FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fcsteaua.ro Si Peluzele - Varful De Lance Al Luptei Anti-becalii!

Adrian18.09.2009 20:27

Astazi, dupa comunicatul dat de catre AISS, pe Prosport.ro au aparut niste comentarii la articolul in care era publicat acest comunicat. Ce fel de comentarii? Comentarii anti sud si mai ales anti FCSteaua.ro.

Linkul e aici.

Dar, daca aveti probleme in a gasi comentariile respective, va voi povesti eu ce s-a intamplat.

Un anumit baiat, becalist convins, a decis sa faca rau redactorilor Armanovici si Il Soldatino si s-a folosit de numele lor pentru a semna anumite comentarii antisud, comentarii care ii jigneau pe cei care lupta impotriva jegului intitulat Becali.

Mai jos aveti niste print screenuri cu comentariile postate de respectiva persoana.

Sunt doar 3 dar ele se repetau, mesajul fiind acelasi.

79939691.jpg

70009409.jpg

62688105.jpg

Nu cred ca mai trebuie sa scriu ca acele comentarii nu au fost scrise de cei doi oameni importanti ai acestui site.

Ce e important e faptul ca ei sunt atacati si ca se incearca distrugerea credibilitatii lor. Acesti oameni, stelisti adevarati, stiu ce inseamna Steaua. Ei nu s-au lasat calcati in picioare de creditorul care a distrus cea mai frumoasa echipa din Romania. Nu s-au lasat mintiti de acest om si au incercat sa arate care e fata lui adevarata si acum sunt atacati.

Sunt atacati pentru ca ceea ce fac ei e un lucru bun.

Fratilor, lupta antibecalii merge bine. FCSteaua.ro si Peluza Sud sunt prima linie in acest razboi. Sa speram ca acum ni se vor alatura si alti oameni, stelisti. Sa speram ca vom reusi sa scapam de creditorul acesta.

Le e frica de noi. Asta e clar acum. Creditorului si acolitilor sai le e frica de noi. Contam fratilor, contam! Sa nu lasati pe nimeni sa va spuna ca nu contam si ca ceea ce facem e in zadar. Uitati! I-am lovit acolo unde trebuie!

Mai trebuie doar sa apara creditorul si sa dea declaratii pe la TV in care sa ne injure si totul e gata.

In incheiere vreau sa ii multumesc becalistului care s-a ocupat de spamarea acelui articol din prosport cu prostiile sale. Nu cred ca trebuie sa mentionez si faptul ca si-a luat injuraturi de la toti cei care au mai comentat pe acolo.

Multumesc becalistule! Multumesc frumos ca ai rostit si numele meu in comentariile tale mincinoase. Asta inseamna foarte mult pentru mine.

Eu nu am facut la fel de multe pentru acest site ca Armanovici sau Il Soldatino. Sa fiu macar mentionat e o onoare incredibil de mare pentru mine.

Nu m-am mai simtit de mult asa de bine. Nu m-am mai simtit asa de bine de cand am facut acest banner:

diesheepherder.jpg

Atunci, insusi creditorul a iesit in presa ca sa zica ca eu sunt un idiot. A fost una din cele mai frumoase zile din viata mea.

p.s. Cunoastem deja cine a scris acele comentarii.

The Game18.09.2009 20:41

Dati si voi o adresa de mess,un IP,sa ne batem putin pu.la de el,daca tot stiti cine e agariciul care umbla cu astfel de magarii....

Maye18.09.2009 20:52

Un dobitoc infect.

axl18.09.2009 20:56

Ce gogomani!

Tz3pI18.09.2009 20:56

Adrian, in ultimele zile a postat la mai multe articole din acel site cu mai multe nick-uri de pe fcsteaua.ro, nu numai cu cele 2. A postat chiar si cu nick-ul AISS. E clar ca e un frustrat care nu are ce face toata ziua in casa. Cine stie, si-a dat seama ca nu acele persoane ataca Peluza Sud si AISS. Gigi fecali, la m*u*i*e Gigi fecali !!!

Fan FC Steaua18.09.2009 20:58

Se poate trimite mail la prosport pentru solicitarea IP-ului celui care a postat acele mesaje. Cu siguranta e un handicapat fizic sau un ex puscarias cu free Gigi care a primit bani de la Fecali pentru ca i-a curatat pantofii si i-a zis "sãrumâna nea Gigi, îmi dai și mie ceva?" .. poate sa fie chiar acel lingau care a dansat ca shakira pentru Becali, si apoi i-a cerut bani...

S-ar putea sa te trezesti cu niste UE sud in pometi daca vei avea aceeasi atitudine si pe stadion. Esti un tigan puscarias eliberat de Becali dupa ce ai furat pentru el, si esti un gãoar cersetor si dansator shakir fara pic de respect fata de suporteri si pentru acest club.

axl18.09.2009 21:00
Se poate trimite mail la prosport pentru solicitarea IP-ului celui care a postat acele mesaje.

De putut se pot multe.

In ce calitate soliciti tu (sau chiar cei doi in cauza) aipiu ala?

Adrian18.09.2009 21:06

Baieti, baieti, baieti

Se stie cine e. Avem o lista de oameni, fosti sau viitori banati. Dar stim cu siguranta cine a scris. Persoana respectiva e banata :)

E vorba de un agitator care pupa fundul becalian la orice ora din zi.

Maye18.09.2009 21:27

armanovici,Il Soldatino si Adrian sa sara cu berile ca au ajuns vedete in "soubiz".

r3fl3x18.09.2009 21:27

Baieti, baieti, baieti

Se stie cine e. Avem o lista de oameni, fosti sau viitori banati. Dar stim cu siguranta cine a scris. Persoana respectiva e banata :)

lasa-ma sa ghicesc.. e vorba cumva de ronriche ?:D

Adrian18.09.2009 21:34

r3fl3x asta nu e de mult pe site...da' stie el ce stie :D

Felicitari! :D

Ai cam nimerit.

Domnul ronrichie e cam suspectul numarul 1. In proportie de 90% el e cel care a scris :)

Felictari r3fl3x. Ai castigat dreptul sa zici de ma-sa :))

MoWeed18.09.2009 21:36

Va invidiez, numele meu nu-l foloseste nimeni :(

r3fl3x18.09.2009 21:43

Nu am avut cont pe site :) dar intram sa ma uit la fimuletze si poze :P

Si de ma-sa cred ca au zis toti membri activi :))

Tz3pI18.09.2009 21:59

MoWeed, acum nu mai trebuie sa fi invidios pe nimeni. Esti si tu pe un articol un pic mai vechi de aici. La fel si LDS. :thumbup:

P.S.: Ar trebui banat de tot, sa nu mai aibe acces la site deloc, nu doar sa nu poata sa scrie.

dobitoc.jpg

Catalyn0718.09.2009 22:00

mie totusi nu imi vine sa cred ca cineva isi ocupa timpul scriind comenturi pe pro sport cu numele altora de pe siteu asta (sa-i dati partea lui de merit daca ajungeti vedete)....o repet, genul asta de oameni sunt bolnavi psihic, au probleme grave

MoWeed18.09.2009 22:03

De acum dau autografe numai pe bani.

Fac pariu ca e vreun pusti de 12 ani frustrat, a carui idol este Jiji pentru ca e "jupan"

Maye18.09.2009 22:05

MoWeed a scris sigur acolo.

Ca vrea sa fie pe CosmoSte.

1on18.09.2009 22:12

Am impresia cã m-au banat pe ip hahalerele alea de la prosport. Tot scriam cu litere din alte seturi de caractere. Gen "pυla".

Fan FC Steaua18.09.2009 22:43

Pe mine nu m-au cenzurat...inca..

63028195.png

Lipsa de ocupatie...

28360514.png

Sa ma cac pe prosport, Pro TV si sport.ro..de fapt pe tot trustul PRO.... Niste mizerii...

The Game19.09.2009 07:33

La acelasi articol legat de comunicatul AISS de pe prosport.ro,probabil acelasi retardat a scris si in numele lui Azzido,lbj si George Stan,si bineinteles,mesajele erau pro-fecaliste.

Kellerman19.09.2009 08:07

Atata ii trebe sa vad numele meu pe acolo ca de ii aflu IP-u ala nu mai are net 2 luni si asta daca sunt cuminte. (and i'm NOT FOCKIN' KIDDING !)

Daniel-Ionut19.09.2009 09:54
Baieti, baieti, baieti

ala cu nume de fotbalist argentinian? :hmmm:

r3fl3x19.09.2009 10:15
ala cu nume de fotbalist argentinian? :hmmm:

Nu mah ... tovarasul ronriche :D

kaycee19.09.2009 10:19

redondo era nick-ul lui. nu cred ca a fost el. tin minte ca spunea despre fecali ca e un rau-bun pt echipa.

r3fl3x20.09.2009 19:06

da stiu ca a zis de redondo .. dar a zis Adrian ca 90% e ronriche :D