bine, poate asta o sa sune putin cam ciudat, dar treaba e ca nu stiu cum sa confectionez un banner: si aici ma refer la scris: adica folosesc vopsea? dar am observat ca pe mai toate bannerele literele sunt aliniate perfect..ma puteti lamuri?
bine, poate asta o sa sune putin cam ciudat, dar treaba e ca nu stiu cum sa confectionez un banner: si aici ma refer la scris: adica folosesc vopsea? dar am observat ca pe mai toate bannerele literele sunt aliniate perfect..ma puteti lamuri?
Un mesaj mare? Sau doar ceva mic, de genul Pleaga din Ghencea?
Un mesaj mare? Sau doar ceva mic, de genul Pleaga din Ghencea?
exact..mic: pleaca din Ghencea
Pai sa-ti spun cum l-am facut eu: Am luat panza neagra,am tras cu creta usor conturul literelor,te-ar ajuta o rigla mai mare sau ceva cu care sa incadrezi literele,eu le-am facut la ochi,dar poti folosi cva ajutator.Dupa ce trasezi conturul,iei un spray cu vopsea(cam 10 ron),intinzi banner-ul pe asflat neted,pui pietre in colturi,si trasezi dupa contur!Esential e sa fie drept locul,sa nu curga vopseaua peste contur.Dupa ce dai cu vopsea,il lasi un pic acolo(10-20 min) dupa care il iei si il pui pe un gard(de sarma ar fi bine) pana se usuca!
Sper ca ai inteles ceva si spor la treaba:D! ![]()
ok..multumesc pentru sfaturi..sper sa ma descurc. apropo: panza neagra ai folosit-o ca sa tragi conturul literelor,nu?
hai ca am vazut banner-ul tau aici pe site si m-am prins..multumesc inca odata
ai vrea tu
)
Eu am facut pe palierul blocului,acolo e foarte drept,e mereu uscat si nu trebuie sa te feresti de nimeni ![]()
Eu am facut pe palierul blocului,acolo e foarte drept,e mereu uscat si nu trebuie sa te feresti de nimeni![]()
Da, este un loc bun daca n'ai treaba cu vecinii. Prin parcari si alte locuri mai vizibile, cateodata tre sa mai dai socoteala si militiei.
Ii faci o fusta soarcei?
Ghiciti la cine se afla banner-ul asta de la meciul cu Ceahlaul.Si daca stiti...ce credeti ca o sa faca cu el ?
Aveti voie din 3 incercari
1. fane
2.fane
3.fane
o sa'l afiseze meci de meci
1. Fane
2. Il scoate pe balcon, sa'l vada cetatenii.
Unii de p-aci sunt dovada vie a faptului ca si milogeala e buna la ceva. ![]()
Io cre'ca ala care-l are si-l va pune in dormitoru' conjugal, sa-i dea energie si sculare, si la culcare. ![]()