FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robotel Gratuit Pentru Yahoo! Messenger

bubbahubba13.10.2009 13:12

robo.png

Salut!

Am realizat un robotel pentru Yahoo! Messenger.

L-am facut pentru a usura accesul la informatie pentru cei ce-l vor tine in lista lor de Messenger. Id-ul este infobotro , m-ar ajuta foarte mult un feedback din partea voastra.

Robotelul stie sa faca urmatoarele:

-traduce din romana in alte 50 de limbi si invers

-dictionar explicativ al limbii romane

-afiseaza temperatura din toate orasele mari din Romania

-afiseaza cursul valutar de astazi sau dintr-o alta data ceruta de tine

-afiseaza numerele de la loto din ultima saptamana

-va puteti verifica horoscopul

-spune si multe multe bancuri :)

Daca il adaugati, si apoi ii scrieti help sau ajutor veti primi lista de comenzi.

Nu scrieti cu bold, italic sau underline, inca nu am rezolvat problema asta.

Robotelul este si va ramane gratuit.

Astept parerile voastre, si poate sugestii pentru alte servicii. Va multumesc anticipat.

yokozuna13.10.2009 13:33

Daca robotelul l-ar lua la suturi pe ciobanul infect pana il da afara din Ghencea ar fi perfect !

:steag_cruce_invers:

Daniel-Ionut13.10.2009 15:58

Destept robotelul asta...

Daca mergea si la scoala in locul meu iti dadeam si bani pentru el :D

FzcsmIsBack13.10.2009 16:13

Foarte fain robotelul tau.Deja il folosesc!!!

Marius13.10.2009 16:51

Poate va aud cum plangeti ca nu mai merge parola de net :D

bubbahubba13.10.2009 17:22
Poate va aud cum plangeti ca nu mai merge parola de net :D

Ma bucur ca va este util. Marius, nu are cum sa iti "ia" parola de la Yahoo! pentru ca e un simplu id in lista ta de messenger, nu poate sa faca lucruri malefice, doar sa-ti raspunda prompt la comenzi. Cheers ;)

1uLy4Nn13.10.2009 19:46

buna ideea..daca il poti face sa spuna si cine este online si cine sta pe inv esti tare si am sa il bag in lista mea principala..sa fie o comanda ex: checkid...... si el sa iti spuna daca sta inv.....

bafta

RobYnho13.10.2009 20:37

Sunt diferite site'uri pentru a afla daca persoana respectiva este pe invisible.

bubbahubba13.10.2009 21:37
Sunt diferite site'uri pentru a afla daca persoana respectiva este pe invisible.

Multumesc de sugestie, Iulian. Aceasta functie nu este dificil de implementat, dar trebuie sa verific daca nu incalca Termenii si Conditiile de la Yahoo! Daca e sa mergem pe calea logicii, cei de la Yahoo! nu isi doresc ca optiunea de Invisible sa devina, usor usor, inutila. Si ma gandesc ca ar fi un risc pentru robotel, putand fi blocat. Totusi, dupa cum am spus, ma voi interesa, si daca este posibil, voi adauga si acest serviciu.

O seara faina..cat a mai ramas din ea :)

1uLy4Nn15.10.2009 13:58

da stiu...insa era mult mai usor asa..daca tot il ai in lista sa indeplineasca si functia asta

@bubbahubba pai din moment e acele site-uri pot face asta robotelul dc sa nu poata?

il folosesc si imi place..daca ar avea si optiunea aiia ar fi ideal

bubbahubba18.05.2010 18:58

Rebranding: un nou logo, un nou webpage, un nou robot!

InfoBot a fost reprogramat. Cu aceasta ocazie s-au rezolvat toate problemele existente, dar mai important, au aparut 3 comenzi noi!

Calculator

Cod postal

Prefixe telefonice

Pentru a accesa robotul gratuit Infobot, adauga id-ul infobotro in lista ta de Yahoo! Messenger

bubbahubba24.05.2010 10:54

S-a organizat si un concurs pentru bloggeri pe http://www.infobot.ro/concurs-pentru-bloggeri/

RobYnho24.05.2010 11:06

Cartofi prajiti stie sa faca robotelul asta ? Am o foame ..

olfgob24.05.2010 19:18

Optiunea de Invisible a fost pusa acolo cu un scop,iar pt cei care cred ca Lenuta lor sta ascunsa ca sa vorbeasca cu Viorel de la scara vecina,exista situri pt oameni dezaxati care iti pot arata cine e on si cine e off.Lasati-l naibii de mess ca oricum face destule fata de primele versiuni. :ce_oameni: