Ati observat "Cupa De Legenda" de pe gsp? Eu zic sa votam cat mai multi acolo sa realizeze inca odata care e cea mai iubita si de legenda echipa din fotbalul romanesc. Deocamdata am vazut ca s-au mobilizat cei care sunt anti-Bucuresti.
Ati observat "Cupa De Legenda" de pe gsp? Eu zic sa votam cat mai multi acolo sa realizeze inca odata care e cea mai iubita si de legenda echipa din fotbalul romanesc. Deocamdata am vazut ca s-au mobilizat cei care sunt anti-Bucuresti.
Votati CCA '52, Steaua '86 si Steaua '89 in competitia Cupa de Legenda de pe gsp..
Pentru a putea vota accesati link-ul: http://cupadelegenda.gsp.ro/rezultate/?rid=4#s3
Haideti sa aratam tuturor care este echipa de legenda a Romaniei...
Momentan se mobilizeaza foarte bine oltenii si banatenii!
Pai deja la Steaua 89' - Craiova Maxima nu prea mai ai ce sa faci ca sunt cam in fata oltenii...
Nu am de gand sa le fac trafic magarilor de la gazeta.
Ce as castiga daca mi-as da votul?Pt mine conteaza ca eu stiu cine a fost mereu prima...
Ma gandesc din cei care voteaza acolo..cam cati stiu cine este CCA?
Dupa cum zicea cineva pe siteu jocului.... E onoarea Stelei in joc, nu traficul celor de la gsp. Daca nu votam, ajungem ca Dinamo care are 0 puncte cu toate 3 echipele dupa primele 2 etape. E o rusine sa ne arate oltenii, pitestenii, rapidistii, clujenii sau petrolistii ca se mobilizeaza mai bine decat noi. E inca o ocazie sa le aratam noi ca Steaua e cea mai iubita echipa din tara.
Si eu care ma gandeam ca e o rusine sa ne arate toti frustratii ca mai nou sunt 3000 de insi pe stadion(ca doar cei care mergeau mereu au interdictie), ca e o rusine ca i-am permis pana acum lui Jiji sa distruga Steaua, ca e o rusine ca inca exista oameni care se considera stelisti care nu inteleg ce avem cu Jiji.
Ce naiv eram....
Ce zic eu si ce intelege MoWeed...
Da' ce,faptul ca Steaua pierde un joc stupid ala GSP e mai important decat faptul ca avem un patron uimitor de nesimtit?Pentru care nici nu gasesti cuvinte de insulta?
Nu am de gand sa le fac trafic magarilor de la gazeta.Ce as castiga daca mi-as da votul?Pt mine conteaza ca eu stiu cine a fost mereu prima...
SUBSCRIU