Momentan nu e decizie sigura...insa e de bun augur...poate dispar si "men in Black" astia gen Serea,Tudor,...etc. :lol:
Momentan nu e decizie sigura...insa e de bun augur...poate dispar si "men in Black" astia gen Serea,Tudor,...etc. :lol:
Daca pleaca "marele" Craciunescu vin vremuri grele pentru javrute... ![]()
![]()
Habar n-am ce vrea Mircea Sandu sa faca schimbandu-l pe Craciunescu, dar daca pleaca asta, cred ca e primul lucru bun pe care l-a facut "Nasul" in cei 15 ani de domnie a lui !
Craciunescu a lucrat pentru fratii Becali? Mai tineti minte?
Popescu a lucrat pentru fratii Becali. Popescu si-a incheiat cariera de fotbalist la Dinamo.
Sper din tot sufletul sa nu castige Popescu ca am pus-o. Nu inteleg de ce ziarele de sport il sustin cu vehementa pe Popescu. Da, Sandu trebuie schimbat, dar sub nici o forma cu javra
EDITORIAL
de Horia Ivanovici
Steaua joaca si Impotriva arbitrilor: asta e valoare!
Porumboiu are dreptate. NU-i place sa fie furat, nu joaca in aceasta cooperativa. Porumboiu e un om cu greutate si nu-i poti inchide gura atat de usor. Leprele de dinomovisti nu se pot lega de Jiji si Porumboiu (vezi Paskani).
Insa nu cred ca Porumboiu poate fi ales presedintele CCA(ce frumos suna CCA :wink: )pentru ca are legatura cu un club de fotbal, Grigorescu va fi sigur alesul...
Oricare ar fi alesu...trebuie sa fie corect..nu sa aiba arbitrii care arbitreaza intr-o singura directie ![]()
Si Mircea Nesu are sanse. CE credeti?
Intr-un fel imi pare rau ca a fost demis Craciunescu...totusi fatza de Grigorescu era mult mai calculat,corect si impartial...
Si daca vine Gica Popescu presedinte la FRF il pune din nou pe Craciunescu.
s-ar putea sa-l puna ... din nou la conducere pe craciunescu.. ca sa fie toti oamenii lui craciunescu la putere.. si parca vezi sloganul pe care il va folosi Popescu ca sa-l aduca pe craciunescu ... "demis abuziv de Sandu coruptul"