
MM Stoica a declarat aseara la recursul etapei ca siteul www.steauafc.com va avea un nou administrator de marti!!
mai lingau si mincinos decat adminul care este in prezent nu cred ca poate sa gaseasca MM-lush
Pana la urma www.fcsteaua.ro o sa devine site-ul oficial... :wink: :wink:
Se pare ca site-ul va fi restructurat.
mai lingau si mincinos decat adminul care este in prezent nu cred ca poate sa gaseasca MM-lush
oricum nu ai vazut ca se merge dupa sistemul comunist... si in suporter Steaua ii lauda .. si ii ling de numa numa
mai lingau si mincinos decat adminul care este in prezent nu cred ca poate sa gaseasca MM-lushoricum nu ai vazut ca se merge dupa sistemul comunist... si in suporter Steaua ii lauda .. si ii ling de numa numa
oricum adminul are boala pe mine ......
un moderator mi-a dat doar avertisment pt ca l-am injurat pe Becali iar adminul dupa 2 sapt mi-a dat ban pe acelasi msj "pana cand ii trece supararea" desi cred ca 3 sferturi din cei care intrau il injurau pe cioban(era perioada cu Steaua crestina)
oricum e de kkt siteul si forumul numai lingai acolo cine nu il linge in cur pe cioban,MM sau admin sigur ia ban
Poate ca schimbarea adminului este un fel de lovitura de imagine. Numarul de accesari este destul de scazut si datorita faptului ca site-ul e perceput ca apropiat conducerii. Posibil ca schimbarea adminului sa aduca mai multa obiectivitate in politica site-ului.
Imi place ca esti optimist...la noi in tara obiectivitate??hai ca esti simpatic...ai uitat de declaratiile lui Jiji "adica sa ma injure pe banii mei"???..
Poate ca schimbarea adminului este un fel de lovitura de imagine. Numarul de accesari este destul de scazut si datorita faptului ca site-ul e perceput ca apropiat conducerii. Posibil ca schimbarea adminului sa aduca mai multa obiectivitate in politica site-ului.
ce sa schimbe ... o sa vina altii care o sa-l linga si mai mult .. pe mai multi bani....ce naiba .
De cateva zile observ ca apar stiri noi pe site-ul oficial...era si timpul....
nashpaa!!!!!!!!!!!!!! Acum cum se numeste, STEAUAFC.ro
e de bine pentru site-ul "NOSTRU"...Steaua.ro the best... ![]()
E siteul oficial al Stelei si trebuie sa avem respect fata de el si de creatorii lui.
Crezui ca trebuie sa respecti orice porcarie doar pentru ca scrie "Steaua" pe ea ?!
:evil: >>>Eu nu-i respect pe aia mai parca zici ca esti pe alt site nu pe Steaua,ce l-au injurat pe Gigi sau pe MM nu i-am injurat noi atat,sau dac esti contra la aia care sunt mai vechi,iti da pe privat niste amenintari cu ban sau altele,sau sa nu mai spun de o gramada de mesaje sterse,aia merita RESPECT?Uite astia de pe aci merita un mare RESPECT si multumiri ca nu se cenzureaza asa cum se face dincolo!!!>>>> :twisted: