fost in 1989 Steaua-Goteborg 4-1 sau 5-1 (nu mai stiu )
A fost 5-1 atunci, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a deschis scorul cu unul dintre cele mai ciudata goluri marcate vreodata de el
Suedezii aveau un portar f tanar, de cam 17-18 ani, oricum a fost un meci memorabil, te invidiez ca ai fost prezent pe Stadion. In tur fusese 1-0 pentru ei.
Eu prima oara am fost la un amarat de Steaua - Brasov in 90. Dar vai, ce senzatii, ce amintiri. Stiam ca voi merge la meciul asta cam cu 2 saptamani inainte. Taica-miu cumparase bilete de pe Brezoianu. Mi-am confectionat un steag din hartie pe care am scris tot felul de indemnuri, ca si cum l-ar fi vazut cineva (era de marimea unui a3 - foaie de desen): Hai Steaua! Victorie! chestii in genul asta. Scorul a fost 5-0. Stadionul mi s-a parut mai mic decat ma asteptam insa am ramas impresionat de cat de aproape sunt tribunele. Il vedeam de aproape pe Dan Petrescu, Dumitrescu si ceilalti. Am stat la tribuna 1, inspre Peluza Sud, unde se afla si galeria Stelei, nu prea numeroasa atunci.