FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cumpar/schimb Nokia E 90

Marius17.11.2009 14:49

Deci vreau un Nokia E90 in stare buna, daca se poate cu toate accesoriile si in cutia lui originala.

La schimb dau un Samsung F480 folosit cam un an, folie si toate cele pe ecran, cutie originala si tot ce ii trebuie de la HAT plm (importator samsung la noi), factura, garantie etc. etc. etc. plus diferenta de bani la care trebuie sa ne intelegem, in jur de 100-150-200 de lei, depinde de starea telefonului.

Daca ai alt tip de Comunicator, discutam :)

AG18.11.2009 07:17

bai eu am 9300i si sunt extrem de multumit de el, mai ales k am mai pierdut unu la fel pe plaja, nu m-am putut abtine sa nu imi iau altul,cu tel asta am luat bacu :)) , insa E90 e genial,aveam un tov care aducea de afara si le dadea in 1000 ron , am sa ma interesez daca mai are si te anuntz

florinschumi09.12.2009 08:22
Deci vreau un Nokia E90 in stare buna, daca se poate cu toate accesoriile si in cutia lui originala.

La schimb dau un Samsung F480 folosit cam un an, folie si toate cele pe ecran, cutie originala si tot ce ii trebuie de la HAT plm (importator samsung la noi), factura, garantie etc. etc. etc. plus diferenta de bani la care trebuie sa ne intelegem, in jur de 100-150-200 de lei, depinde de starea telefonului.

Salut,

Mai este de actualitate?

Eu au unul ok, si daca este ceva, discutam.Tel este in stare bune, si nu are nici un fel de problema.

PA

vandy28.03.2010 10:41

sal ...mai ai nevoie de e 90 ..am si eu unul ..arata si functioneaza perfect ...dak ai nevoie contacteza-ma ...700 lei