Nimik de comentat in ceea ce priveste pe Dorinel?Ce ziceti , a facut bine ca i-a dat o lectie lui Becali si i-a aratat ca inca era demn de Steaua sau you feel sorry ca ne-a batut?
Nimik de comentat in ceea ce priveste pe Dorinel?Ce ziceti , a facut bine ca i-a dat o lectie lui Becali si i-a aratat ca inca era demn de Steaua sau you feel sorry ca ne-a batut?
Treaba e clara: Nu Dorinel (care este o valoare incontestabila) era bun pentru Steaua ci Steaua nu are fotbalisti mai buni ca el.
I-a dat o lectie lui Becali in masura-n care i-a aratat ca trebuie sa mai cumpere fotbalisit. Atat. Nu e vreun [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Maldini sa joace pana la batranete la echipa de suflet si, totusi, trebuie sa ne gandim si la viitor.
Daca stirea cu Zenga e adevarata, atunci RUSINE Dorinel. Asa ceva nu se face !
Pai nu e Maldini ca i s-a dat liber. Plus ca e de discutat in privinta "echipei de suflet"...
Pai nu e Maldini ca i s-a dat liber. Plus ca e de discutat in privinta "echipei de suflet"...
Asta ziceam si eu, Reddog. Dorinel nu e stelist de la juniori... El a jucat la mai multe echipe romanesti in cariera...
Treaba e clara: Nu Dorinel (care este o valoare incontestabila) era bun pentru Steaua ci Steaua nu are fotbalisti mai buni ca el.I-a dat o lectie lui Becali in masura-n care i-a aratat ca trebuie sa mai cumpere fotbalisit. Atat. Nu e vreun [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Maldini sa joace pana la batranete la echipa de suflet si, totusi, trebuie sa ne gandim si la viitor.
Daca stirea cu Zenga e adevarata, atunci RUSINE Dorinel. Asa ceva nu se face !
Nu cred chestia asta.N-ar fi facut asa ceva Dorinel.Nu va mai luati dupa zvonuri.Dorinel e de un caracter incontestabil. :cry:
Nu cred chestia asta.N-ar fi facut asa ceva Dorinel.Nu va mai luati dupa zvonuri.Dorinel e de un caracter incontestabil. :cry:
Asa se spunea candva si de Hagi & Popescu...
Acuma nu trebuie sa luam de bune toate porcariile din presa. Dar nu iese fum fara foc...
Ai tu ce ai cu vorba asta Motane! Fara fum si cu foc... :wink:
Cat despre caracterul lui Munteanu, eu ma abtin, nu vreau sa fac comentarii doar asa de amorul artei. Nu mi se pare nici foarte de caracter, dar nici nu prea am ce sa-i reprosez (nu prea m-am abtinut, nu?
). Eu am ceva personal cu el...de cand v-a ales pe voi. E de inteles, nu?
Dar nu iese fum fara foc...
in presa noastra cam iese fum si fara foc...cam ies idei si fara surse....cam ies concluzii fara subiect:)