FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ALEGETI MECIURI PENTRU CONCURS!

SteauaToronto05.11.2005 23:54

Dupa cum stiti fcsteaua.ro organizeaza un concurs de tragere la sorti!

Ca sa intrati in tragere trebuie sa raspundeti corect la 5-10 intrebari despre istoria Stelei!

Vor fi 3 castigatori care vor castiga cate un DVD cu un meci!!!

Deja primul concurs a inceput aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1964

castigatorii vor lua dvd-uri cu Steaua - Lens 4-0!

Acum deschid acest topic pentru a va ruga sa votati ce meci vreti la urmatorul concurs!

Voi face un poll cu meciurile pe care Armonovici le are PANA ACUM :D! Apropo sa-l felicitati pe baiatul asta este un baiat extraordinar!!!:D

Inca o data aici e primul concurs:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=1964

si tragerea la sort se va face pe 15.11.2005!

Ultras_Fever06.11.2005 05:58

va dau eu meci ma daca vreti si calitate buna!! FINALA cu comentariul original, fara acea taiere din final cand suntem finalisti, nu castigatori(la TV comentatorul a explicat de ce)!!

zarboss09.11.2005 20:51

sincer eu nu vreau nici un meci din care le-ai pus ..in poll...

dar in schimb cum putem face ...sa intru si eu in posesia unui dvd cu meciul Steaua-lens.... sunt constient ca nu o sa ma numar printre castigatori.. asa ca vreau si eu un dvd

armanovici12.11.2005 10:57

cine vrea meciul CFR_Steaua sa il trimet prin ftp??

vreau sa il sterg si daca e cineva interesat il pot trimete...grabiti-va pana nu il sterg:D

Bogdan4Steaua13.11.2005 18:35

Apropo de asta, am pe DVD meciul Steaua - Valencia. Calitatea e acceptabila(pe atunci aveam doar TV-Tuner - ulterior am trecut pe Skystar2). Daca nu il aveti, il trimit prin posta unui moderator pentru a fi inclus in lista meciurilor participante la concurs.

SteauaToronto13.11.2005 20:02
Apropo de asta, am pe DVD meciul Steaua - Valencia. Calitatea e acceptabila(pe atunci aveam doar TV-Tuner - ulterior am trecut pe Skystar2). Daca nu il aveti, il trimit prin posta unui moderator pentru a fi inclus in lista meciurilor participante la concurs.

Oki e bine asa o sa-l adaug acum la poll!Mersi! Contacteaza pe cineva din Romania cum ar fi Sorin_777 sau George Stan sa trimiti DVD-ul!

Si inca un anunt! Acest poll va fi valabil si pentru urmatoarele concursuri! De exemplu acum pe primul loc este Samdoria 0-0 Steaua deci acesta va fi valabil dar cel pe locul 2 si asa mai departe vor participa la urmatoarele concurse!

cristianotopeanu14.11.2005 07:30
va dau eu meci ma daca vreti si calitate buna!! FINALA cu comentariul original, fara acea taiere din final cand suntem finalisti, nu castigatori(la TV comentatorul a explicat de ce)!!

"Suntem finalisti! Am castigat Cupa! Cupa Campionilor este la Bucuresti". Bietul Teoharie Coca-Cosma s-a pierdut complet dupa executarea ultimului penalty de catre Barcelona, care astfel a consfintit victoria Stelei. Nu stia daca sa citeasca dupa foile pregatite inaintea meciului (in caz de victorie avea o foaie, in caz de infrangere avea alta foaie) sau sa improvizeze.

Acest meci este atat de celebru (sa nu zic banal), incat nu are nevoie de prezentare. Totusi, ar fi frumos sa dam cele doua finale ca premiu. Eu am (logic, nu? :D) ambele finale (si toate semifinalele jucate la Bucuresti, respectiv la Lisabona), dar ar fi frumos sa oferim ca premiu cele doua finale, pentru ca o finala ramane o finala (ce daca in '89 Steaua a pierdut? Macar sa ajunga azi intr-o finala si sa piarda cu 4-0).

Dar ce spuneti de Supercupa Europei? Nu o vrea nimeni? Sau finala Cupei Intercontinentale? Ati uitat de ele complet?

Cristian Otopeanu

armanovici14.11.2005 17:25

Cristi hai sa facem in felul urmator..oferim pe rand asa

-un concurs cu premii din arhiva meciurilor(analele istoriei europene)

-un concurs cu premii din meciurile din sezonul in curs

alternativ totul...

urmatorul premiu daca vrei te poti oferi tu sa il alegi si de ce nu si inmanezi...dupa care vine randul meciurilor contemporane..si tot asa...am putea organiza cate 2 concursuri pe luna...

Ce ziceti?

Ramon Sanchez Pizjuan14.11.2005 17:28
si de ce nu si inmanezi

Eu nu l-as lasa pe Otopeanu face2face cu un user al siteului/forumului :))

cristianotopeanu14.11.2005 17:33
si de ce nu si inmanezi

Nici nu ai idee cata dreptate ai :)

Ultras_Fever14.11.2005 18:44
si de ce nu si inmanezi

de ce??

cristianotopeanu14.11.2005 19:27
si de ce nu si inmanezi

de ce??

Vrei sa vezi ?

SteauaToronto15.11.2005 18:12

Deci o sa scot de la poll Sampdoria 0-0 Steaua pentru ca acest meci va fi introdus in urmatorul concurs care va incepe maine cel tarziu!

Acest meci este insa pe dvd data! Mult noroc la concursul care vine! :lol: (o sa aveti nevoie)! :lol:

Ultras_Fever17.11.2005 11:24
si de ce nu si inmanezi

de ce??

Vrei sa vezi ?

ce-ai putea sa-mi faci??

cristianotopeanu19.11.2005 17:15

Ma gandeam, asa, la o corectie :D .

Motanu D20.11.2005 12:59

Chiar daca nu e vorba despre Steaua, as dori si eu sa apara la concurs un meci: "celebrul" Dinamo - Foresta. Cred ca ar fi destui care ar dori sa aiba acel meci, desi, repet, nu a fost jucat de Steaua !

Ultras_Fever25.11.2005 18:10
Chiar daca nu e vorba despre Steaua, as dori si eu sa apara la concurs un meci: "celebrul" Dinamo - Foresta. Cred ca ar fi destui care ar dori sa aiba acel meci, desi, repet, nu a fost jucat de Steaua !

cine are meciul ca si eu il vreau. Se poate ca la fiecare sfarsit de concurs sa se afiseze si raspunsurile corecte??

cristianotopeanu25.11.2005 19:32

cine are meciul ca si eu il vreau. Se poate ca la fiecare sfarsit de concurs sa se afiseze si raspunsurile corecte??

Fireste, voi afisa raspunsurile corecte, imediat ce se va inchide topicul. Problema este ca 96 % din voi vor avea o surpriza ;)

SteauaToronto28.11.2005 23:00

Cum sondajul a decis, Steaua 2-0 Valencia va fi urmatorul DVD pus la bataie!

SteauaToronto29.12.2005 23:49

Deci si Steaua 3-0 Halmstad a iesit din poll... sa vedem urmatorul meci ce va fi ales la concurs...

Am adaugat si meciul Steaua 1-1 Rosenborg la poll chiar daca e foarte trist! :cry:

Roger28.02.2006 23:28

http://www.aicon.ro/fia/meci.avi

Dinamo - Foresta 4-5, repriza a 2-a.

E pus de un nene (fia) de pe alt forum (onlinesport), sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Neaparat de vazut cu o bere! :twisted: