FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tepele Lui Becali,cainii Si Razboiul Fratricid

bestlaur29.09.2009 19:00

Nu prea m-am inghesuit sa scriu articole cu si despre Steaua sau despre ce se intampla in interiorul clubului, pt ca am considerat ca nu sunt cel mai in masura sa iau pulsul evenimentelor de acolo.Insa ma consider un stelist incurabil,si ceea ce este mai rau ca sufar in ultimii ani si sunt dezamagit profund de ceea ce vad ca se intampla in jurul acestei echipe(de fotbal).Cu totii am auzit cu ceva timp in urma,expresii de genul"tepe".Unii le-au folosit deschis in fata camerelor de televiziune,nu stiu cu ce intentii insa stiu sigur ca la acea vreme multi au fost cei ce au comentat pe larg pe tema acelor "tepe"ce urmau a fi montate in divese puncte strategice ale capitalei.Rolul acelor tepe era din cate mi-aduc aminte bine de a pedepsii pe cei ce au nesocotit si au batjocorit tara.Altii chiar le-au folosit cu multi ani in urma.Ne aducem aminte de ei din cartile de istorie.Insa mai nou dupa "perioada de trista amintire",au aparut tepe ceva mai moderne,nevazute de cei multi,insa mai toti am avut parte de ele.Unii in avantajul lor altii in dezavantajul lor.De asemenea cu totii am auzit des folosita fraza "am dat o teapa" sau "am luat o teapa".Unul din personajele mult mediatizate care a luat dar mai mult a dat "tepe" este cel ce s-a autointitulat candva RAZBOINICUL LUMINII,Mihai VITEAZU,JUSTITIARUL,sau mai grav trimisul Divinitatii.Inainte de toate in opinia mea de stelist din tata in fiu,este o blasfemie ceea ce ne este dat sa auzim din gura lui.Insa revin la tepele noastre.Odata cu preluarea nu stiu prin ce "tepe" a clubului,acest tepar, de fapt tipar al clubului,a inceput sa-si arate tepii fata de cei ce au incercat sa-l faca sa inteleaga ca de fapt aceasta echipa a unui brav club numit Steaua nu poate fi tepuita.Fiind in opozitie totala cu ideile si strategia lui pot doar sa-i sugerez sa se uite in urma faptelor si deciziilor luate in ultimii ani si sa vada,ca de fapt "tepele" pe care le-a luat nu sunt cele trimise catre el de suporteri,ci sunt tepe date de catre cei care-i sunt aproape si-l sfatuiesc zi si noapte.Sa nu uite ca toti aceei eroi pe care-i divinizeaza au sfarsit rau din cauza celor care le-au fost alaturi.Si foarte rar din cauza celor multi si neputinciosi.Insa tepele pe care el le-a dat vor fi mai devreme sau mai tarziu judecate.Tepele pe care le-a luat in ultimii ani (vezi jucatori adulati de catre el)ne-au adus deseori in pragul disperarii.Sfidarea de care da dovada de fiecare data cand i se aduce vorba de suporteri,galerie,jucatori si antrenori denota faptul ca "tepele"care le-a dat se vor intoarce incet dar sigur impotriva lui.Nici gardurile,nici cainii asmutiti nu-l vor putea apara de "intepaturile"celor din peluze si tribune.Pentru ca toate intepaturile trimise de el catre cei din tribune si peluze au facut ca "razboiul fratricid"dintre suporteri,sa-l poata proteja nu pentru mult timp, pe cel ce s-a vrut a fi TEPARUL Stelei.Ciulinii fotbalului romanesc nu mai pot oprii pentru mult timp,pe cei ce doresc asanarea mlastinii in care se zbate fotbalul nostru.Indiferent ca sunt NASI,PREZICATORI,JIENI,RAZBOINICI,sau alte personaje ale lumii medievale.Vremea tepelor,a teparilor si a intepaturilor din fotbal si din viata de zi cu zi trebuie sa ia sfarsit.Altfel vom avea parte de acelasi........circ ingradit cu tepe,caini,vajnici aparatori ai linistii tribunei ,si o binemeritata si nedorita absenta in cadrul marelui spectacol numit FOTBALUL MARE.Pentru ca Steaua si-a castigat locul la masa lor fara tepe,si tepari.Din tot sufletul doresc ca cei care inca tin sus stindardul Stelei sa nu.............."tepuiasca"istoria Stelei.FORTA Steaua! :steagcruce: