Salut.
Am si eu o rugaminte. Cum pot face sa merg la meciul Brasov-Steaua in galeria Stelei?
Mentionez ca sunt din Ploiesti.
Multumesc anticipat.
Salut.
Am si eu o rugaminte. Cum pot face sa merg la meciul Brasov-Steaua in galeria Stelei?
Mentionez ca sunt din Ploiesti.
Multumesc anticipat.
Anul trecut s-au vandut bilete in galeria oaspetilor in ziua meciului. Probabil asa se va face si anul asta..
Merci frumos de raspuns.
O sa incerc sa cumpar bilete "acolo unde trebuie" pentru a ma intoarce cu capul intreg. ![]()
Anul trecut s-au vandut bilete in galeria oaspetilor in ziua meciului. Probabil asa se va face si anul asta..
sigur o sa se faca asa pentru ca ai vazut ca de anul asta nu se mai face organizat fiecare suporter vine pe propria raspundere
Din cate stiu eu , in legea asta noua se spune ca fiecare club organizator da biletele pentru sectorul oaspetilor unei asociatii care reprezinta suporterii oaspeti.Intrebarea este care este asociatia si cum s-au rezolvat biletele la Piatra Neamt si Galati?
sectorul a fost preluat de cativa lideri din cele 2 peluze, biletele s-au cumparat individual de la o casa speciala, pe baza de buletin.
sectorul a fost preluat de cativa lideri din cele 2 peluze, biletele s-au cumparat individual de la o casa speciala, pe baza de buletin.
In ziua meciului la o ora bine definita?
in ziua meciului, la intrarea pe stadion
foarte bine.
Daca mai sunt ploiesteni doritori sa mearga la meci poate ar fi bine sa ne organizam plecarea. Nu am avut inca "placerea" sa cunosc suporterii Brasovului, dar as prefera sa evit evenimente de genul celor pe care le-am avut cu rapidistii.
Daca mai sunt ploiesteni doritori sa mearga la meci poate ar fi bine sa ne organizam plecarea. Nu am avut inca "placerea" sa cunosc suporterii Brasovului, dar as prefera sa evit evenimente de genul celor pe care le-am avut cu rapidistii.
chiar nu e nici o problema.cel putin anul trecut stateam cu ei in autogara, noi ne vedeam de treburile noastre ei de treburile lor.nici o problema.si eu sunt si brasovean.n-am avut nici o problema pana atunci.oricum pana la proba contrarie sunt de acord cu tine ca e bine sa eviti evenimentele neplacute;)