Panduru va pleca de la Steaua, dupa finalul de campionat.
Preconizatele veniri ale lui Piuturcă sau Dinu Gheorghe, dar mai ales indepartarea lui Stoichiță l-au determinat pe fostul mare mijlocaș al roș-albastrilor să decidă că o despartire ar fi cea mai bună solutie. Gigi Becali, care il adusese pe Pandi in Ghencea in toamna anului trecut, pentru a-l instala la un moment dat pe postul de tehnician al gruparii, a comentat imediat decizia managerului general al clubului din Ghencea.
" A zis că pleacă la vară si aia a fost, iar eu i-am zis 'Bine. pa, tata la revedere'. Ce să mai vorbim? Îmi pare rau, ce să fac .", a spus Gigi la gsptv.
"Eu am spus că vreau să intrerupem colaborarea. E mai bine in acest moment. Nu voi mai continua la Steaua din sezonul viitor. Mi se pare că asa e corect să se intample, chiar dacă e vorba de o despartire. Nu e vorba de probleme financiare. De fiecare dată cand am luat decizii, au fost decizii bune. Chiar dacă imi pare rau sau nu, nu-mi voi schimba decizia. E deja luata
Pentru respectul pentru toti oamenii din Ghencea, voi ramane pană la finalul sezonului. Raman si pentru relatia specială pe care o am cu Mihai Stoichiță si imi voi asuma alaturi de el rezultatele Stelei, chiar dacă unii m-au bagat in aceeasi oală cu el. Putin pot fi bagati in aceeasi oală cu Stoichiță, e putin loc acolo.", a spus Pandi la gsptv.
Panduru regretă că fanii nu au reusit să treacă peste conflictul cuGigi si au contribuit, intr-o oarecare masura la atmosfera tensionată de la club. "Dacă spectatorii erau alaturi de noi, am fi putut face mult mai multe in acest sezon."
Decizia nu are nicio legatură cu Piturca actualul oficial explicand că nu ar mai fi ramas la gruparea sa de suflet indiferent de cine va ocupa banca tehnică: " Nu contează cine vine antrenor, nu e important ce post mi s-ar propune; indiferent cine m-ar alege, eu am luat hotararea că nu voi mai face parte din stafful Stelei in urmatorul an."