FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SteauaFC.com expirat

rady21.11.2005 05:07

:lol: :lol: :lol:

ce tare!! daca vrei sa intri pe site vezi ca are dns-urile schimbate. se pare ca domeniul a expirat pe data de 17 si inca nimeni nu s-a gandit sa-l reinnoiasca :D

dianna21.11.2005 05:24

Da,asta am observat si eu si nu-mi convine deloc...lipsa de interes si,de ce nu, si de respect pt milioanele de suporteri stelisti

Sper sa se rezolve repede aceasta problema. :evil:

Ultras_Fever21.11.2005 05:50

nici nu era actualizat!! rusine celor ce se ocupa de site-ul ala!!

ady_gogoasa21.11.2005 06:47

Totusi este site-ul oficial si nu inteleg nici eu de ce nu mai se acceseaza!Si oricum nu era asa de bine realizat,uitati-va la marile cluburi din afara sa vedeti ce site-uri oficiale au!,si nu numai cluburile mari chiar si ale mai mici.

misha21.11.2005 06:58

se pare ca s-a mutat pe www.steauafc.ro :D

Meth0dMan21.11.2005 07:34

MM Stoica a declarat aseara la recursul etapei ca siteul www.steauafc.com va avea un nou administrator de marti!!

nemilosul21.11.2005 07:47

mai lingau si mincinos decat adminul care este in prezent nu cred ca poate sa gaseasca MM-lush

I.N.Money21.11.2005 08:37

Pana la urma www.fcsteaua.ro o sa devine site-ul oficial... :wink: :wink:

Bogdan4Steaua21.11.2005 09:06

Se pare ca site-ul va fi restructurat.

zarboss21.11.2005 09:40
mai lingau si mincinos decat adminul care este in prezent nu cred ca poate sa gaseasca MM-lush

oricum nu ai vazut ca se merge dupa sistemul comunist... si in suporter Steaua ii lauda .. si ii ling de numa numa

nemilosul21.11.2005 09:56

oricum nu ai vazut ca se merge dupa sistemul comunist... si in suporter Steaua ii lauda .. si ii ling de numa numa

oricum adminul are boala pe mine ......

un moderator mi-a dat doar avertisment pt ca l-am injurat pe Becali iar adminul dupa 2 sapt mi-a dat ban pe acelasi msj "pana cand ii trece supararea" desi cred ca 3 sferturi din cei care intrau il injurau pe cioban(era perioada cu Steaua crestina)

oricum e de kkt siteul si forumul numai lingai acolo cine nu il linge in cur pe cioban,MM sau admin sigur ia ban

Bogdan4Steaua21.11.2005 10:11

Poate ca schimbarea adminului este un fel de lovitura de imagine. Numarul de accesari este destul de scazut si datorita faptului ca site-ul e perceput ca apropiat conducerii. Posibil ca schimbarea adminului sa aduca mai multa obiectivitate in politica site-ului.

armanovici21.11.2005 13:48

Imi place ca esti optimist...la noi in tara obiectivitate??hai ca esti simpatic...ai uitat de declaratiile lui Jiji "adica sa ma injure pe banii mei"???..

zarboss21.11.2005 15:51
Poate ca schimbarea adminului este un fel de lovitura de imagine. Numarul de accesari este destul de scazut si datorita faptului ca site-ul e perceput ca apropiat conducerii. Posibil ca schimbarea adminului sa aduca mai multa obiectivitate in politica site-ului.

ce sa schimbe ... o sa vina altii care o sa-l linga si mai mult .. pe mai multi bani....ce naiba .

I.N.Money25.11.2005 22:31

De cateva zile observ ca apar stiri noi pe site-ul oficial...era si timpul....

stelist_ultras06.01.2006 17:56

nashpaa!!!!!!!!!!!!!! Acum cum se numeste, STEAUAFC.ro

dbd07.01.2006 07:17

:lol: :lol: :lol:

e de bine pentru site-ul "NOSTRU"...Steaua.ro the best... :P

Darius_Stelistul15.02.2006 11:20

E siteul oficial al Stelei si trebuie sa avem respect fata de el si de creatorii lui.

Motanu D15.02.2006 11:30

Crezui ca trebuie sa respecti orice porcarie doar pentru ca scrie "Steaua" pe ea ?!

IONUTZ-CIPRIAN15.02.2006 15:00

:evil: >>>Eu nu-i respect pe aia mai parca zici ca esti pe alt site nu pe Steaua,ce l-au injurat pe Gigi sau pe MM nu i-am injurat noi atat,sau dac esti contra la aia care sunt mai vechi,iti da pe privat niste amenintari cu ban sau altele,sau sa nu mai spun de o gramada de mesaje sterse,aia merita RESPECT?Uite astia de pe aci merita un mare RESPECT si multumiri ca nu se cenzureaza asa cum se face dincolo!!!>>>> :twisted: