FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ai Fi Dispus Sa Faci Sacrificii Pentru Reintregirea Tarii?

spy10001.11.2009 23:29

Am deschis acest topic sa vad ce sacrificii ar fi dispusi sa faca tinerii de azi pentru reintregirea Tarii.

Ce sacrificii ai face pentru a reintregi Basarabia cu Romania actuala?

Aceasta intrebare nu o pun numai Romanilor din Tara,ci si celor din Basarabia.

Ti-ai sacrifica salariu,pensia, pentru reunificarea tarii?

Ai fi dispus sa lupti cu arma in mana,impotriva fortelor din interior si exterior care se impotriveaza reunificarii tarii?

Ai fi de acord cu un referendum pe ambele parti ale Prutului pentru reunificarea tarii?

Ai fi dispus sa renunti la Transnistria pentru reunificarea Tari?

Ai fi dispus sa finantezi o campanie paramilitara impotriva asa zisilor "conducatori" de pe ambele parti ale Prutului care refuza unificarea Tarii din motive economice?

Ai fi dispus sa ei forta vitala a fratelui tau,care nu este de acord cu reunificarea si lupta impotriva ta?

Vei fi pregatit sa iti dai viata pentru Tara,daca va fi nevoie?

Vei fi pregatit sa faci ISTORIE,sau sa fii uitat?

Vei pregatit pentru GLORIE sau INFRANGERE?

Daca crezi ca esti dispus sa faci toate sacrificiile de mai sus pentru unificarea Tarii,NU VORBE CI FAPTE,atunci PM-me,poate vom reusi impreuna,eu unul singur nu pot sa fac nimic,dar uniti vom putea muta orice Piatra oricat de mare ar fi ea,impreuna lasand la o parte alte diferente intre noi si luptand pentru un singur scop:REINTREGIREA TERITORIILOR SI REUNIFICAREA POPORULUI ROMAN

Vorba lui Mos Ion Roata:

"Unde-i unul, nu-i putere,

La nevoi si la durere;

Unde-s multi, puterea creste,

Si dusmanul nu sporeste."

ytse jam02.11.2009 00:28

eu imi doresc din tot sufletul ca Basarabia sa fie din nou parte a Romaniei, dar sincer nu sunt dispus la nici un sacrificiu pentru asta, deoarece Unirea celor doua tari este ceva logic ce ni se cuvine. nici macar la Transnistria nu as renunta, deoarece in Transnistria sunt multe localitati majoritar romanesti, si nu mi se pare normal ca acei oameni sa aiba de suferit din cauza lacomiei romanilor, asa cum s-a intamplat deja in anul 1918 cu romanii din Crisana ungureasca, Maramuresul de sud sau Banatul sarbesc, cand au fost lasati in mana altor popoare, fara nici un fel de motiv. personal militez pentru o impartire a Transnistriei intre Romania si Ucraina, cu zonele majoritar romanesti care sa faca parte din teritorile tarii noastre. oricum, asta este o discutie inutila ca sa treaca timpul mai repede. stim cu totii ca nu va avea loc nici o unire intre cele doua tari pentru ca sunt foarte multe interese la mijloc. ca sa nu mai spun ca pentru asta ar trebui sa dam multi bani rusiei, asa cum a facut RFG-ul in '89 ca sa faca marea unire cu RDG... astea oricum sunt niste chestii ce se discuta doar la un șpriț cu baietii

1uLy4Nn02.11.2009 15:23

glumesti nu?

Azzido02.11.2009 16:25

tu ai impresia ca revolutiile se planifica pe forum, in vazul tuturor ?