Craciunescu le-a adus titlul in 2004....daca el dorea binele arbitrajului romanesc de ce era atat de incorect??? :?:
Craciunescu le-a adus titlul in 2004....daca el dorea binele arbitrajului romanesc de ce era atat de incorect??? :?:
S-ar putea sa ai dreptate Money... :?:
Si de ce nu ni l-a adus si anul trecut??? :roll: De parca de el tine sa nu ia arbitrii mita de la echipe...
Si de ce nu ni l-a adus si anul trecut??? :roll: De parca de el tine sa nu ia arbitrii mita de la echipe...
Deci recunosti ca Dinamo a dat mita... Bravo, asta e un mare4 pas inainte !!!
Am scris "mita de la echipe", citeste mai atent! Nu am spus neaparat Dinamo, pentru ca nu am asistat la nici o astfel de scena. Daca voi ati asistat dati-va voi cu parerea... Motane, ai uitat ce e aia "ironie"???
Sincer, cu totii ne dorim arbitraje corecte(ma refer la suporteri). Nu pro-Seaua, nu pro-Dinamo sau pro-Rapid. Greseli de arbitraj au fost, sunt si vor mai fi. Important este ca la sfarsitul fiecarui campionat, atunci cand tragem linie si analizam arbitrajul pentru fiecare echipa in parte, numarul de greseli care favorizeaza echipa respectiva sa fie aproximativ egal cu numarul de greseli care o defavorizeaza. Din pacate in ultimii ani in cazul lui Dinamo acest lucru nu s-a intamplat si de aici au aparut toate semnele de intrebare(vorbesc de perioada de dupa '89). Nu este vina suporterilor, nu este vina jucatorilor ci este vina conducerii care in loc sa incerce sa faca performanta cinstit prefera sa ajute echipa pe alte cai. Trebuie inteles faptul ca nu poti face performanta in acest fel. Da, poti castiga campionate si cupe interne, insa pe plan international esti mort. Pentru ca acolo nu este Ionica Serea care sa dea fault si eliminare in loc de fault in atac samd.
Repet: nu dorim decat un arbitraj corect - sa castige cel mai bun, insa totul sa se intample doar pe teren. Si asta e valabil pentru suporterii tuturor echipelor.
Si eu cred ca e un lucru bun pt noi. Sunt sigur ca nu numai eu am observat ca atat timp cat a fost Craciunescu Dinamo a avut parte de arbitraje favorabile(cu mici exceptii ca sa fie confirmata regula si sa se inchida gura naivilor). Sa speram ca cine vine in locaul lui nu va face la fel.
Si eu cred ca e un lucru bun pt noi. Sunt sigur ca nu numai eu am observat ca atat timp cat a fost Craciunescu Dinamo a avut parte de arbitraje favorabile(cu mici exceptii ca sa fie confirmata regula si sa se inchida gura naivilor). Sa speram ca cine vine in locaul lui nu va face la fel.
Indiferent de seful de al CCA tot Steaua va lua campionatul si Dinamo poa sa dea mita si la femeile de servici din Ghencea tot n-are ce face.
Bine desteptule, dar hai sa iti pun o intrebare: Cum a fost arbitrajul inainte de a veni Craciunescu? A fost cumva mai bun???
Si numai Dinamo a fost "favorizata"? Gandeste de doua ori inainte sa imi raspunzi la intrebarea asta.
Eu zic ca demiterea lui Craciunescu nu a fost un lucru bun pentru arbitrajul romanesc, DAR A FOST UN LUCRU F. BUN PENTRU NOI ! O fi fost el un dur, intransigent, dar asta doar pt 15 echipe din divizia A si restul diviziilor...pt a 16- a mici favoruri...Sa nu uitam ca, TOTUSI, a fost angajatul lui Giovani..si sangele apa nu se face..Numai faptul ca il punea pe Corpodean arbitru la meciurile mai grele ale cainilor in deplasare si deja era un avantaj..Sunt curios cum o sa fie acum..
se stie ca e omul lui giovani....o sa fie mai bine fara el.. dar oricum o sa se bage ca are multi arbitri la mana .. nu cred ca se lasa asa usor .. o sa mai dea el "indicatii" de pe margine
Aceeasi intrebare Zarboss: Cum a fost inaintea lui Craciunescu? Mai bine? Judecati putin si la rece.
nu a fost mai bine.. dar noi sa speram tot timpul cand se face o schimbare .. sa fie mai bine.. bine nu mai e de vreo cativa ani buni
Si nici inainte de Craciunescu nu au mers lucrurile cum trebuia sa mearga. Si iti spun eu ca oricine va veni, arbitrii tot isi vor face jocul...
Si nici inainte de Craciunescu nu au mers lucrurile cum trebuia sa mearga. Si iti spun eu ca oricine va veni, arbitrii tot isi vor face jocul...