FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Apocalipsa Lui Becali

Virgil11.12.2009 09:12

Criza mondială și-a intins tentaculele și a afectat și clubul din Ghencea. Întârzierea salariilor și neachitarea primelor au devenit o modă la Steaua. Următoarea măsură a latifundiarului: injumătățirea contractelor pentru funcționari.

Suma de peste o jumătate de milion pe care Becali trebuie să o achite lună de lună la Steaua a devenit imposibil de plătit. Tot din pricina crizei mondiale a suferit campania de transferuri din vară, când au fost transferați doar jucători liberi de contract, și tot din acest motiv va suferi și in pauza de iarnă, când șefii doresc mai degrabă promovarea tinerilor de la formația secundă.

"O să imi termin banii!"

Anii in care patronul din Ghencea investea sume de peste 10 milioane de euro doar in trans­feruri au apus demult. Acum, prioritare pe lista latifundiarului sunt salariile: "Dacă stau și nu mai fac nicio afacere, nimic, se termină la mine. Dacă pun 10 milioane pe an și nu câștig nimic, termin banii. Borcea mi-a zis că nu știe dacă mai deschide porțile la primăvară. Mi-a spus că nu mai are bani. Și-a nenorocit familia din cauza fotbalului. Decât să mori, mai bine stai bolnav până te faci bine".

Argăseală » 6.500 de euro

Patronul din Pipera a decis că și in rândul staff-ului administrativ trebuie să aplice o reducere salarială: "Chiar azi (n.r. - ieri)am avut o discuție cu Argăseală, i-am zis că ii reduc salariul la jumătate. Și lui Gheorghișor. De fapt, la toată lumea. Inclusiv la grupele de copii, de la 100.000 la 50.000 cheltuieli, nu mai pot". Vicepreședintele clubului din Ghencea, Iulian Gheorghișor, a dezvăluit pentru ProSport că incă nu i s-a comunicat dorința lui Becali: "Nu știu de această măsură, incă nu mi s-a spus nimic!". Argăseală, care, conform unor surse ProSport, ar câștiga 13.000 de euro pe lună, va fi nevoit să-și injumătățească și el salariul.

Articol publicat de Bogdan Steriopol in Liga 1 | 11.12.2009 | 09:37

Virgil11.12.2009 09:20

Am mai spus-o, resursele lui Becali se vor micsora cat de curand intr-atat, incat va renunta de buna voie la Steaua. Si nu cred ca va mai gasi vreun cumparator.

Lari11.12.2009 09:23

Cumparatori s-ar gasi, insa Becali a urlat de prea multe ori "Lupuuu'!!!".

Sa nu uitam ce-a patit Ilie Nastase iarna trecuta, cand chiar crezuse ca Gigel vroia sa vanda.

sabin130711.12.2009 09:32
Decât să mori, mai bine stai bolnav până te faci bine.

Pai alege domnu´ Becali, una din doua.

Am mai spus-o, resursele lui Becali se vor micsora cat de curand intr-atat, incat va renunta de buna voie la Steaua. Si nu cred ca va mai gasi vreun cumparator.

Ei ba nu. Eu zic ca se merita sa vedem cat timp nu s-ar gasi cumparator, plecand de la ipoteza ca nu s-ar gasi cumparator la Steaua, daca domnu´ Becali crapa sau renunta.

Daniel-Ionut11.12.2009 09:57

Sa vina un arab sa cumpere... contactati Al-Qaida!!!

Astristul11.12.2009 10:25

Tare as vrea s-o vad si p'asta! :rolleyes: Nu pleaca ala nici de-al dracu'. Cat are ce sa "suga" va ramane patron la Steaua!

dragos_ghinea11.12.2009 10:40

din retur trebuie boicotate meciurile. daca se poate cei care sunt suspendati sa ceara in instanta banii pe abonamente.

ar fi bine, in cazul in care la MApN mai sunt oamnei care vor si nu le e frica, sa faca ceva in privinta stadionului. nu e normal sa fie suspendati spectatorii....

daca Steaua nu se va califica in europa sezonul asta, sunt sanse mari sa plece din vara...

Fan FC Steaua11.12.2009 10:41

O lovitura grea pentru Becali e si numirea lui basescu, ca presedintele Romaniei. Cum era el cu pupaceala langa geoana... aproape cum sta si argasaeala dupa el

KERATOCONUS11.12.2009 11:11
din retur trebuie boicotate meciurile. daca se poate cei care sunt suspendati sa ceara in instanta banii pe abonamente.

O idee foarte buna. Parca n-as mai vrea sa-i bag bani in "buzunar" ciobanului schizofrenic, mai ales acum cand e in criza de lichiditati. Trebuie sa se promoveze aceasta noua forma de protest in pauza de iarna. Acum trebuie sa aratam ca suntem mai uniti ca niciodata. Asa au procedat cei de la Partizan Belgrad. Au boicotat meciurile echipei favorite de pe teren propriu, pana ce conducerea pe care ei o contestau a demisionat in bloc. Sunt constient ca noua ne va fi mai greu sa-l inlaturam pe cioban din Ghencea prin aceasta metoda, dar merita sa incercam si aceasta varianta.

PS: Cu banii pe care ii dadeam pe biletele de la meciurile din Ghencea, putem sa mergem in deplasare ca sa-l contestam pe oier. Macar stiu ca acei bani nu intra in buzunarele fecalului, asa cum ii place sa ne arate cand e in fata camerelor de luat vederi.

Vlad Bogdan11.12.2009 11:41

A iesit Base presedinte. Iara intra asta la bulau...

vlad11.12.2009 13:59

Ia uite cum si-au schimbat brusc unii parerea. Daca atunci cand a intrat la bulau Gigel nu era vinovat Base,acum e meritul lui Base! Ce sa mai cred??

Cat despre Gigi doar un cantec imi vine in minte:

Vine o zi,vine o zi,

Cand se va sfarsi,

....................

fredysteaua11.12.2009 19:03

la meciul cu Craiova am fost maxim 1500 cei care il contestam pe Becali :) restul venise sa se uit la meci cu copii etc :)

boicotarea meciurilor prin neprezentare nu functioneaza pt ca daca noi nu ne-am mai duce la meci el ar pierde 150 de mii ORI 1500 de oameni adica 225 de milioane adica 5 mii de euro (calculand cu pretul biletelor de la tribuna)... eu cred ca ar platii mai mult de 5 mii de euro doar ca sa nu mai fie injurat :)

am ramas prea putini...din 10 000 care eram odata uniti si cantam cu Steaua pana la moarte....a interzis ciobanu 3 000 si acum mai vin 1000 - 2000 la stadion...unde sunt restu 5000 care cantau CU Steaua PANA LA MOARTE ?

1on11.12.2009 19:26

Unii așteaptă să jucăm in Liga șampionilor, alții s-au plictisit, câțiva s-au ținut de cuvânt...

Astristul11.12.2009 19:38
A iesit Base presedinte. Iara intra asta la bulau...

Basescu nu are si n-a avut nicio legatura cu arestarea ciobanului in primavara! Aia s-a intamplat pentru ca e ala dobitoc si se crede stapanul Romaniei! :|

Aaa ca a semnat ordinul de arestare si pe cel de trimitere in judecata ... pai asa ceva e normal! Ce ati fi vrut? Sa nu le semneze? Pai in cazul ala il ajuta pe cioban si isi incalca functia de Presedinte al Romaniei! ;)

andra170620.12.2009 16:38

trebuie sa vanda pana la urma nu are ce face, au spus-o si ei asta e ca un drog sa fi patron de echipa de fotbal dar poate isi revine cu criza asta.

ssinpadureacualune20.12.2009 18:22

Nu o sa vanda. Lucrurile o sa mearga la fel ca pana acum. Vom merge din prost in mai prost si singura consolare este, si probabil va ramane, faptul ca rivalii nostri il copiaza pe cioban in gandire si in comportament si practic au aceleasi rezultate ca si el, poate chiar mai slabe.

Curiozitatea mea este ce se va intampla mai departe cu suporterii. Ce decizii se vor lua. Mai mult ca sigur se va deschide PN. Se vor intoarce membrii de brigazi?? Cei din sud vor veni in nord?? Vor ramane in continuare goale?? Ce va fi mai important...o revenire mai mult decat spectaculoasa a unei (sau poate a ambelor) peluze plus speranta demult apusa a titlului 24 sau onoarea provenita din respectarea cuvantului si a unor principii?

Va mai fi Becali contestat??

Cred ca zilele astea toata lumea cauta raspunsul la aceste intrebari.