Multa m*** din partea mea, in ordine cronologica lui: Carol II, Mihai I, Petru Groza, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceausescu, Ion Iliescu si la toti gaozarii din prezent care si'au batut joc de tara asta naiva si frumoasa.
Multa m*** din partea mea, in ordine cronologica lui: Carol II, Mihai I, Petru Groza, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Nicolae Ceausescu, Ion Iliescu si la toti gaozarii din prezent care si'au batut joc de tara asta naiva si frumoasa.
La multi ani Romania, la multi ani tuturor romanilor
La multi ani Romania!
p.s. Nu am inteles ce ai cu regele Mihai.
La multi ani Romania ! Si romanilor de pretutindeni ! Iar celor ce si-au batut si isi bat joc de tara asta,multa m...!
stimate Joga Bonito , Nicolae Ceausescu a fost si va ramane adevaratul conducator al acestei tari , nu ai nici un drept sa-l injuri , ce ti-a facut acest om? toata lumea il regreta acum , asasinii care i-au impuscat vor din nou sa conduca tara
:steag_cruce_invers:
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ,
La multi ani Romania... steagro
â'¥ï»¿ La Mulți Ani România Mare â'¥ steagro steagro steagro 91 de ani de la MAREA UNIRE!!!MANDRU CA SUNT ROMAN!!!
La Multi Ani Romania si Romanilor !
stimate Joga Bonito , Nicolae Ceausescu a fost si va ramane adevaratul conducator al acestei tari , nu ai nici un drept sa-l injuri , ce ti-a facut acest om? toata lumea il regreta acum , asasinii care i-au impuscat vor din nou sa conduca tara , cu totii stim ca psd-ul a vandut tara , pesedistii au facut ravagii in toata tara , eu sunt fan Nicolae Ceausescu ,
ia uite-l, unde era puiul de ultras ![]()
daca nu te superi, imi spui si mie cati ani ai?
Plus ca Nicu era un adevarat tovaras. ![]()
Doamne fereste, cica are 26 de ani! Daca asa este, e clar ca somnul ratiunii naste monstrii
La multi ani! steagro
La multi ani tuturor care lupta zi de zi pentru a face o diferenta.Respect!
La multi ani Romania si tuturor romanilor adevarati !
La multi ani romanilor adevarati ! steagro
La multi ani,Romania ! steagro
La Multi ani tie , tara mea!
La Multi Ani, Romania!
Imi iubesc tara, dar nu si poporul.
desteptarea romanilor.. Becali la puscarie !
ia uite-l, unde era puiul de ultras
daca nu te superi, imi spui si mie cati ani ai?
mariuse am fost ultras( poate mai ultras decat tn) , nu pui de ultras cum spui tu , acum sunt un simplu simpatizant , am fost ultras in perioada lui jan , atunci aveam cu adevarat o galerie , cu totii eram o unitate , acum ..... 0
esti mic copil pe langa mine asa ca........... daca vrei sa afli varsta mea intreaba la evidenta populatiei ![]()
daca nu te superi , de ce ai intrebat cati ani am? steagro