In aceasta seara de la ora 21 se joaca ultimul meci al nationalei noastre Romania-Feroe.Ce rezultat ziceti?Eu zic 2-0 pt noi!!HAI Romania!!! steagro
In aceasta seara de la ora 21 se joaca ultimul meci al nationalei noastre Romania-Feroe.Ce rezultat ziceti?Eu zic 2-0 pt noi!!HAI Romania!!! steagro
Absenti, debusolati, napasatori, neputinciosi, demoralizati, selectie slaba ... victorie la maxim 2 goluri , ca deh, e totusi feroe ... sau cine stie ! ![]()
0-0
azi jucam ?? nu stiam asta.. pff ce aiurea e cand echipa nationala nu iti mai da interes nu mai stii nimic de ea .. sa faca ce vor
8-0 ![]()
Derby-ul fraierilor cum scria sport.ro zilele trecute! ![]()
O sa invingem pentru ca nu mai joaca Mutu! ![]()
8-0
Pentru cine? ![]()
Pentru cine?![]()
Romaniaaaaaaaaaa Romaniaaaaaaa ole ole oleeeee steagro
Imi doresc din tot sufletul sa pierdem, ca sa ia mucescu o palma peste fatza, DIN NOU.
Lasand rautatea de-o parte, ce vina are Lucescu ca toti jucatorii cunoscuti din Romania sunt uflati de presa si vanduti de clanul Becali pe bani multi? Si mai sunt si betivi.
Tot ce se intampla in fotbal acum, e din cauza clanului Becali si din cauza presei. Toti prostii sunt ridicati in slavi de presa pentru ca sunt laudati de clanul Becali ca sa-si faca ei bani. Betivi ordinari buni de circ..... d-aia avem.
Ne-o luam cu 1 0.
Avand in vedere calitatea adversarului,ar trebui sa ne aparam respectuosi si sa incercam sa nu luam prea multe.Conteaza ca si daca luam 3-0,de la o echipa atat de valoroasa,sa iesim cu capul sus,ca am jucat fotbal,poate reusim sa dam chiar si pase corecte.
Lasand rautatea de-o parte, ce vina are Lucescu ca toti jucatorii cunoscuti din Romania sunt uflati de presa si vanduti de clanul Becali pe bani multi?
Daca sunt umflati de presa, poate ca ar fi de datoria lui ca selectioner sa convoace un grup de jucatori care nu sunt umflati de presa si nici impresariati de fratii Becali. Iar daca nu o face, a cui e vina?!
Romania-Feroe 3-1!!!Am castigat derby-ul.Bravo baieti!Se poate,de erau Mutu si Chivu le dadeam mai multe.Acum serios vorbind,un meci slabut si cu astia,nu stiu,slabe sperante pentru viitor...
Nu ne mai calificam la vreun turneu final multi ani de acum inainte!
Un meci foarte slab, ceva de speriat. Golul incasat astazi a fost de cascadorii rasului.
Mai mult, Muc cel mic vine si are nesimtirea sa zica: "ne-am indeplinit obiectivul de a ramane in urna a doua valorica". Poate ne-au indeplinit altii obiectivul, aia care au facut egal, se stiu care, bai printisorule!!!!! Despre celalant Muc.....pe mine m-a si pufnit rasul cand a venit cu scuza lui preferata cu arbitri.....dute ba la turci si fa-l pachet si pe ala micu'.
Sa-i punem cruce nationalei ca nu a mai ramas decat o caricatura.
Da' cum sa iei gol de la doctori si bucatari?!
Concluzia e numai una: suntem de toata jena. O sa ajungem sa ne bucuram ca am batut si noi pe cineva....
Meciul unei natiuni!
Michael Jackson nu s-a calificat!
O veste tristã zguduie lumea: Michael Jackson-ul fotbalului mondial a murit! Sãraca Naționala noastrã, megastarul nopților magice din America a suferit un ultim stop cardiac în meciul cu Serbia și a dat colțul. În zadar a încercat medicul vedetei, Mircea Sandu, s-o resusciteze cu Feroe, Maicãl nu mai mișcã. Nu mai mișcã absolut nimic.
Așa cã acum, la parastasul ținut în clubul falimentar al lui Mutu, rememorãm fulminanta carierã a copilului-minune din Carpați. Superhitul lui Boloni, cu Italia, de pe Stadionul Național. "Remember the time''. Turneul "Dangerous'' în 1998, în Franța, când am fost "Bad'' cu Columbia și "Dirty Diana'' cu Anglia. Sau în 2004, când Maicãl a cântat amical cinci piese cu Germania. "Thriller'' pentru nemți. Un prim avertisment a venit în turneul austro-elvețian, în 2008, când lui Jackson i-a cãzut reflectorul în cap și i-a luat foc poarta de douã ori în meciul cu Olanda. Van Persie a fost "Smooth Criminal''.
De vinã pentru decesul prematur, spun specialiștii, ar fi injecțiile fatale cu Propofotbal bãgate-n fundul lui Maicãl la concertele din Lituania și Austria, de pseudo-medicul dezinteresat Pițurcã. Cel cu licența obținutã la barbut. Din pãcate, adevãrul e cã declinul firavului Jackson a început cu hãrțuielile tatãlui hulpav Dragomir și ale nașului Sandu. De exemplu, Corleone îl obliga la playback-uri în turneele interne. Iar Nașu l-a intoxicat cu grãtare la federație.
Dumnezeu sã-l ierte!
O micã bucurie ne-a comunicat medicul legist Lucescu Doctor Junior. Cel care coase acum cadavrul, dupã ce i-a scos afarã creierul, adicã pe Mutu. Suntem în urna a doua. În cavoul Fotbalului, al doilea raft pe stânga.
This is it!
Sursa: Mihai Gãinușã @ ProSport
Suntem o valoare.O echipa nationala cladita dupa chipul si asemanarea cantaretului cu "pumnii mei minte nu are".
Aici se reflecta perfect calitatea campionatului.
Aici se reflecta perfect calitatea campionatului.
Si calitatea jucatorilor ce evolueaza in strainatate.Si calitatea majoritatii echipelor la care joaca acestia.
Pai din meciul asta,respect Chivu,si cam atat.De fapt,din toata campania de calificare.Chivu e singurul jucator bun pe care il avem,in rest doar nulitati.
Le-am tras-o!
Se poate spune cã ai noștri și-au dorit mai mult victoria. Au controlat jocul, și-au creat mai multe situații clare de poartã, i-au înghesuit pe adversari în propria jumãtate, s-au dovedit superiori la mijlocul terenului și i-au strivit la capitolul posesie. Pentru noi, fiecare gol a fost ca o victorie. Se poate spune cã am câștigat de trei ori miercuri seara la Piatra Neamț. Cred cã, un pic, ne-am bucurat și la reușita feroezilor. Asta demonstreazã cã au fost și ei pe teren, au fost prezenți. Nu mai existã echipe mici, nici mãcar foarte mici.
Ar fi greu sã extragem pe cineva anume din context. Sunt sigur cã nici selecționerul nu și-ar dori sã o facã. N-ar fi drept. Toți componenții echipei noastre naționale s-au luptat exemplar, pânã la ultima picãtura de energie, pentru cele trei puncte puse în joc. I-am bãtut. Am fost mai buni ca ei. Le-am tras-o!
Echipa, ca un ansamblu, s-a mișcat bine. Ea e marele nostru câștig. S-a vãzut cã a evoluat cu ambiție și cu determinare. A gândit pozitiv. ªi-a vãzut de treaba ei și le-a oferit suporterilor o searã așa cum și-au dorit. Ce bine e sã fii pietrean! Ce bine e sã fii suporterul echipei noastre naționale! Bravo, bãieți, vã mulțumim cã încã existați!
Am un singur mare regret. Pãcat cã se terminã tocmai acum aceastã campanie de calificare. Eram pe val.
http://blog.prosport.ro/radu_banciu/2009/10/15/le-am-tras-o/