FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primul meci pe Ghencea !!!

Light18.11.2005 15:00

Pentru ca ne este cam dor sa mergem sa vedem pe Steaua in Ghencea,m-am gandit sa traim (deocamdata) din amintiri:)La ce meci ati fost pt prima data pe Ghencea?

Primul meci al meu a fost in 1989 Steaua-Goteborg 4-1 sau 5-1 (nu mai stiu :P),dar stiu ca a dat Laca o tripla :D

Deci ...?

I.N.Money18.11.2005 15:17

Steaua-PSg 3-2...ce meci... :lol: :lol:

Ramon Sanchez Pizjuan18.11.2005 15:18
fost in 1989 Steaua-Goteborg 4-1 sau 5-1 (nu mai stiu )

A fost 5-1 atunci, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a deschis scorul cu unul dintre cele mai ciudata goluri marcate vreodata de el :) Suedezii aveau un portar f tanar, de cam 17-18 ani, oricum a fost un meci memorabil, te invidiez ca ai fost prezent pe Stadion. In tur fusese 1-0 pentru ei.

Eu prima oara am fost la un amarat de Steaua - Brasov in 90. Dar vai, ce senzatii, ce amintiri. Stiam ca voi merge la meciul asta cam cu 2 saptamani inainte. Taica-miu cumparase bilete de pe Brezoianu. Mi-am confectionat un steag din hartie pe care am scris tot felul de indemnuri, ca si cum l-ar fi vazut cineva (era de marimea unui a3 - foaie de desen): Hai Steaua! Victorie! chestii in genul asta. Scorul a fost 5-0. Stadionul mi s-a parut mai mic decat ma asteptam insa am ramas impresionat de cat de aproape sunt tribunele. Il vedeam de aproape pe Dan Petrescu, Dumitrescu si ceilalti. Am stat la tribuna 1, inspre Peluza Sud, unde se afla si galeria Stelei, nu prea numeroasa atunci.

sorin_77718.11.2005 15:59

Steaua - KusisiLahti 0-0 in 86, aveam 10 ani... Vreme urata, mohorata, teren moale... Stadion arhiplin... Spectacol putin...

Cand a aparut autocarul finlandezilor toti stelisti le aratau palma cu 5 degede dar nu stiam ce inseamna. L-am intrebat pe tata care m-a lamurit insa nu am marcat nici un gol...

Light18.11.2005 16:23
Steaua-PSg 3-2...ce meci... :lol:  :lol:

Mda ,unul din cele mai bune meciuri vazute,pacat de retur :(

Light18.11.2005 16:25
Steaua - KusisiLahti 0-0 in 86, aveam 10 ani... Vreme urata, mohorata, teren moale... Stadion arhiplin... Spectacol putin...

..era perioada cand Steaua dadea gol in primele 15 min.

FANATIK RED-BLUE18.11.2005 17:26

Mama ei de suspendare 'ca nu mai am rabdare pana pe I Dec.

Primul meci a fost prin '87. Nu prea tin minte bine, findca eram mic.........sper sa nu ma insel, dar cred ca jucam cu Farul. Meciul de referinta de pe Ghencea care a reprezentat pentru mine prima oara, a fost in '98, in ultima etapa cu Bistrita, cand am castigat titlul chiar in acel ultim meci. Forza Steaua____Forza Steaua___Forza Steaua, vinci per noi !!! brrrrrrrr, mi se facea pielea de gaina cand strigam asta; pacat ca nu se mai striga si in prezent.

SSK18.11.2005 17:49

Primul meci la care am fost in viata mea a fost un Steaua - rapid in 1990 0-0. Aveam 6 ani :) Meciul nu a fost cine stie, oricum nu pricepeam mare lucru (eram inca la stadiul in care pronuntam "folbal" si "opsaid" :D ), dar tin minte ca am stat la tribuna a doua si ca rapidistii stateau chiar langa noi. Cantau "Ceausescu nu mai e, nu mai e beleaua, ca sa faca ordine, sa castige Steaua".

horse3718.11.2005 18:52

se intampla 1n 1977. nu-mi mai amintesc cu cine juca Steaua si aveam numai 11 ani. insa ceva nume din echipa Stelei cu siguranta. Sames, aelenei, anghelinei, lita Dumitru, Iordanescu, iordache, vigu, zahiu...in vremurile acelea se canta cu foc...pe Steaua, pe Steaua sa o 'curajam, hai sa cantam. aaa si mai era strigarea tiganilor ce vindeau seminte...hai la mana lu' tamango neamule...

ce vremuri...

FanSteaua4Life18.11.2005 20:11

Eu prima oara cand am fost pe Ghencea nu mai stiu ce meci era...aveam vreo 5-6 anishori...ma luat tata cu el...era nelipsit la meciurile Stelei de pe teren propriu...a vrut sa mearga si la Sevilla dar nu a primit viza...

iancu dragosh18.11.2005 21:54

Primul meci pe Ghencea a fost un meci din Cupa Campionilor 1987. Nu mai imi aduc aminte mare lucru deoarece eram prea mic. Steaua-IFK Gotevorg este primul meci de la care pot sa-mi aduc aminte faze distincte de fotbal. nu o sa uit niciodata faza ultimului gol, in care Hagi i-a driblat pe doi suedezi, a centrat si Balint a reluat dinr-o mare de jucatori. era perioada cand Balint defenise arma secreta, intra ca rezerva si marca de fiecare data. Am mai fost prezent si in sezonul 1988, insa nu imi aduc aminte decat emotiile puternice care ma cuprindeau cand urcam scarile. Cel mai frumos moment pentru mine era atunci cand ajungeam sus si vedeam tot stadionul si gazonul de pe Ghencea. In aceea perioada am stat numai la tribuna 1 sau 0.

de asemenea amintiri extrem deplacute Steaua-Galatasaray 4-0, a fost meciul in care m-a legat definitiv de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Si pana atunci era preferatul meu, insa din acel moment a devenit un idol pentru mine.

criminalu200519.11.2005 07:17

primul meu meci a fost acum vreo 7-8 ani cu cine credeti?da cu Dinamo:))am batut cu 3-1 sau 4-1 golurile lui Vladoiu si Danciulescu(oameni pe care si acum ii am la suflet).eram clasa a 7 a si am plecat de dimineata la meci pe ploaie.

ce vremuri...

UltraSS19.11.2005 11:03

Primul meci pe Ghnecea a fost in 99....Steaua-Dinamo 1-1 cu gol Mutu pt Dinamo si penalty ratat si egalare a lui rosu prin minutul 75-80...stiu ca era o vreme naspa rau si ca la Steaua a jucat Nae in poarta era echipa aia cu miu,Baciu,reghecampf,Danciulescu,Ciocoiu,duro,rosu,lincar,bordeanu... :roll:

FANATIK RED-BLUE21.11.2005 09:31

8O

ulivius21.11.2005 12:58
Steaua-PSg 3-2...ce meci... :lol:  :lol:

Am fost si eu acolo. Am convins-o si pe maica-mea sa vina. I-a placut, a fost extraordinar.

Denis Serban. Ce jucator, ce talent ...