FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum Sã Abordezi Orice Femeie, Oricând, Stiind Exact Ce Sã-i Spui Pentru A Obtine

«12»
Virgil15.09.2009 09:30

Descoperã tehnici care vor face viata ta sexualã sã explodeze si femei la care doar visezi acum sã te implore sã aveti o relatie

... si asta chiar dacã esti chel, gras sau urât!

IMPORTANT: Nu mai fã NIMIC altceva înainte de a citi continutul acestui chenar.

Iti va schimba viata !

Dã-mi un minut din timpul tãu acum si lasã-mã sã-ti DOVEDESC faptul cã indiferent cum arãti, câti ani sau câti bani ai, TU poti face femei tinere si frumoase sã fie atrase de tine, le poti seduce în timp record si le poti face sã se îndrãgosteascã de tine, una dupã alta.

Dupã ce ai sã citesti ce am sã-ti spun, alti bãrbati vor privi si se vor întreba CUM... DE CE... Te vor admira pentru usurinta cu care atragi si cuceresti femeile.

Nu vorbim aici de magie sau alte prostii... Vorbim despre pasi simpli si VERIFICAtI pe care îi vei face pentru a determina aproape orice femeie sã te doreascã cu pasiune. Iar si iar, cu o precizie aproape... stiintificã :)

Pentru cã, vezi tu, seductia e mai mult sTIINtà decât ARTÃ.

Explicatia e cã noi, oamenii, avem 2 feluri de gândire: una logicã si constientã iar alta bazatã pe emotii si subconstient.

Chestia bunã legatã de seductie este cã femeile sunt conduse de partea emotionalã, care este structuratã similar la toate :) Asta e explicatia pentru care, de exemplu, atât de multe femei se îndrãgostesc de tot felul de nenorociti. Gândirea logicã le spune cã vor fi înselate, dezamãgite, cã le-ar fi mult mai bine cu bãiatul "de treabã" - degeaba. Partea emotionalã le dicteazã deciziile, asa cã mereu vor fi seduse de aventurã, de bãrbatul alpha, de "bãiatul rãu"...

Nu mã întelege gresit - nu încerc sã-ti sugerez cã trebuie sã devii un "bãiat rãu". Ce vreau sã-ti spun este cã dacã lucrurile nu merg bine la capitolul femei, sunt sanse mari ca tu sã fii "bãiatul bun", tipul de treabã, ori asta nu prea functioneazã decât pentru a deveni "amic", ceea ce este ULTIMUL lucru pe care îl vrei. Te rog, crede-mã: NU îti sugerez sã devii "bãiat rãu"... Citeste mai departe...

Prin sistemul pe care l-am dezvoltat poti apãsa în câteva minute TOATE "butoanele" care declanseazã atractia emotionalã femininã FÃRÃ SÃ TE PREFACI cã esti altfel decât tu însuti.

E foarte SIMPLU!

Dacã faci si spui anumite lucruri într-un anumit fel, femeile vor fi atrase de tine. E dincolo de puterea lor. Nu pot controla asta. Când vine vorba de atractie, creierul femeilor este construit sã refuze logica si sã ia decizii pe baza emotiilor.

Apropo - stii ce mai are special ratiunea femininã?

Faptul cã aspectul fizic reprezintã doar circa 20% din ceea ce cautã ele la un bãrbat. Dacã esti peste nivelul minim acceptabil (si crede-mã - nivelul ãla e FOARTE jos - gândeste-te de câte ori ai vãzut femei frumoase cu bãrbati super urâti!) atunci poti depãsi "proba fizicã" si te poti concentra pe CINE EsTI si CUM ACtIONEZI, în loc de CUM ARÃtI sau CÂT CÂsTIGI ...

Lasã-mã sã o spun mai simplu:

Foloseste tehnicile mele si NU VA MAI CONTA dacã esti frumos sau nu, bogat sau sãrac, gras sau chel... Toate astea nu vor mai avea importantã. Poti "dezactiva" acea parte a creierului ei si o poti vrãji complet...

Sunã bine?

Citeste mai departe.

Niciodatã pânã acum nu a mai pus cineva într-o carte TOATE secretele si tehnicile prin care poti atrage femei grozave. Secretele de care vorbesc sunt vitale pentru a avea succes - si e important ca tu sã le întelegi pentru a intra în viata, inimile si patul femeilor frumoase.

Te-ai sãturat ca femeile sã treacã pe lângã tine fãrã sã te bage în seamã?

Te-ai sãturat sã fii singur sau sã trebuiascã sã te multumesti cu femei urâte sau banale?

Te enerveazã sã vezi cum aceeasi câtiva barbati par sã atragã toate tipele tari în timp ce tu nu te apropii de nici una?

Te sperie întâlnirile si esti nesigur când e vorba sã abordezi o fatã?

NU ESTI SINGUR! Se pare cã singurii tipi care au baftã la femei sunt cei care stiu ceva ce tu nu stii.

Casanova moderni înteleg de fapt ce îsi doresc femeile si mai ales cum le pot manipula pentru a obtine aventuri sexuale.

Cel mai mare MIT legat de femei este cã trebuie sã fii frumos, bogat sau foarte bine dotat pentru a le putea seduce...

Ei bine, pur si simplu NU ESTE ADEVÃRAT

NU conteazã dacã esti urât, chel sau gras!

NU conteazã dacã ai 18 ani sau 60!

NU conteazã dacã nu ai multi bani!

E greu de crezut, nu-i asa? Majoritatea bãrbatilor nu pot crede asta, dar lasã-mã sã-ti spun un singur lucru:

Indiferent cum arãti, ce vârstã sau ocupatie ai...te voi transforma într-un bãrbat pentru care femeile se vor bate.

Dupã ce vei urma instructiunile mele, oriunde te vei duce (restaurante, baruri, cluburi - chiar si la supermarket) femeile vor flirta cu tine si vor dori sã te cunoascã. Iar partea cea mai frumoasã e cã... nu vor sti DE CE! :)

Femeile vor fi ca plastilina în mâna ta!

În "Manualul De Seductie" vei învãta cum sã abordezi si sã seduci tipe cu care pânã acum considerai cã nu poti avea nici o sansã.

Îti voi arãta tehnici care te vor ajuta sã agãti tipe incredibile, searã de searã, iar prietenii tãi vor muri de gelozie si te vor implora sã le dezãlui cum faci de ai asa un succes la femei.

Ai vrea sã fii bãrbatul care poate avea orice femeie îsi propune? Ei bine, poti fi - începând de azi!

Marius15.09.2009 09:36

ahhahahaaaaaaaa, Virgil o sa scrie o carte :D

Doar 90 de lei cele doua volume :D

bodanelu15.09.2009 09:39

wtf? teleshopping?

Stanici15.09.2009 09:52

Iar s-a drogat tatae.

Virgil15.09.2009 10:15

Chestiunea abordata e o treaba serioasa si incetul cu incetul voi ajunge la esential.

Virgil15.09.2009 10:26

Astãzi Septembrie 15, 2009

Dragã prietene,

Numele meu e Marius, locuiesc în Bucuresti si în grupul meu de cunostinte sunt privit ca un fenomen în ceea ce priveste relatiile. Am 28 de ani si am fost cu peste douã sute de femei, majoritatea super-misto. Partea nostimã e cã în liceu eram teribil de timid si de complexat de fapul cã sunt mic de staturã - am 1,68 - iar gagicile ... mã speriau de moarte :)

Norocul meu e cã la în facultate am o cunoscut persoanã (o sã vedeti în carte) care mi-a deschis ochii si m-a introdus in "arta seductiei". De la el am învãtat bazele si am prins gustul pentru acest "sport" pe care l-am transformat în pasiune.

Au trecut peste sapte ani de atunci si am mai citit mult pe subiectul ãsta, dar, mai ales, am experimentat. Zi de zi, seara de seara, cu nenumãrate femei. Mi-am rafinat tehnicile si am luat ce e mai bun din toate teoriile. Ma consider un artist in felul meu - "The Pick-Up Artist" :)

Ideea de a scrie o carte mi-a dat-o un prieten pe care l-am invãtat tehnicile mele. A fost atât de entuziasmat de rezultate si a insistat atât de mult încât m-a convins cã ce stiu eu poate schimba radical viata a mii de oameni si, în acelasi timp, îmi poate aduce independenta financiarã.

A avut dreptate. Multumesc, Cãtãline! :-)

Îti garantez cã ce vei învãta din cartea mea - la care am lucrat mai bine de un an - e absolut senzational. Nu stiu ce experienta ai in materie de seductie, dar crede-mã cã ce vei învãta de la mine te va transforma într-un superstar în materie de gagici.

Stiu, promisiunile mele par

exagerate, dar sunt 100% sigur cã

te pot învãta cum sã agãti femei

superbe si sã ai partide de sex

fantastice cu ele!

Existã câteva secrete importante pe care ti le voi dezvãlui. Aceste "trucuri" sunt eficiente si functioneazã de fiecare datã. Sunt usor de învãtat - le vei aplica începând de week-endul ãsta - si sunt descrise în detaliu în cartea mea.

Iatã câteva din lucrurile pe care le vei învãta:

sistemul meu detaliat de "redesign" care te va transforma într-un bãrbat dupã care femeile întorc capul pe stradã

tehnici de reprogramare psihologicã prin care îti vei depãsi timiditatea si vei deveni capabil sã abordezi cu succes orice femeie

locurile cele mai potrivite pentru a agãta femei tari - pun pariu cã la multe din ele nici mãcar nu te-ai gîndit pânã acum! :)

felul în care schimbarea ta de atitudine va propulsa peste noapte rata ta de succes

o incursiune în universul intim al gândirii feminine care te va ajuta sã le întelegi cu adevãrat

la ce sã te uiti si cum sã-ti dai seama dacã vei avea succes cu o fatã înainte sã vorbesti cu ea!

cum sã citesti limbajul trupului si sã detii suprema putere întelegând ceea ce ea gândeste dar nu spune

cele mai bune tehnici de a începe o conversatie si ce subiecte sã eviti pentru a face discutia magicã - una de care ea nu se mai saturã

secretele mele pentru a transforma o întâlnire banalã într-o noape fierbinte de sex

cele mai bune locuri unde poti duce o tipã fãrã sã cheltui foarte mult si in acelasi timp fãcând-o sã se simtã incredibil de bine

cum sã planifici întâlnirea perfectã si sã eviti cliseele pe care le folosesc toti bãrbatii, stricând tot farmecul aventurii

cum sã obtii aventuri de o noapte cu usurintã si sã te desparti fãrã sã rãnesti sentimentele nimãnui

principii ale plãcerii sexuale care te vor transforma în cel mai bun amant pe care partenerele tale îl vor avea vreodatã

cum sã duci relatiile la nivelul urmãtor si sã faci femeile sã te doreascã mai mult chiar decât le doresti tu

Încearc-o fãrã nici un risc: Folosind tehnicile descrise în cartea mea vei obtine mai multe aventuri cu femei frumoase sau (dacã asta îti doresti) vei atrage femeia visurilor tale si o vei face sã te doreascã cu adevãrat sau... vei primi înapoi banii pe carte SI te voi lãsa sã o pãstrezi împreunã cu bonusurile absolut GRATIS

Atât de sigur sunt cã secretele din cartea mea te vor ajuta imediat!

Am sã-ti arãt:

cum sã atragi femeile frumoase

cum sã seduci o femeie rapid si eficient

cum sã exciti o femeie în secunde

cum sã atragi femei în pat cât de des vrei

cum sã te transformi într-un bãrbat pe care femeile si-l doresc, chiar dacã esti sãrac sau urât

cum sã folosesti limbajul trupului în avantajul tãu

cum sã dezvolti o personalitate irezistibilã care atrage mereu sexul opus

cum sã-ti cresti carisma cu 200% imediat

cum sã ai încrederea de sine a unui superstar

cum sã devii un bãrbat cu care femeile tânjesc sã se culce

cum sã devii un partener de discutii cu care femeile adorã sã iasã

cum sã o faci pe femeia pe care o doresti sã se îndrãgosteascã de tine

unde sã gãsesti surse inepuizabile de femei frumoase

cum sã întelegi femeile si sã folosesti asta în avantajul tãu

cum sã faci femeile sã te agate ele pe tine

ALEGÂND sã nu faci NIMIC... ALEGI sã-ti trãiesti viata ca bãrbat pe care femeile frumoase îl ignorã?

Treci la treabã!

DESCOPERÃ TEHNICILE SIMPLE DAR DEOSEBIT DE PUTERNICE CARE ÎTI VOR ADUCE MAI MULTE FEMEI, MAI MULTÃ DISTRACTIE SI MAI MULT SEX - ÎNCEPÂND DE ACUM!

Te voi învãta cum sã obtii fata pe care o doresti, si cum s-o pãstrezi. Fie cã vrei sex si aventuri de o noapte sau vrei o partenerã pentru restul vietii, am sã-ti arãt cum sã o obtii.

"Manualul de seductie" este o carte editatã în 2008 si contine informatii si tehnici actuale, scrise de cineva care le aplicã zi de zi cu succes. Nu e una din cãrtile mediocre care circulã pe piatã si care contin informatii scrise în anii 90 sau chiar 80 si care sunt depãsite în mare parte.

Virgil15.09.2009 10:30

Dacã ai avut succes datoritã cãrtii "Manualul De Seductie" te rog scrie-mi - mesajul tau poate apãrea pe aceastã paginã !

Comandã ACUM

"Manualul De Seductie"

cover1.jpg

si vei primi automat o reducere de pret de 50% si

urmãtoarele 3 cãrti GRATIS :

BONUS #1:

"Cum sã-ti transformi personalitatea"

BONUS #2:

"Opt tipuri de bãrbati care atrag femeile"

BONUS #3:

"Secrete Sexuale"

plus

100% RISC ZERO :

TIMP DE 60 DE ZILE

POTI PRIMI BANII INAPOI

GARANTAT !!!

*Mai mult de atât, poti pãstra atât manualul cât si cele 3 cãrti bonus.

Nu ai nimic de pierdut!

Ori devii un maestru în relatiile cu femeile ori primesti toti banii înapoi

împreunã cu multumirile mele pentru cã ai încercat.

P.S. Gândeste-te doar cât valoreazã posibilitatea de a avea relatii

cu multe femei frumoase, sau de a-ti gãsi o partenerã senzationalã.

Pentru majoritatea bãrbatilor e un lucru de nepretuit.

Comenzi si livrare: http://juan.ro/cumpara/

Marius15.09.2009 10:34

sa mut thd la reclame?

Virgil15.09.2009 10:37

Cum crezi. Speram sa mai anim sectiunea.

Marius15.09.2009 10:44

Da, dar

Comenzi si livrare: http://juan.ro/cumpara/

nu prea e de coltul vesel :)

Virgil15.09.2009 10:54

Ramane la latitudinea ta. Eu raman la parerea ca ne-am putea amuza. Mai ales daca cineva se hotaraste sa cumpere cartea si sa vina cu citate haioase.

Virgil15.09.2009 11:02

Ai dreptate. Muta-l.

dulcicutza15.09.2009 12:13

O doamne,daca ajungi sa citesti o carte ca sa cuceresti o femeie e grav.... :)))))

Virgil15.09.2009 12:24

Tati, nu ati fost atenta. Nu una. Zeci, sute. Si mai ales numai pe acelea pe care le doreste sufletul tau. Altfel nu ar fi nicio scofala, oricand doresti poti sa fii pe aceeasi lugime de unda cu o fata. :P

Ronnie15.09.2009 15:17

"Printesa, te scot la o plimbarica-n Mertzan?" - iote aici replica, Virgile, si scoti mai mult decat un numar de telefon si o intalnire.

Virgil16.09.2009 05:15
"Printesa, te scot la o plimbarica-n Mertzan?" - iote aici replica, Virgile, si scoti mai mult decat un numar de telefon si o intalnire.

Asta-i valabila numai pentru cei cu Mertzane. Manualul de seductie al lui Juan e general valabil pentru toate categoriile de barbati, urati, frumosi, inalti, scunzi, chiori, schiopi, potenti sau impotenti, etc. Lansezi cuvintele magice si EA iti cade la picioare.

Replica ta e un fel de a te eschiva de la subiect. Motivele pot fi neincredere, lipsa banilor pentru procurarea cartii, un libidou moderat, misoginism, etc. :D

Virgil16.09.2009 06:12

Anticiparea si sarutul

Sau anticiparea sarutului sau sarutul anticipat Oricum as zice titlul mi se pare asa de pretentios.

Primul sarut cu o fata este incredibil de important si conteaza destul de mult ca prima impresie.

Am sa iti impartasesc un secret:

Secretul este anticiparea!

Anticiparea este un concept foarte important atunci cand este vorba de primul contact fizic cu o femeie.

De fapt eu cred ca este important ca anticiparea sa fie inclusa in orice parte a interactiunii barbat – femeie.

Acuma, revenind la primul sarut, eu am o recomandare: incepe lent, apoi observa ce face ea, cum reactioneaza. Iata si cum se amesteca aceasta strategie cu anticiparea.

Sa spunem ca ai decis ca este momentul sa o saruti. Asa ca te apleci spre ea ca sa o saruti. Si exact cind ai inceput, cind ai simtit ca ai atins buzele ei, exact atunci – opreste-te. Misca un pic buzele tale inainte si inapoi fara a saruta-o si apoi retragerea! Apoi zambeste-i.

Ea va fi, probabil, starnita si va simti furnicaturi peste tot, si in plus sentimentul ca vrea sa sara pe tine.

Mai stai un pic, mai vorbeste si peste citeva minute atinge-i parul.

Apoi, apleca-te peste a o saruta din nou. Misca-te foarte incet si apasa-ti usor buzele. Tine-le acolo pentru un moment, si foarte important: trebuie sa simti cum raspunde ea.

Daca ea te saruta in acelasi mod, atunci stop, relaxeaza-te si din nou asteapta cateva minute.

Iar data viitoare cand o saruti, deschide gura doar un pic, si vezi daca ea face la fel.

Acuma fa asta de cateva ori.

La un moment dat, ea va incerca un sarut mai lung sau mai profund, deoarece aceasta anticipare este mult prea mult pentru ea.

In acel moment, trebuie sa o opresti. Impinge-o usor si zambeste. Si mai multa anticipare.

Trebuie sa fii foarte atent la cum te saruta ea inapoi, mai ales ca totul devine din ce in ce mai fierbinte!

Ei si asa vei face exact ce ii place ei si ea va fi super incintata, iar primul contact fizic va fi un succes!

dulcicutza16.09.2009 09:49

OOOOOOOO doamne,cat de gay sa fii incat sa inveti "tehnici" dintr-un manual =))))))) e cel mai funny topic de pe toate forumurile,ever!PE bune!

Daniel-Ionut16.09.2009 11:28

Zii pha tati cum te cheama ...ne vedem si noi.

Stai p`aici prin cartier...te`am vazut...cand si noi..noi doi... :D BUG Mafia, nu mai ai nevoie de carte

fredysteaua16.09.2009 11:33

cum plm sa spui de cineva ca e gay cand omu' doar citeste o carte despre "cum sa cuceresti o femeie"

in caz ca nu stii GAY sunt aia care se f*t in c*r !

Virgil16.09.2009 12:22

Gay in sensul ca gay-ul nu are treaba cu femeile, cu atat mai putin cu modul de a cuceri o femeie. Dulcicutza a zis bine.

dulcicutza16.09.2009 19:06

da.....asta am vrut sa zic....

Le reseau pansant16.09.2009 22:10

Acuma lasand mistoul la o parte, daca la ala a functionat chestia asta, cum ma-sa in 4- 5 ani (zicea ca are 28 si ca din facultate ii merge asa) a avut peste 200 de femei? Asta dracu a avut o femeie pe saptamana? nici un fotbalist nu cred ca ajunge la performantele lu futacila asta, cum frate atat de mult? ca un om normal nici l**ba nu face atat de des in timpul asta.

Virgil17.09.2009 07:38

Regula nr. 1: Nu pune intrebari. Incearca sa practici si raspunsul ti-l vei da singur. :D

Virgil17.09.2009 07:46

Atractia

Atractia nu este un fenomen "logic". Stiu ca nu are prea mult sens, cel putin pana cand nu intelegi cum functioneaza, dar asta este.

Tocmai vorbesti cu o tipa si daca iti pasa ce crede ea despre tine, atunci vei începe sa actionezi ca un pierzator si vei strica lucrurile instantaneu.

Femeile nu simt atractie pentru barbatii care cauta aprobarea lor pentru orice!

Femeile simt atractie pentru barbatii puternici, independenti si care nu sunt influentati de opiniile altora.

Femeile nu sunt atrase de barbatii care cauta aprobarea actiunilor lor!

Si daca o femeie scapa vreun comentariu de genul: "Imi plac tipii inalti", trebuie mai intai sa inveti sa nu iti pese, si sa nu te afecteze emotional.

Atunci cand "interactionezi" cu o femeie, unul din factorii cei mai importanti, care vor determina daca ea va simti sau nu atractie pentru tine este parerea ta si mai ales cum o exprimi.

Constant si inconstient iti exprimi parerile-opiniile prin limbajul corpului, tonul vocii, cuvinte, intrebari si cam tot ce faci in timp ce vorbesti.

Doar pentru ca o femeie spune ca ei nu ii place un anumit "tip" de barbat, nu inseamna ca ea nu poate simti o puternica atractie pentru acest "tip" de barbat.

Asa ca daca te comporti ca si cum este important ce crede femeia despre tine, atunci este foarte probabil ca vei face ceva aiurea si ea nu va simti atractie fatã de tine.

Decizie si control

Care este faza cu luarea deciziilor si controlul situatiei?

Este foarte simplu: femeile nu sunt atrase de "pierzatori".

Dar cum ai putea caracteriza un "pierzator"?

Un "pierzator" este un tip care este slab, nesigur, indecis. Nu este niciodata in control, si nu poate lua o decizie.

Femeile simt atractie pentru barbatii care demonstreaza calitati de lider.

Insa cum ai putea caracteriza un lider?

Un lider este un barbat care este controleaza situatiile, ia deciziile rapid si le urmeaza fara sa ceara aprobarea celor din jur.

Asa ca fii un lider!

Fa-o sa fie interesata

Exact asa cum spun in titlu: Fa-o sa fie interesata! Nu astepta semne, ci dupa cum spuneam si aici provoac-o!

Ce trebuie sa fie foarte clar si inca de la inceput, in materie de femei si atractie, este ca:

femeile nu simt atractie pentru pierzatori

atractia nu are logica(cel putin la suprafata)

atractia nu este doar o alegere

Din momentul in care incepi sa intelegi cum functioneaza de fapt atractia, totul se va modifica, de la perspectiva si mai ales la rezultate.

Asa ca ce trebuie sa faci:

1. Trebuie sa le starnesti!

2. Incit-o.

3. Intarit-o.

Frica

Frica, frica de de respingere, de jena, de necunoscut!

Frica de ce ar face o femeie daca as incepe sa vorbesc cu ea.

Frica de ce ar crede alti tipi, daca ei ar sti ca am nevoie de ajutor cu femeile.

Frica de ce ar crede femeile, daca ar sti ca am nevoie de ajutor cu femeile.

Frica de a admite ca ne este frica.

Dar, ce este exact frica? Si de ce este o astfel de problema? Si mai ales ce poate fi facut pentru a depasi frica?

Frica este o emotie, o uimitoare si minunata emotie, care te poate ajuta sa iti salvezi viata în anumite situatii.

Cand iti este frica, in special daca este un raspuns la un pericol real fizic, vei observa ce lucruri uimitoare se intampla corpului tau. Vei deschide ochii mai larg, astfel încat sa poti vedea mai bine, valuri de adrenalina vor strabate corpul tau, inima ta va bate mai repede pentru a trimite sange pentru muschii, si multe alte procese sunt puse în miscare.

Problema cu frica este atunci cand ne este frica, dar nu exista nici un pericol fizic real. Noi ca fiinte umane ne putem imagina lucruri si simti frica ca raspuns la imaginatia noastra.

Ai vazut vreodata o femeie cu care ai dori sa te intilnesti, dar nu poti sa mergi pina la ea si începe

o discutie cu ea?

Care e problema? In general este frica.

Frica ca poate ea se va supara, sau frica ca deja are un prieten, frica ca ea te va face de ras in fata altora sau frica ca nu vei sti ce sa ii spui.

Asadar ce solutie exista?

Ei bine, exista mai multe modalitati de a ne depasi temerile.

O modalitate este de a face lucrurile de care iti este frica. Daca vei face lucrul de care te temi, si vezi ca nimic rau nu ti se intampla, atunci vei trece peste frica iar in cele din urma nu vei mai simti frica.

De exemplu, daca iti este frica sa abordezi femei si sa le vorbesti, tocmai asta ar trebui sa faci! Du-te si vorbeste cu 50-100 de femei în urmatoarele saptamani si vei vedea ca cele mai multe dintre ele iti vor raspunde pozitiv. Asta clar daca nu actionezi si vorbesti ca un "tont".

Practica iti va invinge frica.

4. Fi dificil.

De ce? Pentru ca instantaneu vei comunica faptul ca:

1) Putin iti pasa ce crede ea despre tine.

2) Esti o persoana distractiva.

3) Esti imprevizibil.

4) Ai ceva "salbatic" in tine.

Iar sansele de a agata vor creste exponential pentru ca vei fi diferit de ceilalti tipi.

«12»