FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere Pentru AISS,nord,sud.

bebeto02.09.2009 12:05

Ce ziceti de un mars pasnic pina la sediul mapn?sa-i intrebam daca le place pe mina cui au lasat clubul armatei si sa le cerem sa nu ai mai permita lui Fc Steaua sa joace in Ghencea.stiu ca pare simplist,dar daca pina la palat nu mergem niciodata,macar sa mergem pina la cei care pot lua o decizie in privinta stadionului.daca Becali nu mai are drept pe Ghencea...e terminat.

Daniel-Ionut02.09.2009 13:23
Ce ziceti de un mars pasnic pina la sediul mapn?sa-i intrebam daca le place pe mina cui au lasat clubul armatei si sa le cerem sa nu ai mai permita lui Fc Steaua sa joace in Ghencea.stiu ca pare simplist,dar daca pina la palat nu mergem niciodata,macar sa mergem pina la cei care pot lua o decizie in privinta stadionului.daca Becali nu mai are drept pe Ghencea...e terminat.

Si ce rezolvi cu asta?

Ca se muta Steaua la Faurei si te uiti la televizor la meciuri ca tot omu nu? :confused:

LDS02.09.2009 14:31

Vorbești cumva despre "mapn" din România ?

cristy.steaua2102.09.2009 20:00

stadionul e inchiriat...si decat sa stea "gol" mai bine il da la Jiji

si oricum... nu avem unde merge in alta parte

nicobo7803.09.2009 07:38

Ideie foarte buna! Nu sa nu mai inchirieze stadionul ci sa vina sa isi ia clubul inapoi.Dar este foarte probabil ca Becali sa fi cumparat deja fuctionari din cadrul armatei.

Credeti ca a existat doar o valiza la Cluj?

Valize au existat la televiziuni,OTV.Pro TV,B1 TV,SPORT.RO proprietari media,reporteri,ziare ,ziaristi.

Dovada o gasiti in ziare. Exemplu- De ce credeti ca postul de televiziune OTV sufera de asa dragoste dupa Becali? Cind Becali a fost arestat pe toate posturile sa facut lobii pro Becali.

Cind Becali a fost la emisiunea Happy Hour am zis ca a deranjat multa lume si nici nu as fi mirat daca va fi arestat dupa emisiune. A doua zi au devenit cuvinte profetice!

Chiar el a recunoscut ca a corupt lideri de galerie.

Cit despre AISS cred ca este doar praf in ochi.Nu a demonstrat nimic cu adevarat pina acum.

Probabil si la astia sa dus cu bani in buzunar?

axl03.09.2009 07:41

MAPN-ul n-are bani nici sa treaca strada.

MoWeed03.09.2009 07:44
Cit despre AISS cred ca este doar praf in ochi.Nu a demonstrat nimic cu adevarat pina acum.

Probabil si la astia sa dus cu bani in buzunar?

Trecand peste faptul ca acuzatiile pe care le aduci aproape sigur nu le poti dovedi, te intreb: daca Becali s-ar fi dus cu bani la AISS, de ce ar mai fi organizat AISS marsul de protest din iunie? De ce ar mai fi participat alaturi de peluze la redactarea revistei "Steaua suntem noi"? De ce ar fi permis ca pe fcsteaua.ro, site detinut de AISS, Becali sa fie contestat?

Fane03.09.2009 07:47

@nicobo78

Ai mai mult de 14 ani ?

Din ceea ce ai postat nu pari a avea mai mult.

fredysteaua03.09.2009 08:06

buna ideea unui protest dar nu la mapn ca nu au bani sa treaca strada...un mars tot anti Becali si am putea sa il includem si pe mitica cu urarea de a merge la puscarie..

lbj03.09.2009 10:57

daca ar avea forta financiara, AISS ar organiza 10 actiuni pe zi pentru Steaua, respectiv impotriva lui becali. dar toti cer actiuni, si niciunul din cei care cer nu ajuta financiar asociatia pentru ca astfel de actiuni sa aiba loc.

bebeto03.09.2009 12:53
daca ar avea forta financiara, AISS ar organiza 10 actiuni pe zi pentru Steaua, respectiv impotriva lui Becali. dar toti cer actiuni, si niciunul din cei care cer nu ajuta financiar asociatia pentru ca astfel de actiuni sa aiba loc.

aici ai si tu dreptate,10-15 este o suma care poate fi sustinuta chiar si de cei care sunt elevi sau studenti si n-au loc de munca.deoarece sunt si eu cu musca pe caciula o sa incep sa cotizez cit de curind.cit despre ,,10 actiuni pe zi'',poate nu cunosc eu toate detalile organizarii unui protest dar totusi nu vad la ce ti-ar trebui bani pentru proteste...ca doar nu platesti lumea sa iasa in strada.

vad ca unii se pling ca Mapn-ul n-are bani.pai in primul rind nimeni nu are pretentia ca Mapn-ul sa investeasca ceva la Steaua.nici nu ar fi legal cred fata de FRF si LPF si nici nu ar fi acceptat de contribuabili,adica de rapidisti,dinamovisti si alti antistelisti frustrati.alta era idea.cu putina presiune pe Mapn poate s-ar sensibiliza cineva pe acolo.scopul ar fi ca Becali sa fie ,,convins'' sa vinda.cine sa se ocupe de club(de aceasta talie)...s-ar gasi foarte repede...nici macar nu trebuie sa fie cineva prea bogat ci in primul rind profesionist si bine intentionat.urziceniul este cel mai bun exemplu,un club care nu poate face nici 1% din banii pe care ai poate face Steaua din marketing.

lbj03.09.2009 21:36

pai pentru ultimul protest ne-au costat urmatoarele:

-generatorul de electricitate

-statia+boxele

-mesajele

-banii pentru tricouri(pe care ulterior le-am vandut la pretul la care le-am facut)

fredysteaua03.09.2009 22:24

putem sa ne plimbam si fara boxe, statie, generator de electricitate... ar trebui doar pt mesaje..si ar fii frumos sa contribuim toti chiar si cei care nu sunt in AISS

lbj03.09.2009 22:31

ar fi frumos ca lumea sa se inscrie in AISS si sa contribuie fiecare, ca sa fim intr-adevar o forta.

noname04.09.2009 13:32

jean jean jean!

boozy7us08.09.2009 13:08

protestele nu cred sa loveasca in cioban...deja a devenit imun la toate astea...mai mult, cred ca se amuza foarte tare.

de ce nu incercam sa-l lovim pe cioban acolo unde-l doare? la buzunar adica.

daca Steaua nu mai produce "cas" pentru oier, cred eu c-o lasa. poate solutia radicala, si...ca ultima solutie ar fi ca noi suporterii sa nu mai calcam o perioada destul de mare pe Ghencea. atunci la revedere bani din bilete, abonamente...echipa va incepe sa joace din ce in ce mai dezorientata fara aportul suporterilor...deci nici din transferuri nu ar mai face mare "branza"...sponsorii ar mai pleca....iar la un moment dat va trebui sa dea drumul clubului!

cristy.steaua2108.09.2009 13:19
protestele nu cred sa loveasca in cioban...deja a devenit imun la toate astea...mai mult, cred ca se amuza foarte tare.

de ce nu incercam sa-l lovim pe cioban acolo unde-l doare? la buzunar adica.

daca Steaua nu mai produce "cas" pentru oier, cred eu c-o lasa. poate solutia radicala, si...ca ultima solutie ar fi ca noi suporterii sa nu mai calcam o perioada destul de mare pe Ghencea. atunci la revedere bani din bilete, abonamente...echipa va incepe sa joace din ce in ce mai dezorientata fara aportul suporterilor...deci nici din transferuri nu ar mai face mare "branza"...sponsorii ar mai pleca....iar la un moment dat va trebui sa dea drumul clubului!

sa nu mai pasim pe Ghencea si sa nu mai cumparam nimic cu Steaua nu cred k este o solutie...

cum se zice: "are balta peste"

nu sta Jiji in biletele noastre si tricourile la suprapret

boozy7us08.09.2009 13:30
sa nu mai pasim pe Ghencea si sa nu mai cumparam nimic cu Steaua nu cred k este o solutie...

cum se zice: "are balta peste"

nu sta Jiji in biletele noastre si tricourile la suprapret

nu ma refer doar la tricouri...se stie doar ce atmosfera se face in Ghencea, atunci cand suporterii sunt acolo...daca nu vor mai fi, echipa va incepe sa dea chix. echipa da chix, nema transferuri pentru cioban. apoi, cine va vrea sa mai sponsorizeze o echipa dezolanta?

cum ziceam, e o solutie radicala, si nu e ceva ce sa facem pentru 1 luna-2....ma gandesc la 1 sezon, poate si mai mult.

cancerul se curata greu, dar se curata la un moment dat

fredysteaua08.09.2009 23:10

da, dar apoi nu o mai cumpara nimeni asa dezolanta... si s-ar duce pe apa sambetei o munca si o istorie de atatea zeci de ani

boozy7us09.09.2009 06:30
da, dar apoi nu o mai cumpara nimeni asa dezolanta... si s-ar duce pe apa sambetei o munca si o istorie de atatea zeci de ani

nici nu ma gandesc sa o cumpere un alt oier...ci adevaratii suporteri...dupa modelul real, Barcelona, sau macar in ideea aia. suporterii actionari...alegeri o data la 4 ani pentru presedinte, si ala sa se descurce...merge treaba, bravo, nu merge, sa dea socoteala in fata actionarilor.

zic eu ca e un mod modern si democratic de a conduce un club de fotbal de talia si cu istoria Stelei :steag_sah_mic:

zyder09.09.2009 07:18
nici nu ma gandesc sa o cumpere un alt oier...ci adevaratii suporteri...dupa modelul real, Barcelona, sau macar in ideea aia. suporterii actionari...alegeri o data la 4 ani pentru presedinte, si ala sa se descurce...merge treaba, bravo, nu merge, sa dea socoteala in fata actionarilor.

zic eu ca e un mod modern si democratic de a conduce un club de fotbal de talia si cu istoria Stelei :steag_sah_mic:

foarte tare ideea, as cumpara si eu 5~10 actiuni FC Steaua...asta este viitorul, viitorul adevarat pentru Steaua.

bijoux_bz09.09.2009 10:10
alegeri o data la 4 ani pentru presedinte, si ala sa se descurce...merge treaba, bravo, nu merge, sa dea socoteala in fata actionarilor.

cam greu sa dea cineva socoteala in fata miilor de actionari

cristy.steaua2109.09.2009 10:54
cum ziceam, e o solutie radicala, si nu e ceva ce sa facem pentru 1 luna-2....ma gandesc la 1 sezon, poate si mai mult.

Gigi: "Am redus costurile la salarii de la 650.000 la 300.000 de euro. Criza insa nu ne afecteaza Criza e pentru fraieri.."

deci dak nu am mai merge pe stadion doar echipa ar avea de suferit...

boozy7us09.09.2009 13:57
Gigi: "Am redus costurile la salarii de la 650.000 la 300.000 de euro. Criza insa nu ne afecteaza Criza e pentru fraieri.."

deci dak nu am mai merge pe stadion doar echipa ar avea de suferit...

tu chiar il crezi? a facut spume la gura pentru cele 2 meciuri din europa....unde sa fim seriosi, se incasau bani frumosi.

pe Gigi nu-l afecteaza criza acum, pe perioade scurte. eu sunt curios ce va zice si ce va face cand din clubul nostru nu mai scoate bani o perioada mai mare de timp...nici in Liga lu` peste prajit, nici in europa.

nu ar trebui sa dea socoteala in fata a milioane de suporteri...ci in fata unui consiliu al suporterilor...de asta exista internet, email, videoconferinte:)

pana atunci insa, ma doar sufletul cand stiu ca diseara isi vor rupe picioarele jucatorii in gazonul ciobanului...cred ca si-a bagat oile la pascut, din cauza crizei