Care vi se pare cea mai tare
) ?
Care vi se pare cea mai tare
) ?
Greu de ales, dar am votat-o pan' la urma pe cea a lui kornel vinu despre Banel. ![]()
Ionut Popa cu demisia
)
Cea a lui Ionut Popa cu tabloul cu Popa Prostu'
) =))
Eu am l-am votat pe Popa, de altfel un stelist, si cu simtul umorului pe deasupra. ![]()
Pe locul 2..cu tot respectul pentru el, Gica Hagi.
Cat despre celelalte, destul de amuzante, desi afirmatia lui Dinu e 101% adevarata.
important e punctele !
Dar Claudiu Raducanu nu avem ... ?
"Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui."
(Alexandru Baltoi)
"Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
(Gigi Becali)
"Este incontestabila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb."
(Cornel Dinu)
"Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist."
(Nicolae Vacaroiu)
replica lui dinu si cea a lui popa cu demisia mi s-au parut cele mai interesante/amuzante.
votat dinu.
bai, deci nu inteleg unde e greseala aici: Vasile Maftei: "Sunt momente cand joci bine si pierzi sau nu castigi". E foarte corect! sunt momente in care joci bine si pierzi sau faci egal (nu castigi)
si pierzi sau nu castigi..cum suna asta? ![]()
pierzi sau faci egal ![]()
Mda..
:">
nu-i asa ca razi de unul singur cand faci o gluma? ![]()
Nu-i asa ![]()
Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu'". GENIAL!
eu am votat-o pe aia cu lautarii de la Rapid. nu e nicio "perla" la maftei, ar trebui scoasa.
La maftei este intradevar o greseala gramaticala , e vorba de o repetitie: nu castigi = pierzi sau faci egal. In consecinta trebuia sa spuna " joci bine si pierzi sau faci egal " sau " joci bine si nu castigi " . Este clar ca e o repetitie insa nu cred totusi ca poate fi numita perla; e un lucru minor pe langa terorismul si groaza la care e supusa limba romana de catre oamenii din fotbal .
La maftei este intradevar o greseala gramaticala , e vorba de o repetitie: nu castigi = pierzi sau faci egal.
E o greseala acolo, insa de consistenta logica: strict gramatical fraza este in regula, la fel cum este in regula gramatical orice pleonasm (-> eroare de exprimare) sau cum ar fi o afirmatie fara sens de genul "am derivata palida".
Intr-adevar, greseala de logica discursiva a lui Maftei nu e cine stie ce fata de alte exprimari cu cantec ale oamenilor din fotbal.
ionut popa e cel mai tare si nu ca e prost la fel ca restu din lista aia, ci pentru ca are un umor dat dracu.
Nu toate sunt perle. Unele sunt glume in toata regula. Ionut Popa le zice bine.
Gheorghe Hagi, in vizita la o scoala generala: "Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!"
Dorinel Munteanu: La pomul laudat nici mere nu face
Cornel Dinu: Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar
Marin Condescu: Cu privire la reaparitia blaturilor in campionatul nostru, nu mi-e frica, dar ma tem
Gigi Becali Se omoara oameni intre ei si, dupa aceea, dupa nu stiu cati ani, se impaca.
Claudiu Raducanu : La bulanu meu o sa dau si gol daca o sa ma convoaca
Gigi Becali: Da cine e dom-ne Nichita Stanescu asta?A adus mai multi bani decat mine in Romania?
Mitica Dragomir: Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea
Gabi Tamas: Cred ca daca inscriam mai multe goluri decat ei, castigam
Gabi Bostina: Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminat pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente
Gigi Becali: ˜Globurile' astea sunt controlate de securisto-comunisti!!!
Adi Ilie: Daca ar fi sa scoatem primele 30 de minute, cred ca am fi putut fi castigatori
Hagi: Omul este o persoana umana
Dumitru Dragomir: Am ajuns la o varsta la care mi-am dat seama ca trebuie sa fiu cinstit.
Maldarasanu: Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv
Marius Stan: Cred ca o sa candidez la presedentia Romaniei. Pentru ca pe unde mergem facem lumea fericita. Daca luam cate 5-6 goluri, normal ca suntem iubiti si aplaudati
P.F. Teoctist: "Si preotii, la fel ca fotbalistii, intra in joc cu un vesmant, ceea ce inseamna ca sunt multe asemanari intre noi."
Gigi Becali: M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat.
Gigi Becali: Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.
Ioan Sdrobis, antrenorul echipei FC Baia-Mare, dupa meciul Electroputere Craiova - FC Baia-Mare 8-1 disputat in campionatul1994/95: "Putea fi 3-3!"
Gabi Tamas dupa Germania - Romania 3-1: Cred ca-i bateam pe nemti daca margam mai multe goluri decat ei, asa cred.
Ionuț Popa, antrenor Poli Iasi, după victoria cu Poli Timisoara: Dedic această victorie lui John Lennon.
Gigi Becali : Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor
Emil Gradinescu: Mai sunt 8 minute si restul secunde.
Dumitru Dragomir : As vrea sa nu se modifice sistemul competitional, doar sa se revizuiasca numarul echipelor. Daca nu, sa nu se revizuiasca, dar tot sa se schimbe ceva. Sau sa nu se schimbe nimic, dar sa se umble pe ici si colo. Dar mai bine sa lasati asa campionatul, si sa nu retrogradeze nimeni.
Petre Grigoras : Am ales portarul dupa cum au vrut muschii mei si de aceea am decis sa-l titularizez pe Kouha
Rica Raducanu: "La examen mi-a cazut Comuna din Paris, dar le-am spus sa-mi schimbe subiectul, ca nu prea le am cu geografia"
Gigi Becali : "Acum nu ne mai stă nimeni in cale. Ia uite la Pepe ce muschi are!"
Sorin Cartu: "Mircea Rednic, ca antrenor, e ca fierul de calcat: pe unde trece, parjoleste!"
Nicolae Mitea : "Sunt pesimist. Cred ca putem оnvinge Olanda
Gigi Becali : "La botezul copilului lui Dică am baut sampanie si după aia am spart paharul, fiindcă asa sunt eu: un om care am sentimente, care traiesc."
Gigi Becali : "Eu in tinerete eram amfitrion pe oriunde mă duceam"
Gigi Becali : "M-am pomenit cu Copos la palat. "Ce faci bai, Gigi, dai punctele ungurilor? E mai bine să fiu eu pe doi". Dar el nu are cum să termine pe locul doi, in fata mea, asa că i-am pus să semneze o hirtie pe care scrie: "Vreau să devin ostasul lui Dumnezeu, pentru că locul doi pe care s-a clasat Becali i l-a dat Dumnezeu"
Gigi Becali : "Cum să mai ies pe stradă după ce mi-au făcut cei de la Buzau? sunt prostul lumii! Cel mai mare idiot, eu sunt"
Marian Iancu : Voi fi tot mai critic la ceea ce spun Gigi Becali si prietena lui, Giovani."
Adrian Porumboiu despre arbitrul Andrei Ionită : Un oligofren, care isi tiriia pirtiiturile pe la mijlocul terenului. Dacă făcea acolo vreun accident locomotor?! Îi aduceau caruciorul să se miste pe teren?"
Gigi Becali : "Dumitriu este un dobitoc, nu trebuie băgat prea mult in seamă. El mi-a cerut bani, eu nu am vrut să-i dau si apoi a inceput să mă atace pe mine, să atace Steaua. E un dobitoc, vă spun eu. Dumitriu sau Dumitru?? Aaa, Dumitriu. Mă scuzati, atunci, credeam că e vorba despre Lită Dumitru. Ala e un nenorocit, să mă scuze Titi Dumitriu!
"Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui."(Alexandru Baltoi)
"Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
(Gigi Becali)
"Este incontestabila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb."
(Cornel Dinu)
"Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist."
(Nicolae Vacaroiu)
Cum spun sa fie bine sa nu fie rau!!?? DA=))))
"Eu am candidat la presedentie doar ca sa jignesc! Recunosc! Credeam ca m-a bagat Basescu in arest, si am vrut sa ma razbun! De asta am candidat eu, sa-l jignesc cat mai mult! Nu ma interesa pe mine, d-l Moraru, presedentia, ma intelegi? Am vrut doar sa-l jignesc cat mai mult! De-asta am candidat!" (Gigi Becali, in emisiunea "Nasul")
"Nivelul a fost superior finalei Ch. League, dintre Inter si Bayern, la care am fost prezent!" (Ionut Lupescu, despre finala Cupei Romaniei)