Salut, am primit astazi 10% warn din partea lui Azzido pe motiv ca am avut la semnatura o poza cu tenta politica,m-am consultat cu regulamentul forumului si am constatat k in pasajul semnaturii nu este inclusa si politica
citez :
" 4.2 Semnaturile pot contine litere mai mari sau formatate (bold, italic etc) si culori, cu mentiunea ca nu trebuie sa fie iritante la ochi, lucru ce ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor site-lui. Semnaturile pot contine de asemenea fisiere de tip html, userbars, poze, link-uri, etc., atat timp cat aceastea nu sunt de natura obscena, vulgara, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale, sau nu promoveaza produse comerciale. "
ma simt indreptatit sa cer inlaturarea warnului primit astazi,ori sa primeasca warn toti cei ce au poze/ avatare/ semnaturi in care apare poza oierului, si el este politician nu ??
stima'