FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nightwish

Gaby07.11.2005 11:51

Sunt curios daca exista printre noi fani Nightwish.

Mie imi plac foarte mult (am si fost la ambele concerte bucurestene).

De curand s-a intamplat o treaba destul de urata, adica s-au despartit de Tarja Turunen (vocea formatiei). Ce parere aveti ?

Motanu D07.11.2005 12:12

Ma numar si eu printre fanii formatiei... (mai degraba fan Linkin Park dar si Nightwish suna f bine...),dar din pacate insa nu am reusit sa merg la vreun concert...

Fara Tarja, Nightwish nu ar fi decat o formatie oarecare de rock gotic. Practic vocea ei facea diferenta... Insa din cate-am auzit e vorba doar de o despartire temporara...

Mi-as dori sa mai vina in Romania (eventual sa sustina un concert in Templu...)... dar ma indoiesc ca prind prea tare la un public saturat de "rapidisti"

care debiteaza tot soiul de cretinitati...

Ramon Sanchez Pizjuan07.11.2005 13:52

Am fost la ambele concerte. Nu sunt un mare fan, nici nu am ascultat prea mult, insa nu suna rau.

Cine a luat de pe site filmuletul facut cand am eliminat Valencia stie ca se termina cu "I wish for this nighttime to last for a lifetime"

alex ripper07.11.2005 18:53

to soft for me

reddog07.11.2005 19:43

De curand s-a intamplat o treaba destul de urata, adica s-au despartit de Tarja Turunen (vocea formatiei). Ce parere aveti ?

Nu sunt chiar fan, dar imi plac mult. Prefer insa Anathema si My Dying Bride sau Lacrimosa, chiar Crematory. Cateodata Nightwish mi se par prea comerciali.

alex ripper08.11.2005 06:58
Preferi System of a down, Korn, Rammstein, etc sau si mai si ?  :lol:

SoaD sunt ok,dar nici dupa ei nu ma dau in vant,Rammstein la fel...de kornulet cu lapte nici sa nu aud... prefer Heavy,Progresiv, si cateva trupe de Death... daca vrei iti dau si nume?

reddog08.11.2005 15:41

Dar Death iti place? Pacat de solist.

Bodanel08.11.2005 16:32

Suna bine. Eu sunt fan Linkin Park si eu sunt de parere ca maneau la noi cam face legea. Vreau sa va spun ca de cand m-am mutat din camin(am stat in regie pt cei care stiu) nu mai aud manele. SI ma simt asa bine fara ele. Odata i-am dar unuia cu mercaptan in camera ca nu puteam sa dorm de maneaua lui( mercaptanii sunt substante care se pun in compozitia gazului pe care il folositi la aragaz) si 2 zile nu a putut dormi in camera din cauza mirosului(ti se intoarce stomacul pe dos cat de urat pute.) Efect garantat cu cantitate redusa (eu am folosit un capac de la o sticla de cola pt dozare; 1 doza=1,5 capace) si nu e toxic. :D

zarboss08.11.2005 18:05

super tare trupa .. pacat ca nu mai e gagica aia ... mie imi place cum suna vocea ei

alex ripper09.11.2005 05:36

mie imi placea tipa :twisted: :lol:

misha09.11.2005 06:19

mi-a placut doar o melodie de la nightwish - wish i had an angel (sau cam asa ceva).....in general ascult foarte mult hip-hop underground si rap :D

greco09.11.2005 06:30

Eu am fost in 2.004. Merg.

bppd09.11.2005 06:36

Eu nu ascult in general asa ceva, sa ma rog, destul de putin. Din cate stiu insa cei ce asculta in mod constant genul asta de muzica ii catalogheaza pe ascultatorii de Nighwish drept ..."pokemoni" :lol: . Ei bine, cica asta ar fi jignirea suprema. In antiteza la aceasta categorie, termenul oficial din undergorund pentru ascultatorii cu experienta, oamenii care nu fac compromisuri in materie de muzica si care se delimiteaza de orice suna comenrical este "TRV CVLT" :lol: . De aici un alt termen sinonim cu primul - "VNTRV CVLT" :lol: .

ATENTIE!!! Ascultatorii de Linkin Park intra tot la categoria "pokemoni" :roll:

Pentru mai multe informatii intrebati-l pe Alex Ripper, se pricepe mai bine :wink:

Acum, ca sa fim seriosi si eu am ascultat si inca mai ascult, am cateva albume. Ideea e ca desi mie mi se pare o aberatie existenta denumirii de "muzica comerciala", Nightwish cred ca este exemplul cel mai bun. Nu stiu daca plecarea Tarjei va afecta prea mult formatia, ea doar canta, muzica o faceau restul. Vocea, nu se pune problema, e chiar fantastica dar nu cred ca auzea nimeni de ea daca era intr-oformatie de mana a doua. Vom trai si vom vedea ce va scoate formatia cu o noua solista si ce va scoate si ea separat.

alex ripper09.11.2005 12:48

bppd de unde stii ca ma precep??

bppd09.11.2005 13:34

Te-am vazut pe un site unde cam toata lumea se pricepe.

alex ripper09.11.2005 14:09

nu se pricepe toata lumea nici acolo...dar asa e frecventez un forum de metal. :wink:

greco09.11.2005 14:57

metalfan ? :)

Mie nu mi se pare ca cei care asculta Nightwish sunt pokemoni, cu toate ca prefer Metallica sau Iron Maiden. 8)

alex ripper09.11.2005 16:30

pokemonii este o specie aparte...sunt fanii nu-metal,in nici un caz ascultatorii de naituis :wink:

zarboss09.11.2005 17:03
mi-a placut doar o melodie de la nightwish - wish i had an angel (sau cam asa ceva).....in general ascult foarte mult hip-hop underground si rap :D

si eu is mort dupa hip-hop....gangsta rap... ce asculti ????

misha09.11.2005 17:07

si eu is mort dupa hip-hop....gangsta rap... ce asculti ????

ascult foarte mult Nas...2Pac (desi multi spun ca-i mort....eu nu cred) ..etc ..ti-am zis cei care imi plac cel mai mult...ca daca ar fi sa-i enumar pe toti care-i ascult..as ocupa toata pagina :lol:

zarboss09.11.2005 17:25

si eu is ..fan infocat 2PAC si mai am un tovaras care stie tot ce se poate sti despre 2PAC are si o gramada de filme si documentare despre el.. mie imi place TUPAC RESURECTION.....si mai imi place jay z , nas , fabolous, si sunt multi...as umple cred o pagina aici.. :)

misha09.11.2005 17:28
si eu is ..fan infocat 2PAC si mai am un tovaras care stie tot ce se poate sti despre 2PAC are si o gramada de filme si documentare despre el.. mie imi place TUPAC RESURECTION.....si mai imi place jay z , nas , fabolous, si sunt multi...as umple cred o pagina aici.. :)

hai sa facem un topic despre hip-hop underground :lol:

aaa si imi mai plac Ghostface Killah, AZ, Kanye West, J-Live :D

alex ripper10.11.2005 11:59
metalfan ?  :)  

Mie nu mi se pare ca cei care asculta Nightwish sunt pokemoni, cu toate ca prefer Metallica sau Iron Maiden.  8)

greco m-ai prins...despre metalfan e vorba :wink: