FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua ar putea fi exclusa din campionat si Cupa UEFA !

Virgil01.11.2005 19:59

Fostul patron al Stelei a intrat intr-un joc periculos contra ANAF, la mijloc fiind viitorul clubului Steaua Bucuresti.

Pentru a scapa de Fisc, Becali a cesionat marca "Steaua" vechii societati, cea care a acumulat datoriile de 11 milioane de euro la bugetul de stat. "Sebastian Bodu a zis ca marca Stelei valoreaza o suta de milioane de dolari. Azi, printr-un contract de cesiune, am cedat marca Steaua vechii asociatii care este debitoare la stat. In acest moment, vechea societate nu mai este insolvabila, deoarece are aceasta marca. Am renuntat si la istorie, si la traditie, la tot", a anuntat Becali. Astfel, marca Steaua va fi scoasa la licitatie, putand fi cumparata practic de orice persoana care este dispusa sa achite pretul. Purtatorul de cuvant al ANAF, Dorin Tiganas, a precizat ca, in cazul in care marca Steaua este cumparata de altcineva, echipa campioana poate pierde locul in campionat si poate fi eliminata din Cupa UEFA daca ros-albastrii se califica in primavara europeana. ,Atat timp cat speta este inca in justitie, tot ce spune domnul Becali este discutabil. In cazul organizarii unei licitatii, daca marca Steaua este cumparata si inregistrata la OSIM, cumparatorul poate interzice lui Becali sa foloseasca numele Steaua. Sa vedem a-tunci cum poate inregistra Becali echipa in Cupa UEFA sub forma de "Steaua Crestina". Ar fi exclusa din competitie", a declarat Tiganas. Chiar daca latifundiarul din Pipera a declarat ca in vara actualul club s-ar putea asocia cu un alt club pentru a-si pastra locul in Divizia A, cumpararea marcii pana la sfarsitul campionatului ar determina excluderea echipei din campionat. ,Acum este pericolul, pentru ca, daca are loc licitatia, pana la vara Becali ar avea doar jucatori si contracte, fara nume sau loc in campionat", a declarat Tiganas.

Becali da de inteles ca va participa la licitatie

Finantatorul echipei din Ghencea a dat de inteles ca ar putea participa la licitatia prin care va fi vanduta marca "Steaua". "Din moment ce Bodu a spus ca am luat eu traditie si istorie, eu zic acum: "Ia-o, vinde-o si ia-ti banii". Daca vor sa schimb culorile, o sa le schimb, dar poate o sa particip si eu la licitatie, poate dau eu 20, 30 sau 90 de milioane. Oricum, Ministerul de Finante isi ia zece milioane cat este datoria, iar restul intra in asociatie", a spus Becali, care a precizat ca se simte terorizat: "Am facut acest lucru pentru ca ce se intampla acum cu mine se numeste terorism de stat".

ANAF nu va inceta sechestrul

Purtatorul de cuvant de la ANAF, Dorin Tiganas, a declarat ca Fiscul nu va inceta sechestrul pus pe terenurile latifundiarului din Pipera. "El a fost cel care a declansat insolvabilitatea vechii societati, asa ca sanctiunea ramane. Avem pus sechestru pe terenurile din Pipera. Punem sechestru pe ce vrem noi, nu pe ce vrea dumnealui", a precizat Tiganas. Gigi Becali si-a exprimat insa increderea ca sechestrul pus pe averea sa va fi ridicat oricum.

Sursa:ziarul Adevarul/02 noiembrie 2005

Virgil02.11.2005 08:08

Gigi,intr-o incercare disperata de a fi absolvit de plata celor 11 mil.$,s-a delimitat,cel putin asa sustine,de Steaua,de patrimoniul sau si de emblema.

Din acel moment el este patronul unei echipe care foloseste in mod fraudulos titulatura "Steaua".

E ca si cum oricare dintre noi s-ar legitima cu un act de identitate care nu-i apartine.

Cei care in aceste clipe se intituleaza cu emfaza "Steaua",oficial sunt o adunatura.

Personal consider in continuare ca ceea ce a facut Gigi,nu e decat o manevra prin care urmareste sa speculeze explozia de nemultumire a poporului Stelist.Vezi Doamne,autoritatile speriate de urmari ar da inapoi.

Cum sa cesioneze drepturi actuala societate FC Steaua,unei societati care nu mai are nici-o structura?

De cand Teia Sponte reprezinta AFC Steaua ?

De cand se inregistreaza actele de cesiune la Primarie sau Adm.Fin.Publice si nu la Oficiul Registrului Comertului ?

De cand un act de cesiune se semneaza de o persoana care nu mai are putere in club.

Stiti ceva?Acel act de care face caz Gigi,e nul de drept.Totul e o mare minciuna.

Si mai cred ceva.Toata aceasta mascarada a facut-o pentru a schimba emblema si a transforma Steaua in Steaua Crestina.

I.N.Money02.11.2005 09:22

E incredibil ca s-a ajuns aici...am ajunge de rasu lumii daca ne-ar exclude din Cupa UEFA..din Diviza A sa fim seriosi..nu e om atat de nebun sa excluda Steaua din campionat.

zarboss02.11.2005 18:16
E incredibil ca s-a ajuns aici...am ajunge de rasu lumii daca ne-ar exclude din Cupa UEFA..din Diviza A sa fim seriosi..nu e om atat de nebun sa excluda Steaua din campionat.

stai linistit ca o sa se termine ..cu tiganeala asta

Bogdan4Steaua02.11.2005 21:47

stai linistit ca o sa se termine ..cu tiganeala asta

Si eu sunt de aceeasi parere. Daca nu ii vine lui(Becali) mintea la cap vor lua altii masuri si nu il vad bine.

Bodanel03.11.2005 09:53
Gigi,intr-o incercare disperata de a fi absolvit de plata celor 11 mil.$,s-a delimitat,cel putin asa sustine,de Steaua,de patrimoniul sau si de emblema.

Din acel moment el este patronul unei echipe care foloseste in mod fraudulos titulatura "Steaua".

E ca si cum oricare dintre noi s-ar legitima cu un act de identitate care nu-i apartine.

Cei care in aceste clipe se intituleaza cu emfaza "Steaua",oficial sunt o adunatura.

Personal consider in continuare ca ceea ce a facut Gigi,nu e decat o manevra prin care urmareste sa speculeze explozia de nemultumire a poporului Stelist.Vezi Doamne,autoritatile speriate de urmari ar da inapoi.

Cum sa cesioneze drepturi actuala societate FC Steaua,unei societati care nu mai are nici-o structura?

De cand Teia Sponte reprezinta AFC Steaua ?

De cand se inregistreaza actele de cesiune la Primarie sau Adm.Fin.Publice si nu la Oficiul Registrului Comertului ?

De cand un act de cesiune se semneaza de o persoana care nu mai are putere in club.

Stiti ceva?Acel act de care face caz Gigi,e nul de drept.Totul e o mare minciuna.

Si mai cred ceva.Toata aceasta mascarada a facut-o pentru a schimba emblema si a transforma Steaua in Steaua Crestina.

Oieru' urmareste ceva si nici eu nu cred faza cu vanzarea dar tare imi este frica ca ciobanoidu' e presat de cineva interesat sa preia Steaua. Cineva cu multa influenta,bani si cap pt un plan asa bun.

bebeto03.11.2005 10:04

sa dea Dumnezeu!!!

dicutza03.11.2005 17:54

nu se va ajunge asa departe!

toata situatia e asa neclara si cu totii avem teama, e si normal!

dar chiar credeti ca cea mai iubita echipa din Romania, cu cea mai mare istorie, cu palmarasul cel mai bogat, va fi exclusa din campionat sau dintr-o competitie internationala??

in primul rand ar fi o pierdere imensa pentru fotbalul romanesc!

ce echipa din divizia A mai strange asa multi suporteri la stadion??

ce echipa face performanta in europa??

deci e doar un zvon cu siguranta!

zarboss03.11.2005 17:57

sa speram ca aceea persoana care l-a indrumat pe Becali sa recurga la aceasta manevra l-a indrumat bine si ca o sa se termine odata cu scandalurile astea odata.... ca sincer eu m-am saturat.. de cand a venit cibanul asta numai circ si scandaluri....

cred ca nu a avut Steaua in toata istoria ei pana la Jiji atatea scandaluri.. cate are acum intr-un an

dicutza03.11.2005 18:04

oierul e un incult si un badaran!

vine de la coada vacii si se da mare VIP!

ce mi se pare dureros e faptul ca numele Stelei e murdarit de acest taran! :roll:

un om cu personalitate nu ar fi recurs la astfel de manevre!

zarboss03.11.2005 18:17

el nu e om.. e cioban.. e o combinatie ciudata intre berbec.. si nu stiu exact ce .....o sa ma mai uit la teleenciclopedia .. sa aflu exact

Bogdan4Steaua03.11.2005 20:50

Este din ce in ce mai clar. Becali chiar crede ca suporterii sunt de partea lui si ca mutarea cu cesionarea emblemei si palmaresului ii este favorabila.

"Extrem de satisfăcut de jocul Stelei in prima repriză, Gigi Becali saluta pe toată lumea la pauză. Patronul roș-albaștrilor nu l-a iertat pe șeful ANAF, Sebastian Bodu, nici măcar aici, declarînd ironic: "Facem spectacol in intreaga Europă, dar ce ne facem cu Bodu, că ne ia culorile și le vinde?! Cum mai jucăm noi?!". "

Sursa: GSP

Practic Becali incearca sa ii intarate pe suporteri. Ori nu vrea sa realizeze ori chiar nu realizeaza ca s-a umplut paharul....

I.N.Money04.11.2005 09:15
Este din ce in ce mai clar. Becali chiar crede ca suporterii sunt de partea lui si ca mutarea cu cesionarea emblemei si palmaresului ii este favorabila.

"Extrem de satisfăcut de jocul Stelei in prima repriză, Gigi Becali saluta pe toată lumea la pauză. Patronul roș-albaștrilor nu l-a iertat pe șeful ANAF, Sebastian Bodu, nici măcar aici, declarînd ironic: "Facem spectacol in intreaga Europă, dar ce ne facem cu Bodu, că ne ia culorile și le vinde?! Cum mai jucăm noi?!". "

Sursa: GSP

Practic Becali incearca sa ii intarate pe suporteri. Ori nu vrea sa realizeze ori chiar nu realizeaza ca s-a umplut paharul....

Pai ce nu suntem??? :lol: :lol: :lol:

zarboss04.11.2005 12:29

pai el vrea sa devina un erou.. si sa ne foloseasca pe noi suporterii ca bariera .. cred ca vrea sa iesim in strada cu pieptul dezvelit si sa strigam pentru Jiji si automat pentru Steaua.. ca el sa stea dupa aia la loja si sa scuipe seminte in capul nostru in tribuna