Astazi, dupa comunicatul dat de catre AISS, pe Prosport.ro au aparut niste comentarii la articolul in care era publicat acest comunicat. Ce fel de comentarii? Comentarii anti sud si mai ales anti FCSteaua.ro.
Linkul e aici.
Dar, daca aveti probleme in a gasi comentariile respective, va voi povesti eu ce s-a intamplat.
Un anumit baiat, becalist convins, a decis sa faca rau redactorilor Armanovici si Il Soldatino si s-a folosit de numele lor pentru a semna anumite comentarii antisud, comentarii care ii jigneau pe cei care lupta impotriva jegului intitulat Becali.
Mai jos aveti niste print screenuri cu comentariile postate de respectiva persoana.
Sunt doar 3 dar ele se repetau, mesajul fiind acelasi.

Nu cred ca mai trebuie sa scriu ca acele comentarii nu au fost scrise de cei doi oameni importanti ai acestui site.
Ce e important e faptul ca ei sunt atacati si ca se incearca distrugerea credibilitatii lor. Acesti oameni, stelisti adevarati, stiu ce inseamna Steaua. Ei nu s-au lasat calcati in picioare de creditorul care a distrus cea mai frumoasa echipa din Romania. Nu s-au lasat mintiti de acest om si au incercat sa arate care e fata lui adevarata si acum sunt atacati.
Sunt atacati pentru ca ceea ce fac ei e un lucru bun.
Fratilor, lupta antibecalii merge bine. FCSteaua.ro si Peluza Sud sunt prima linie in acest razboi. Sa speram ca acum ni se vor alatura si alti oameni, stelisti. Sa speram ca vom reusi sa scapam de creditorul acesta.
Le e frica de noi. Asta e clar acum. Creditorului si acolitilor sai le e frica de noi. Contam fratilor, contam! Sa nu lasati pe nimeni sa va spuna ca nu contam si ca ceea ce facem e in zadar. Uitati! I-am lovit acolo unde trebuie!
Mai trebuie doar sa apara creditorul si sa dea declaratii pe la TV in care sa ne injure si totul e gata.
In incheiere vreau sa ii multumesc becalistului care s-a ocupat de spamarea acelui articol din prosport cu prostiile sale. Nu cred ca trebuie sa mentionez si faptul ca si-a luat injuraturi de la toti cei care au mai comentat pe acolo.
Multumesc becalistule! Multumesc frumos ca ai rostit si numele meu in comentariile tale mincinoase. Asta inseamna foarte mult pentru mine.
Eu nu am facut la fel de multe pentru acest site ca Armanovici sau Il Soldatino. Sa fiu macar mentionat e o onoare incredibil de mare pentru mine.
Nu m-am mai simtit de mult asa de bine. Nu m-am mai simtit asa de bine de cand am facut acest banner:

Atunci, insusi creditorul a iesit in presa ca sa zica ca eu sunt un idiot. A fost una din cele mai frumoase zile din viata mea.
p.s. Cunoastem deja cine a scris acele comentarii.