juniorii Stelei vor intalni astazi de la ora 11:00 pe gloria buzau meci contand pentru etapa a 9-a, a Ligii a II-a. Meciul va fi transmis de sport.ro
juniorii Stelei vor intalni astazi de la ora 11:00 pe gloria buzau meci contand pentru etapa a 9-a, a Ligii a II-a. Meciul va fi transmis de sport.ro
imi pare rau , da buzaul bate azi
, sunt prea buni ![]()
Meciul va fi unul disputat... nu vad de ce Gloria ar castiga 100%.
daca nu pleca de la -8 puncte, gloria se batea din nou la promovare. ar fi avut acum 18 puncte si ar fi fost pe 2.
Ce frumos se aude "**** Gigi" din tribune, bravo !
pe la 12 plec din buzau si n-am putut ajunge la meci, m-as fi dus si eu acolo sa ma comport ca un derbedeu.
Cine poate sa dea mai multe detalii despre portar si despre jucatorul cu nr 7(Tomas).Parca nu erau la Steaua 2
Poate au fost 7 goluri imparabile:P.Oricum e tanar si nu strica sa aducem jucatori tineri de perspectiva care sa creasca la Steaua2.
Am vazut meciul . Rusu n-are ce cauta nici la Steaua II ,a fost cel mai slab . Cine au fost " derbedeii " din tribuna care au cantat aproape tot meciul ?
Frumos golul, in rest... au ratat mult, Rusu nu avea voie sa rateze de acolo cu 15.000 d preluari in careu... ce sa caute asta la prima echipa? ![]()
cat s-a terminat?
1-1.
Dupa aceasta etapa, Steaua II este singura echipa din Liga 2, seria A fara ingfrangere.
Dupa aceasta etapa, Steaua II este singura echipa din Liga 2, seria A fara ingfrangere.
Inseamna ca avem un viitor stralucit ![]()